Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

“Μεσογειακή Κουζίνα με Ευρωπαϊκές επιρροές και σύγχρoνες τεχνικές”

Ο chef Χρήστος Σιωμάδης μετά από 6 χρόνια στο Λονδίνο επιστρέφει στην Ελλάδα   και σαφώς επηρεασμένος από την εργασία του πλάι  σε καταξιωμένους Michelin Starred Chefs όπως Chris Galvin, Anthony Demetre, Adam Grey, Ade Adeshina και Helena Puolakka θα μας παρουσιάσει ένα Master Class με Hi End άποψη και προτάσεις με Ευρωπαϊκές επιρροές, σύγχρoνες τεχνικές που όμως έχουν για βάση τους πρώτες ύλες της Μεσογείου και θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες και σπουδαστές να μάθουν αλλά και να εμπνευστούν  νέες δημιουργίες για τα μενού τους!

CV:

Ο Χρήστος Σιωμάδης ξεκίνησε την πορεία του στον επισιτιστικό κλάδο, φοιτώντας στην Σ.Τ.Ε. Κέρκυρας στον ξενοδοχειακό τομέα το 2002, αλλά στην πορεία η αγάπη του για την μαγειρική τον ώθησε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά, φοιτώντας στην σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ  Α.Κ.Μ.Η. Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εργάστηκε σε διάφορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα,  αλλά η μεγάλη του επιθυμία να βελτιώσει τις γνώσεις του και να αποκτήσει νέες γαστρονομικές εμπειρίες τον οδήγησαν στο Λονδίνο όπου εργάστηκε για 6 χρόνια. Κατά την παραμονή του στο Λονδίνο εργάστηκε σε πολυβραβευμένα και με αστέρι Μισελέν εστιατόρια, όπως Galvin Restaurants, Arbutus, Ten Room Restaurant Cafe Royal και L’etranger μαθαίνοντας σύγχρονη Ευρωπαική και Γαλλική κουζίνα δίπλα σε καταξιωμένους Michelin Starred Chefs όπως Chris Galvin, Anthony Demetre, Adam Grey, Ade Adeshina και Helena Puolakka.

 

Συνταγές

Σκουμπρί και χτένια με “αρώματα του βυθού”

Φρέσκο φιλέτο από σκουμπρί κάμενο με φλόγιστρο, ταρτάρ από χτένια με φύκια και πράσινη ελιά, γρανίτα και καραμελωμένες καρδιές από αγγούρι, πούδρα από Nori, ζελέ από λάιμ και μελάνι σουπιάς, λάδι από εστραγκόν.

Τεχνικές μαγειρέματος

Χρήση φλόγιστρου για μαγείρεμα

Συμπίεση και μαρινάρισμα σε κενό αέρος με τη χρήση του vacuum pack machine

Αποξύρανση

Ζελοποίηση

Γρανίτα

 

Καρπάτσιο μοσχαρίσιο με “marshmallows” παρμεζάνας

Καρπάτσιο μοσχαρίσιο σε κρούστα απο τρίχρωμο πιπέρι εκραζέ και γλάσο από μελι και σόγια, “marshmallows” και τουίλ  παρμεζάνας,σφαίρες από πράσινο μήλο πρεσαρισμένο, κρέμα από μαύρη τρούφα και κουκουνάρι, καραμελωμένα καρύδια και άγρια ρόκα.

Τεχνικές μαγειρέματος

Δημιουργία Marshmallow

Πουρέδες με σωστή υφή

Μαρινάρισμα σε κενό αέρος

 

Πεσκανδρίτσα σε “κενό αέρος” με “αφρό” από Pernod.

Φιλέτο πεσκανδρίτσας “sous vide”,τυλιγμένο σε λάχανο savoy και πάνω σε μία  “φωλιά” από πράσο, μύδια, πουρές από μαύρο σκόρδο και αφρός από Pernod.

Τεχνικές μαγειρέματος

Sous vide

Άχνισμα

Πουρέδες με σωστή υφή

Αφρός με λεκιθίνη

 

Κοτόπουλο με μαύρη τρούφα σε “πανδαισία γήινων γεύσεων”

Φιλέτο από κοτόπουλο με μαύρη τρούφα “sous vide”, κάβολο νέρο με σπόρους από φινόκιο, αγκιναρα Ιερουσαλήμ καμμένη και διάφορες υφές της, πούδρα από μανιτάρια πορτσίνι, σάλτσα από τα κόκκαλά του με καφέ εσπρέσο και beurre noisette.

Τεχνικές μαγειρέματος

Sous Vide

Πουρέδες με σωστές υφές

Chips λαχανικών

 

Παννα κόττα από “φρούτα του πάθους”

Παννα κόττα από φρούτα του πάθους,ζελε από γάλα καρύδας, μους από φράουλα, γυαλί καραμέλας με τζίντζερ  και φύτρες από φινόκιο.

Τεχνικές μαγειρέματος

Ζελοποίηση

Χρήση siphon

Γυαλί καραμέλας




Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011605

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Χρήστος Σιωμάδης

📌 CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH  DESSERTS / EGG TECHNIQUES

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH DESSERTS / EGG TECHNIQUESChef Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση. Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά χρησιμοποιώντας ... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us