CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Photo Gallery Cooking Workshop Consulting
Photo Gallery Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi
Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση
CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά.
ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ )
Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ουσιαστικές και εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για μπορέσουν να εργαστούν σε κουζίνες που προσφέρουν Sushi.
Στο διήμερο Hands On Japanese Sushi η εκπαίδευση είναι 100% Εργαστηριακή.
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν σωστά και θα κατανοήσουν όλα τα βασικά στάδια της εκπαίδευσης που περιλαμβάνουν τα εξής :
- Πρώτες ύλες-τροφογνωσία,και σωστή παρασκευή και προετοιμασία για όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμαι στο Sushi.
- Πως διακρίνουμε την σωστή ποιότητα των πρώτων υλών μας.
- Φιλετάρισμα ψαριών,θαλασσινών.
- Μέθοδοι κοπής των λαχανικών κατά την προετοιμάσια.
- Την σωστή παρασκευή του ρυζιού για Sushi.
- Την τεχνική του σωστού ρολαρίσματος.
- Θα ανακαλύψουν παραδοσιακούς αλλά και πρωτοποριακούς γευστικούς συνδυασμούς που αφορούν το Sushi.
O Chef Χρόνης Δαμαλάς θα δείξει πως γίνονται τα ακόλουθα είδη Sushi και θα ακολουθήσει πρακτική εξάσκηση από τους συμμετέχοντες (hands on):
Συνταγές:
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
43
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα
HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα