Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών

thumb_968_1.jpg
thumb_968_1.jpg
thumb_968_2.jpg
thumb_968_2.jpg
thumb_968_3.jpg
thumb_968_3.jpg
thumb_968_4.jpg
thumb_968_4.jpg
thumb_968_5.jpg
thumb_968_5.jpg
thumb_968_6.jpg
thumb_968_6.jpg
thumb_968_7.jpg
thumb_968_7.jpg
thumb_968_8.jpg
thumb_968_8.jpg
thumb_968_9.jpg
thumb_968_9.jpg
thumb_968_10.jpg
thumb_968_10.jpg
thumb_968_11.jpg
thumb_968_11.jpg
Slideshow image

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών”
chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη

Η απαραίτητη δεξιότητα που πρέπει να έχει κάθε επαγγελματίας της μαγειρικής
Στον τομέα της μαγειρικής τεχνογνωσίας, λίγες δεξιότητες είναι τόσο απαραίτητες όσο η τέχνη του φιλεταρίσματος ψαριών. Αυτή η λεπτή τεχνική όχι μόνο αναδεικνύει την ακρίβεια ενός σεφ, αλλά επηρεάζει επίσης σημαντικά την ποιότητα του τελικού πιάτου.
Στο σεμινάριο της CWC PRO o chef Παναγιώτης Δεληθανάσης μαζί με τον SeaFoodΕxpert Μιχάλη Δημητριάδη του φημισμένου καταστήματος “Θαλασσόκηπου” θα μοιραστoύν, με τους επαγγελματίες και σπουδαστές πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την:

  • Επιλογή Ποιοτικού Ψαριού: Γνώση των χαρακτηριστικών ποιοτικού ψαριού, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών ενδείξεων φρεσκάδας.
  • Συντήρηση και Διατήρηση της Φρεσκάδας: Αποθήκευση και χειρισμός του ψαριού για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του.
  • Εφαρμογή Υγιεινών Πρακτικών: Διασφάλιση της υγιεινής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του φιλεταρίσματος.
  • Κοστολόγηση, υπολογισμός φύρας

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


27

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us