MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star

 

Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3 star *** Michelin, σεφ & συνιδιοκτήτη  του  Disfrutar στη Βαρκελώνη και Compartir στο Cadaqués έναν πρωτοπόρο στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.
Αυτό το CWC PRO Master Class αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για σεφ, μάγειρες ,ιδιοκτήτες εστιατορίων και σπουδαστές μαγειρικής να εκπαιδευτούν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους. Ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο εξαιρετικών μαγειρικών δεξιοτήτων που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, με επικεφαλής ένα από τα πιο λαμπρά ονόματα στον χώρο της μαγειρικής. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια νέα προοπτική και νέα πρότυπα στη μαγειρική τέχνη!
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << DISFRUTAR CONCEPTS & TECHNIQUES  By Chef EDUARD XATRUCH  3 star *** Michelin >> Παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Info/cv chef EDUARD XATRUCH/ 3 star *** Michelin
Ο Eduard Xatruch, μέλος της τριάδας σεφ που ηγείται των αναγνωρισμένων εστιατορίων Disfrutar στη Βαρκελώνη και Compartir στο Cadaqués, προέρχεται από μια οικογένεια με βαθιές ρίζες στη γεωργία και το χονδρεμπόριο προϊόντων.
Γεννημένος το 1981 στη Vila-seca της Tarragona, ο Xatruch ανακάλυψε νωρίς το πάθος του για τη μαγειρική. Γοητευμένος από την έννοια της εργασίας με ζωντανά υλικά, ξεκίνησε το μαγειρικό του ταξίδι σε ηλικία 17 ετών, φοιτώντας στη Σχολή Φιλοξενίας στο Cambrils, προτού εργαστεί στο elBulli, όπου βρήκε την κλίση του. 
Μετά το κλείσιμο του elBulli, ο Xatruch συνεργάστηκε με τον Ferran Adrià για το καινοτόμο Bullipedia. Μετά τη μεταμορφωτική του εμπειρία στο elBulli, ο Xatruch τελειοποίησε τις δεξιότητές του σε διάσημες εγκαταστάσεις όπως το The Fat Duck του Heston Blumenthal, το Le Calandre του Massimiliano Alajmo και το Arzak υπό την καθοδήγηση του Juan Mari και του Elena project, πριν ενώσει τις δυνάμεις του με τους σεφ Mateu Casañas Puignau και Oriol Castro για να ιδρύσουν το Compartir στο Cadaqués.
Το 2014, ο Xatruch, μαζί με τους γαστρονομικούς του συνεργάτες, παρουσίασε το Disfrutar στη Βαρκελώνη, επιτυγχάνοντας τη γαστρονομική αριστεία με την περίφημη τιμή των τριών αστέρων Michelin.
Αναγνωρισμένο ως το δεύτερο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο από το The World's 50 Best Restaurants, το Disfrutar διατήρησε τη γαστρονομική του δεινότητα, κερδίζοντας τρεις ήλιους Repsol για επτά συνεχόμενα χρόνια και ανακηρύχθηκε ως ο «Καλύτερος ξένος σεφ» από τον ιταλικό οδηγό Identità Golose.
Το 2023 το εστιατόριο Disfrutar έλαβε το τρίτο αστέρι 3***Michelin

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ /TEXNIKEΣ

  • Introduction to Disfrutar BCN concept
  • What we want to explain during a menu at Disfrutar
  • Flavoured meringues
  • Flourless puff pastry
  • Solid bubbles of fat
    • Create from machinery
    • Create from a product
    • Creating from culinary reflection
    • Create from a feeling
  • Multispherification
  • Deluxe spherification
  • Fried foams

Tο σεμινάριο θα διεξαχθεί στη αγγλική γλώσσα και θα υπάρξει διερμηνέας στα ελληνικά όπου θα εξηγεί περιληπτικά τις διαδικασίες.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES του Σεμιναρίου: DISFRUTAR CONCEPTS & TECHNIQUES By Chef EDUARD XATRUCH 3 star *** Michelin καθώς και το έντυπο υλικό.

