Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Περουβιανή Κουζίνα με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Παναγιώτης Δεληθανάσης

  • Ημερομηνία: 21/03/2017

  • Ώρα έναρξης: 19:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 2:30 Ώρες.

Περουβιανή Κουζίνα με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα του Περού κερδίζει όλο και περισσότερο την παγκόσμια αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες και πιο εκπλεπτυσμένες στον κόσμο. Είναι η αντανάκλαση των τριων κύριων γεωγραφικών ζωνών της, των ακτών, τα υψιπέδων των Άνδεων και της ζούγκλας και η ενσωμάτωση επιρροών από διαφορετικές εποχές και πολιτισμούς.

Τα υλικά και η προετοιμασία της περουβιανής κουζίνας είναι ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας και του πολιτισμού της χώρας και παρότι η φήμη της, οι σπόροι κινόα και τα Pisco sour κοκτέιλ έχουν ταξιδέψει παντού στον κόσμο, οι καλύτερες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του Περού βρίσκονται ακόμα στην πατρίδα τους.

Παρακολουθήστε το σεμινάριο Περουβιανής Κουζίνας, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση κι ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Συνταγές:

  1. *Σεβίτσε λαβράκι με γάλα τίγρη
  2. *Aj ide gallina
  3. *Anticuchos
  4. *Causa
  5. *Πουτίνγκα κινόα

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Κατούνη 28 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280

2556 Ημερομηνία: 21/03/2017 Ώρα έναρξης: 19:00. Διάρκεια σεμιναρίου: 2:30 Ώρες.