Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασητέχνες.
Vegán street food

Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε απολαυστικές street food συνταγές από ολο τον κόσμο και θα μάθουμε πως να τις μετατρέψουμε σε φυτικές (vegan)!
το ταξίδι μας θα ξεκινήσει από την Ελλάδα οπού θα κάνουμε το παραδοσιακό μας πιτόγυρο αλλά με γύρο από μανιτάρια πλευρώτους, πηγαίνουμε Αγγλία και μετατρέπουμε το fish n chips σε tofish n chips δηλαδή θα αντικαταστήσουμε το ψάρι με τόφου, πηγαίνουμε Αμερική για το πιο ζουμερό burger μανιταριών και το ταξίδι μας τελειώνει στο Μεξικό οπού θα φτιάξουμε τάκος με κιμά σόγιας
φυσικά θα μάθουμε να κάνουμε και τις φυτικές σάλτσες που θα τα συνοδεύσουν τζατζίκι, tartare sauce, μαγιονέζα, γουακαμόλε
Βιογραφικό
Ο Νίκος Γαϊτάνος, είναι αποκλειστικά σεφ χορτοφαγίας με προϋπηρεσία στα περισσότερα vegetarian/vegan εστιατόρια της Αθήνας, (Υγεία- Οικολογία, Avocado, Yi) και σε χορτοφαγικά εστιατόρια του Λονδίνου (Organic for the people, Norman's coach n' horses, vegan hippo) ενώ τα τελευταία χρονιά είναι headchef στο Rosebud στην Αθήνα και στο rOOTS στην Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, εργάζεται ως guest chef στο εστιατόριο "Goji Vegetarian Cafe" στο York της Αγγλίας και είναι Consultant chef στα ξενοδοχεία Holiday Inn της Αγγλίας και της Ιρλανδίας όπου έχει δημιουργήσει το χορτοφαγικό μενού. Τέλος, είναι ιδιοκτήτης στις ιστοσελίδες greenchef.gr και nikosgaitanos.com.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805907