Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα
Photo Gallery Σεμινάριο Μαγειρικής Ιαπωνική Τεχνική Ζύμωσης & Συντήρησης με «Koji»
Σεμινάριο Μαγειρικής Ιαπωνική Τεχνική Ζύμωσης & Συντήρησης με «Koji»
Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Δημήτρης Κατριβέσηςθα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της Iαπωνικής τεχνικής ζύμωσης και συντήρησης Koji
Η χρήση της Ιαπωνικής τεχνικής ζύμωσης και συντήρησης Koji, είναι ο δρόμος για μια βιώσιμη κουζίνα και για τροφή ευεξίας.
Όταν μιλάμε για βιώσιμα τρόφιμα, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι η «ζύμωση». Τα κύρια καρυκεύματά στο Thama του Δημήτρη Κατριβέση, όπως το miso, η σάλτσα σόγιας, το mirin, το sake και το ξύδι ρυζιού, παράγονται όλα με σπιτικές ζυμώσεις. Η Ιαπωνική κουλτούρα της ζυθοποιίας άρχισε να εμφανίζεται όταν συνδυάστηκαν για πρώτη φορά η βασική τους τροφή, το ρυζι, και το «Koji», κάτι που λέγεται πως συνέβη πριν από περισσότερα από 2000 χρόνια!
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
370
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα
Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα
DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα