Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Η Δημιουργική Κουζίνα SURF TURF του Γιάννη Μαρινόπουλου
Η Δημιουργική Κουζίνα SURF & TURF του Γιάννη Μαρινόπουλου
Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές ,συνταγές και signature πιάτα της δημιουργικής του κουζίνας με ένα ειδικό αφιέρωμα σε πιάτα SURF N TURF (ψάρι & κρέας). Αυτό το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς που επιθυμούν να διευρύνουν την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά τους.
Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το MasterClass.
Επεκτείνετε τη μαγειρική σας δημιουργικότητα. Εξερευνώντας την δημιουργική κουζίνα του Chef Γιάννη Μαρινόπουλουθα αποκτήσετε έμπνευση και νέες ιδέες που θα πυροδοτήσουν τη μαγειρική σας δημιουργικότητα.
Μάθετε πώς να συνδυάζετε διαφορετικές γεύσεις και τεχνικές για να δημιουργήσετε πιάτα που δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά και οπτικά εντυπωσιακά.
Δικτύωση με επαγγελματίες της γαστρονομίας.
Αυτό το Master Class παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους λάτρεις της μαγειρικής, επαγγελματίες σεφ και σπουδαστές.
Μοιραστείτε εμπειρίες, ανταλλάξτε ιδέες και δημιουργήστε ένα δίκτυο ομοϊδεατών που μοιράζονται το πάθος σας για τη μαγειρική.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ Με την ολοκλήρωση του Master Class, θα λάβετε ένα Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ, το οποίο θα αναγνωρίζει τη συμμετοχή σας και τις νέες δεξιότητές σας. Αυτό το πιστοποιητικό θα ενισχύσει το βιογραφικό σας, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή σας για συνεχή μάθηση και μαγειρική αριστεία.
SURF & TURF
ΣΥΝΤΑΓΕΣ :
- Κονσομέ Μόσχου / Πατέ Γαρίδας / Λάδι Κάρβουνο
- Κανελόνι Γεμιστό με Μοσχαράκι και Καραβίδες Gravy /Παγωτό Τρούφας
- Καλκάνι στον ατμό / Μαρμελάδα από τσορίθο / Πούδρα
- Παστουρμά / Σάλτσα Σαμπάνιας με Αυγά Βασιλικής Ρέγγας
- Σπάλα από Αρνάκι Γάλακτος / Πεσκανδρίτσα / Μανταρίνι/ Αφρός Παστινάκι / Πίκλα Κολοκάσι / Gravy
ΤΕΧΝΙΚΕΣ :
- Κονσομέ
- Πατέ
- Αρωματικά Έλαια / Infusion
- Πούδρες κ’ σκόνες
- Βάσεις από σάλτσες
- Αφροί
- Παγωτό με υγρό άζωτο
- Μαρμελάδες Αλλαντικών
- Πίκλες
- Τσιπς από ταπιόκα και λαχανικά
- Συνδυασμός ψάρι – κρέας
- Ζυμάρι για πάστα
Ο Γιάννης Μαρινόπουλος κατάγεται από το νησί της Θάσου και κατέχει προϋπηρεσία 26 χρόνων στον κλάδο της μαγειρικής.
Είναι ο Executive chef της εταιρείας XENIOS GATE GROUP, βραβευμένος σεφ από τον θεσμό των ΄Χρυσών Σκούφων΄και των βραβείων ‘FLAG ’ και με μεγάλη παρουσία στον χώρο των εκπαιδεύσεων από το 2015, αρχής γενομένης από το Βερολίνο.
Το 2020 κλήθηκε από το πανεπιστήμιο του YALE των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και το τμήμα δημόσιας υγείας να συμμετέχει σε μια εργασία που παρουσιάστηκε σε κοινό και φοιτητές εκεί, με τίτλο ΄ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ΄ Η εργασία αφορούσε στην διατροφή και στην γαστρονομία της Αρχαίας Ελλάδας.
Με ολοκληρωμένη άποψη και χαρακτήρα παρουσιάζει μια κουζίνα με αναφορές στην παράδοση και στην ιστορία των συνταγών της ευρύτερης Μεσογειακής λεκάνης.
Την κουζίνα του θα την χαρακτήριζε ως ‘‘ high end’’ κοσμοπολίτικη μεσογειακή γεμάτη από εντάσεις, μνήμες και εικόνες που συνδυάζονται άριστα με νέες και μοντέρνες τεχνικές, δίνοντας μια άλλη νέα διάσταση σε πιάτα που σκέπασε ο χρόνος!
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
Yes
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280939
LAST
Γιάννης Μαρινόπουλος
Yes