CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα
Photo Gallery Cooking Workshop Consulting
Photo Gallery EXCTRACTIONS and DELICATE SAUCES Θάνος Φέσκος
CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο
Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε αυτό το αποκλειστικό σεμινάριο, ο Chef Θάνος Φέσκος θα αποκαλύψει τις τεχνικές που διαμόρφωσαν τη βραβευμένη μαγειρική του καριέρα, εστιάζοντας στην τέχνη της δημιουργίας λεπτών σάλτσων και της εκχύλισης.
Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες σεφ, σπουδαστές μαγειρικής και λάτρεις του φαγητού να βουτήξουν βαθιά στον κόσμο της μαγειρικής ακριβείας, μαθαίνοντας πώς να μετατρέπουν απλά υλικά σε σύνθετες, γευστικές σάλτσες που ζωντανεύουν τα πιάτα. Μέσα από αυτό το MasterClass, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν:
- Sauces and extractions
- Collagen and how to be treated
- Grilled infused sauces
- Cold creamy sauces
- Vegetable sauces
- Extraction of vegetables and fruits
- Use of the extractions and how to set it on a dish
- Το ρόλο του κολλαγόνου στη δημιουργία πλούσιων υφών
- Τη μαγεία πίσω από τις σάλτσες με έγχυση στη σχάρα που συνδυάζουν καπνιστές και τολμηρές γεύσεις
- Τα μυστικά για τη δημιουργία κρύων κρεμώδων σάλτσων που είναι τέλειες για ισορροπία και αντίθεση
- Την ευελιξία των σάλτσων με βάση τα λαχανικά που αναδεικνύουν τα φρέσκα, ζωντανά προϊόντα
- Η επιστήμη των εκχυλίσεων λαχανικών και φρούτων για καθαρότητα και ένταση
- Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εκχυλίσματα για να βελτιώσετε την παρουσίαση και το γευστικό προφίλ του πιάτου σας
Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αλλάξετε την προσέγγισή σας στις σάλτσες και τα εκχυλίσματα με επανάσταση - εγγραφείτε τώρα για αυτό το μοναδικό MasterClass!
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
67
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα
Η Δημιουργική Κουζίνα SURF & TURF του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα
Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef Παναγιώτης Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef Παναγιώτης ... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα
CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα
HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα