“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
CWC MasterClass με τον Chef Γιάννη Παρίκο
CWC PRO MasterClass με τον Chef Γιάννη Παρίκο
“Δημιουργικά πιάτα με κρέας ”
Στο Master Class αυτό ο Chef Γιάννης Παρίκος θα δημιουργήσει προτάσεις χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά ως βασική πρώτη ύλη το κρέας και θα μοιραστεί με τους επαγγελματίες τις υψηλού επίπεδου γαστρονομικές γνώσεις και ικανότητες να δημιουργεί πιάτα με ισορροπίες στις γεύσεις, με ιδιαίτερα υλικά και υφές και σπουδαία γευστικά αποτελέσματα.
Ο Γιάννης Παρίκος εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο τριάστερο εστιατόριο του Hotel Bristol στο Παρίσι στο πλάι του Eric Frechon και στο δυάστερο Sea Gril στις Βρυξέλλες με τον Yves Mattagne, στην Ελλάδα εργάστηκε σε αντίστοιχης αίγλης εστιατόρια, όπως το Βαρούλκο και η Σπονδή. Τη σεζόν 2009-2010 ήταν chef στη Χύτρα, κερδίζοντας 1 αστέρι Michelin, επίσης διατέλεσε και ως executive chef στο εστιατόριο Water Restaurant του ξενοδοχείου Sani Asterias Suites. Το 2012, ήταν chef στο Life Gallery και το 2013 στο Cash. Έχει τιμηθεί με Χρυσό Σκούφο επί εννέα συναπτά έτη. Σήμερα είναι ο chef του Bαρούλκο στον Πειραιά με 1 αστέρι Michelin.
Ο Γιάννης Παρίκος κρατώντας τη βάση της Γαλλικής γκουρμέ κουζίνας προσθέτει στα πιάτα με αριστοτεχνία την ισορροπία και τα αρώματα της Μεσογείου
Συνταγές
- Σιγομαγειρεμένη σπάλα αρνιού με τερίνα πατάτας και πουρέ μήλο.
- Στήθος πάπιας με πουρέ γλυκοπατάτας και ψητό καλαμπόκι.
- Μοσχάρι ταρτάρ με αβοκάντο, Αρμανιάκ και αυγό ποσέ.
- Στήθος κοτόπουλο με γεμιστά κανελόνια και πουρέ ρίζας μαιντανού.
- Καρπάτσιο μοσχάρι με μαγιονέζα κρεμμυδιού και τσιπς τοπιναμπούρ.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011560
1
Γιάννης Παρίκος
No