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star

Coking Workshop PRO presents Chef EDUARD XATRUCH, 3 star Michelin 3 star *** award-winning chef & co-owner of Disfrutar in Barcelona and Compartir in Cadaqués a pioneer in the world of fine dining.
This CWC PRO Master Class is a unique opportunity for chefs, cooks ,restaurant owners and culinary students to train and develop their skills. It opens the door to a world of extraordinary culinary skills that go beyond the ordinary, led by one of the brightest names in the culinary world. Don't miss this opportunity for a new perspective and new standards in the culinary arts!
Participants will receive a certificate of attendance for the K.D.B.M. Seminar: << DISFRUTAR CONCEPTS & TECHNIQUES By Chef EDUARD XATRUCH 3 star *** Michelin >> Attend, and use the certificate of attendance on your resume!
Info/cv chef EDUARD XATRUCH/ 3 star *** Michelin
Eduard Xatruch, a member of the trio of chefs leading the acclaimed restaurants Disfrutar in Barcelona and Compartir in Cadaqués, comes from a family with deep roots in agriculture and wholesale produce.
Born in 1981 in Vila-seca, Tarragona, Xatruch discovered his passion for cooking early on. Fascinated by the concept of working with live ingredients, he began his culinary journey at the age of 17, attending the Hospitality School in Cambrils, before working at elBulli, where he found his calling. 
After elBulli closed, Xatruch collaborated with Ferran Adrià for the innovative Bullipedia. After his transformative experience at elBulli, Xatruch honed his skills at prestigious establishments such as Heston Blumenthal's The Fat Duck, Massimiliano Alajmo's Le Calandre and Arzak under the guidance of Juan Mari and the Elena project, before joining forces with chefs Mateu Casañas Puignau and Oriol Castro to found Compartir in Cadaqués.
In 2014, Xatruch, along with his culinary partners, launched Disfrutar in Barcelona, achieving culinary excellence with the prestigious three Michelin star honour.
Recognized as the second best restaurant in the world by The World's 50 Best Restaurants, Disfrutar maintained its culinary excellence, winning three Repsol suns for seven consecutive years and was named "Best Foreign Chef" by the Italian guide Identità Golose.
In 2023 Disfrutar restaurant received its third 3***Michelin star

SEMINAR CONTENT

  • Introduction to Disfrutar BCN concept
  • What we want to explain during a menu at Disfrutar
  • Flavoured meringues
  • Flourless puff pastry
  • Solid bubbles of fat
    • Create from machinery
    • Create from a product
    • Creating from culinary reflection
    • Create from a feeling
  • Multispherification
  • Deluxe spherification
  • Fried foams

The seminar will be conducted in English and there will be an interpreter in Greek who will briefly explain the procedures.

Participants will be given a CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES certificate of attendance for the seminar DISFRUTAR ,CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star , as well as printed material.



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011480

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Eduard Xatruch

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION

CWC PRO Masterclass BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, αλλά και την... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

CWC PRO Masterclass TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος   H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη... Περισσότερα


Σεμινάριο «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o... Περισσότερα


Σεμινάριο H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου

CWC PRO Master class  “H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου” Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική και Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO Master Class Ελληνική & Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Art  of Plating  4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

CWC PRO Master Class Art of Plating 4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων του Chef  Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της... Περισσότερα


Σεμινάριο H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη

H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη Στο CWC PRO MasterClass H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κρητική Κουζίνα του Μανώλη Παπουτσάκη

CWC PRO MasterClass "Η Κρητική Κουζίνα του Μανώλη Παπουτσάκη" Στο Masterclass Σεμινάριο της CWC Pro, ο Chef Μανώλης Παπουτσάκης αναδεικνύει τη... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου

Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star   Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα


Σεμινάριο Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ

CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα


Σεμινάριο EXCTRACTIONS and DELICATE SAUCES

CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου

CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us