CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα
Photo Gallery Cooking Workshop Consulting
Photo Gallery EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER
ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER
ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ
Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση ενός σεφ στην προετοιμασία και την παρουσίαση κρύων πιάτων, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά το βιογραφικό του και τις ευκαιρίες καριέρας του.
Αυτό το master class έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους επίδοξους σεφ Garde de Manger με όλες τις βασικές γνώσεις -θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες κατά τη διάρκεια ενός εντατικού προγράμματος 6 ημερών, 8 ωρών ανά ημέρα.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER : Η εξειδίκευση στη θέση Garde de Manger είναι ζωτικής σημασίας για κάθε σεφ που στοχεύει να διαπρέψει στον τομέα της μαγειρικής.
Η κατάκτηση της τέχνης της κρύας κουζίνας όχι μόνο διευρύνει τις δεξιότητες ενός σεφ αλλά και ενισχύει την ευελιξία και τη δημιουργικότητά του.
Η εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα αποδεικνύει μια ολοκληρωμένη κατανόηση των διαφόρων μαγειρικών τεχνικών, από τα αλλαντικά και τις κρύες σούπες μέχρι τις σαλάτες και τα ορεκτικά.
Επαγγελματική εξέλιξη: Η επάρκεια στο Garde Manger μπορεί να ενισχύσει σημαντικά το βιογραφικό ενός σεφ, καθιστώντας τον πιο ελκυστικό υποψήφιο για εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών, ξενοδοχεία και υπηρεσίες τροφοδοσίας. Αυτή η εξειδικευμένη γνώση είναι συχνά περιζήτητη στον κόσμο της μαγειρικής, και οι σεφ που διαπρέπουν στο Garde de Manger θεωρούνται πολύτιμοι.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
62
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα
Η Δημιουργική Κουζίνα SURF & TURF του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα
Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef Παναγιώτης Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef Παναγιώτης ... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα
CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα
HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα