MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη

“Μεσογειακή Κουζίνα με Ευρωπαϊκές επιρροές και σύγχρoνες τεχνικές”

Ο chef Χρήστος Σιωμάδης μετά από 6 χρόνια στο Λονδίνο επιστρέφει στην Ελλάδα   και σαφώς επηρεασμένος από την εργασία του πλάι  σε καταξιωμένους Michelin Starred Chefs όπως Chris Galvin, Anthony Demetre, Adam Grey, Ade Adeshina και Helena Puolakka θα μας παρουσιάσει ένα Master Class με Hi End άποψη και προτάσεις με Ευρωπαϊκές επιρροές, σύγχρoνες τεχνικές που όμως έχουν για βάση τους πρώτες ύλες της Μεσογείου και θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες και σπουδαστές να μάθουν αλλά και να εμπνευστούν  νέες δημιουργίες για τα μενού τους!

CV:

Ο Χρήστος Σιωμάδης ξεκίνησε την πορεία του στον επισιτιστικό κλάδο, φοιτώντας στην Σ.Τ.Ε. Κέρκυρας στον ξενοδοχειακό τομέα το 2002, αλλά στην πορεία η αγάπη του για την μαγειρική τον ώθησε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά, φοιτώντας στην σχολή μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ  Α.Κ.Μ.Η. Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εργάστηκε σε διάφορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα,  αλλά η μεγάλη του επιθυμία να βελτιώσει τις γνώσεις του και να αποκτήσει νέες γαστρονομικές εμπειρίες τον οδήγησαν στο Λονδίνο όπου εργάστηκε για 6 χρόνια. Κατά την παραμονή του στο Λονδίνο εργάστηκε σε πολυβραβευμένα και με αστέρι Μισελέν εστιατόρια, όπως Galvin Restaurants, Arbutus, Ten Room Restaurant Cafe Royal και L’etranger μαθαίνοντας σύγχρονη Ευρωπαική και Γαλλική κουζίνα δίπλα σε καταξιωμένους Michelin Starred Chefs όπως Chris Galvin, Anthony Demetre, Adam Grey, Ade Adeshina και Helena Puolakka.

 

Συνταγές

Σκουμπρί και χτένια με “αρώματα του βυθού”

Φρέσκο φιλέτο από σκουμπρί κάμενο με φλόγιστρο, ταρτάρ από χτένια με φύκια και πράσινη ελιά, γρανίτα και καραμελωμένες καρδιές από αγγούρι, πούδρα από Nori, ζελέ από λάιμ και μελάνι σουπιάς, λάδι από εστραγκόν.

Τεχνικές μαγειρέματος

Χρήση φλόγιστρου για μαγείρεμα

Συμπίεση και μαρινάρισμα σε κενό αέρος με τη χρήση του vacuum pack machine

Αποξύρανση

Ζελοποίηση

Γρανίτα

 

Καρπάτσιο μοσχαρίσιο με “marshmallows” παρμεζάνας

Καρπάτσιο μοσχαρίσιο σε κρούστα απο τρίχρωμο πιπέρι εκραζέ και γλάσο από μελι και σόγια, “marshmallows” και τουίλ  παρμεζάνας,σφαίρες από πράσινο μήλο πρεσαρισμένο, κρέμα από μαύρη τρούφα και κουκουνάρι, καραμελωμένα καρύδια και άγρια ρόκα.

Τεχνικές μαγειρέματος

Δημιουργία Marshmallow

Πουρέδες με σωστή υφή

Μαρινάρισμα σε κενό αέρος

 

Πεσκανδρίτσα σε “κενό αέρος” με “αφρό” από Pernod.

Φιλέτο πεσκανδρίτσας “sous vide”,τυλιγμένο σε λάχανο savoy και πάνω σε μία  “φωλιά” από πράσο, μύδια, πουρές από μαύρο σκόρδο και αφρός από Pernod.

Τεχνικές μαγειρέματος

Sous vide

Άχνισμα

Πουρέδες με σωστή υφή

Αφρός με λεκιθίνη

 

Κοτόπουλο με μαύρη τρούφα σε “πανδαισία γήινων γεύσεων”

Φιλέτο από κοτόπουλο με μαύρη τρούφα “sous vide”, κάβολο νέρο με σπόρους από φινόκιο, αγκιναρα Ιερουσαλήμ καμμένη και διάφορες υφές της, πούδρα από μανιτάρια πορτσίνι, σάλτσα από τα κόκκαλά του με καφέ εσπρέσο και beurre noisette.

Τεχνικές μαγειρέματος

Sous Vide

Πουρέδες με σωστές υφές

Chips λαχανικών

 

Παννα κόττα από “φρούτα του πάθους”

Παννα κόττα από φρούτα του πάθους,ζελε από γάλα καρύδας, μους από φράουλα, γυαλί καραμέλας με τζίντζερ  και φύτρες από φινόκιο.

Τεχνικές μαγειρέματος

Ζελοποίηση

Χρήση siphon

Γυαλί καραμέλας


Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << CWC PRO Master Class με τον chef Χρήστο Σιωμάδη >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728010525

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Χρήστος Σιωμάδης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us