Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts
Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”, παρουσιάζοντας τα “Βest of desserts “από τις δημιουργίες του.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές υψηλού επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού τους και το Portfolio ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κόσμο της σύγχρονης και μοντέρνας ζαχαροπλαστικής οπού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά.
Info
O Gregory Doyen γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1984 σε μια καλλιτεχνική οικογένεια στο Brionnais της Bουργουνδίας στη Γαλλία.
Από πολύ νωρίς ανακάλυψε την μαγεία της ζαχαροπλαστικής όταν η κουζίνα του σπιτιού του έγινε το αγαπημένο του μέρος.
Στα 18 του σπούδασε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής στη Dijon και έπειτα απέκτησε Μaster στο ESPN Institute of Pastry στο Yssingneaux της Γαλλίας.
Από εκεί και πέρα συνέχισε να εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην τέχνη αυτή ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και γνωρίζοντας διαφορετικές κουλτούρες που σε συνδυασμό με το ασταμάτητο ενδιαφέρον του για καινοτομίες στη ζαχαροπλαστική τον έκαναν να αναπτύσσει τις ικανότητες του καθημερινά προσπαθώντας να αγγίξει την τελειότητα.
Εργάστηκε ως Executive Pastry Chef στην Potel & Chabot (luxury catering company) και στην Hediard σε Γαλλία και Ρωσία.
Έπειτα για 3 χρόνια ήταν ο Εx. Pastry Chef στο ξενοδοχείο 5* Μandarin Oriental Hotel στην Taipei.
Ο Gregory Doyen είναι ο δημιουργός των fashion desserts από πολλούς οίκους μόδας, αρωματοποιίας και χρυσαφικών όπως: Cartier, Marc Jacobs, La Prairie, Dior, Louis Vuitton και πολλών άλλων.
Η αίσθηση της κομψότητας και η υπέροχη ισορροπία στη γεύση του είναι θαυμαστή από όλο τον κόσμο.
Σήμερα είναι ένας από τους διασημότερους παγκοσμίως Pastry Chef και σύμβουλος, δουλεύοντας σε διάφορα projects σε Λονδίνο, Μόσχα, Ινδία και Κίνα.
Επίσης ταξιδεύει και επισκέπτεται σχολές μοιράζοντας το πάθος του και τις τεχνικές του για τη ζαχαροπλαστική.
Το όραμα της ζαχαροπλαστικής του Gregory Doyen είναι:
“Η ισορροπία μεταξύ φυσικών γεύσεων και ζαχαροπλαστικής σχεδιάζει το κλειδί για μια ευχάριστη εμπειρία".
Συνταγές:
MANDARINE
- Hazelnuts praline shortbread
- Chesnuts cream with chesnuts candied
- Almonds sponge
- Ponkan coulis
- Vanilla whipped ganache
- Tangerine glaze
- Vegetal jelly
PINK LADY
- Vanilla whipped ganache
- Fresh lychee
- Lychee coulis
- Strawberry coulis
- Raspberry cream
- Marzipan sponge
LEMON TART SIGNATURE
- Neutral Sable dough
- Hazelnuts cream
- Lemon custard cream
- Citrus coulis
- Lemon cream
- Light Marshmallow
SNOW WONDERLAND
- Almonds sponge
- Hazelnuts praline coco
- Exotic cream
- Pineapple compote
- Vanilla lime chocolate mousse
BLACK FOREST
- Chocolate sponge roll
- Chocolate sponge
- Griotte coulis
- Chocolate mousse
- Sour cherry ( griotte )
- Vanilla whipped ganache
- Glossy cherry
COEUR D’AMOUR
- Praline crispy
- Red velvet sponge
- Raspberry coulis
- Cherry and raspberry mix
- Vanilla whipped ganache
MAJESTIC SWAN
- Vanilla puff
- Neutral crumble
- Vanilla pastry cream
- Praline almonds
- Vanilla whipped ganache
CHERRY
- Almond sponge
- Griotte coulis
- Vanilla whipped ganache
- Griotte glaze
- Neutral vegetal jelly
- Neutral sable dough
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική.
✔Κατά την διάρκεια του διήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα
✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του Gregory Doyen
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: “Gregory Doyen -Βest of desserts“ καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728018429
1
Gregory Doyen
No