Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

CWC Master Class με τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο

CWC Master Class με τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο

Master Class με τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο

Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας & Εστιατορικά Γλυκά “Sweet& Magic Christmas


Στο Master class με θέμα: Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας & Εστιατορικά Γλυκά Sweet& Magic Christmas ο Pastry Chef Γιώργος Αυγέρος θα ξεδιπλώσει το ταλέντο του και θα δημιουργήσει  προτάσεις  για επαγγελματίες  και λάτρεις της ζαχαροπλαστικής με έμπνευση από την  μαγεία των Χριστουγέννων.
Δουλεύοντας με ειδικές τεχνικές θα μοιραστεί τα μυστικά και θα δώσει την ευκαιρία σε αυτούς  που θα το παρακολουθήσουν, να εμπλουτίσουν  τις γνώσεις και το μενού τους μέσα από  το διάρκειας 3,5 ωρών Master Class  της CWC PRO .

Ο Γιώργος Αυγέρος είναι ο Pastry Chef του Sani Club. Σπούδασε την Ζαχαροπλαστική Τέχνη  στην Ελλάδα και έχει  εργαστεί σε επώνυμα ξενοδοχεία, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Παράλληλα διδάσκει σε ιδιωτικά ΙΙΕΚ, είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής, και Ambassador της Σοκολάτας Belgolade.

Συνταγές Master class: “Sweet& Magic Christmas”
Χριστουγεννιάτικα Γλυκά Βιτρίνας & Εστιατορικά Γλυκά Μagic

  • Christmas ball: Xριστουγεννιάτικη μαγική μπάλα, γεμισμένη με μους από 2 σοκολάτες, baileys cremeux με εκρηκτική καραμέλα βανίλιας (που σκάει στο στόμα)
  • Mont Blanc: Τραγανή μαρέγκα βανίλιας γεμισμένη με cremeux σοκολάτας  belcolade venezuela 43% αρωματισμένη με tonka, cream cheese και κάστανο vermicelli.
  • Christmas Tree: Aνάποδο croquembouche γεμισμένο με  μους πραλίνας φουντουκιού, cremeux καφέ και τραγανά κομμάτια πραλίνας.
  • Candle: Κρέμα μασκαρπόνε αρωματισμένη με βανίλια, cremeux ecuador 71% belcolade με cassis,compote φρούτων του δάσους,biscuit σοκολάτας

Τεχνικές:

  • Θεωρία και Τεχνική πραλίνας φουντουκιού
  • Δημιουργία Μούς σοκολάτας
  • Γαλακτοματοποίηση
  • Τεχνική cremeux
  • Γλασάζ
  • Βiscuit

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: CWC Master Class με τον Pastry Chef Γιώργο Αυγέρο καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802911

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιώργος Αυγέρος

  • Ημερομηνία: 08/12/2017

  • Ώρα έναρξης: 19:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 3:30 Ώρες.


Cooking Workshop Member Club
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.

 

Σε αυτό το σεμινάριο MasterClass o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τα μυστικά του με τους επαγγελματίες για το τέλειο Barbeque με την χρήση του νέου must των σύγχρονων εστιατορίων τον φούρνο Roaster που απογειώνει την γεύση των ψητών, λόγο της χρήσης του κάρβουνου σε κλειστό φούρνο.

Θα δείξει επίσης τεχνικές  με την χρήση των grill δημιουργώντας ενδιαφέροντα πιάτα σε γεύσεις και παρουσιάσεις .

Ταυτόχρονα θα μας δώσει τιπς και θερμοκρασίες για μεγαλύτερα κομμάτια κρέατος, σπάλες για pulled pork, brisket και για ψήσιμο και το σωστό τρόπο να κόβεις το κομμένο κρέας. Επίσης θα μας μιλήσει για τη σημασία του σωστά καμένου σε φρούτα καιλαχανικά. Θα μας δείξει πως θα  ετοιμάσουμε αμερικάνικο low and slow κάπνισμα, αλλά και κρύο κάπνισμα για το ψάρι.

 

Συνταγές

  • Steak
  • Tomahawk Steak
  • New York Strip Steak (Koντρα)
  • Barbecue Baby Back Ribs με coleslaw από φινόκιο
  • Σιγοκαπνιστά spare ribs με ξύλο οξιάς και γλάσο από bourbon
  • Chimichuri Flap Steak με ψητές γλυκοπατάτες
  • Pulled Pork Sandwich
  • Tacos με καπνιστό σκουπρί και guacamole με wasabi.
  • Αmerican classic Burger
  • Mutabal
  • Πουρές καπνιστής μελιτζάνας, με σκόρδο, γιαούρτι, βούτυρο από βοδινό μεδούλι, μαιντανό και κουκουνάρι
  • Καμένος' ανανάς με κρέμα δεντρολίβανου

 

 

CV ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΟΡΟΣ/PITMASTER

Ο Βασίλης άφησε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στα οικονομικά το 2004 για να ακολουθήσει το πραγματικό του πάθος, τη μαγειρική. Πειραματίστηκε στις κουζίνες διαφόρων εστιατορίων μέχρι που ανακάλυψε ότι η καρδιά του χτυπάει στις κουζίνες όλου του κόσμου. Τα τελευταία 6 χρόνια, είναι μέλος της οικογένειας του Mama Roux ενώ σε κάθε πιάτο του εκφράζει τις αναμνήσεις και τις γεύσεις από τα ταξίδια του. Παράλληλα, θεωρείται Street-Food guru καθώς έχει μαγειρέψει για τουλάχιστον 30 street food parties στο κέντρο της Αθήνας.

Aνακάλυψε το αυθεντικό barbecue στην Αμερική και από τότε, έβαλε σκοπό να μυήσει τους Αθηναίους στο αληθινό Low & Slow BBQ. Ξεκίνησε τους πειραματισμούς με ένα αυτοσχέδιο smoker και παράλληλα σχεδίασε το γνωστό πλέον custom offset smoker. Από φέτος, θα υποδέχεται τους Αθηναίους, στο PO'BOYS BBQ, το πρώτο αυθεντικό BBQ joint της Αθήνας.

Το αγαπημένο του φαγητό, είναι τα μακαρόνια με κιμά της μαμάς του!


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

CWC PRO MasterClass με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση.

Δημιουργική κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά.

 

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει ένα Masterclass με θέμα Δημιουργική Κουζίνα με ψάρια και θαλασσινά, για επαγγελματίες σεφ, στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σπουδαστές.

Στο Masterclass, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού δημιουργικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες. Σε αυτό το masterclass ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα παρουσιάσει:

 

 

  • ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕ ΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ
  • ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΑΒΓΟ ΠΩΣΕ ΚΑΙ ΣΙΤΑΚΕ ΤΟΥΡΣΙ
  • ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΚΟΥΜΠΡΙ, ΡΕΒΥΘΙΑ ΜΕ MISO ΚΑΙ ΣΤΑΜΝΑΓΚΘΙ
  • ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ
  • ΣΟΛΟΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

 

Ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης είναι Head Chef Instructor της CWC, με μετεκπαίδευση στην Γαλλική σχολή ALAIN DUCASSE τα τελευταία χρόνια έχει στο  ενεργητικό του συνεργασίες με επώνυμα εστιατόρια  και εξειδίκευση στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα και είναι επίσης ο chef Executive του ΜΑREA.



Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.

* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

SPONSOR BRANDS

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια