MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών”
chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη

Η απαραίτητη δεξιότητα που πρέπει να έχει κάθε επαγγελματίας της μαγειρικής
Στον τομέα της μαγειρικής τεχνογνωσίας, λίγες δεξιότητες είναι τόσο απαραίτητες όσο η τέχνη του φιλεταρίσματος ψαριών. Αυτή η λεπτή τεχνική όχι μόνο αναδεικνύει την ακρίβεια ενός σεφ, αλλά επηρεάζει επίσης σημαντικά την ποιότητα του τελικού πιάτου.
Στο σεμινάριο της CWC PRO o chef Παναγιώτης Δεληθανάσης μαζί με τον SeaFoodΕxpert Μιχάλη Δημητριάδη του φημισμένου καταστήματος “Θαλασσόκηπου” θα μοιραστoύν, με τους επαγγελματίες και σπουδαστές πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την:

  • Επιλογή Ποιοτικού Ψαριού: Γνώση των χαρακτηριστικών ποιοτικού ψαριού, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών ενδείξεων φρεσκάδας.
  • Συντήρηση και Διατήρηση της Φρεσκάδας: Αποθήκευση και χειρισμός του ψαριού για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του.
  • Εφαρμογή Υγιεινών Πρακτικών: Διασφάλιση της υγιεινής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του φιλεταρίσματος.
  • Κοστολόγηση, υπολογισμός φύρας

>> Ο ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ HANDS ON-  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ,ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΘΑ EΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ:
1 TΣΙΠΟΥΡΑ, 1 ΛΑΥΡΑΚΙ, 1 ΦΑΓΚΡΙ, 3 ΚΟΛΙΟΥΣ, 3 ΓΟΠΕΣ ,3 ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ,5 ΣΑΡΔΕΛΕΣ, 5 ΓΑΡΙΔΕΣ ,5 ΓΑΥΡΟΥΣ
>> EXTRA BONUS DEMONSTRATION- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ /ΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΜΙΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗ:
XΡΙΣΤΟΨΑΡΟ,ΒΑΚΑΛΑΟ,ΓΛΩΣΣΑ,ΝΤΑΣΚΕΣ,ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ,ΘΡΑΨΑΛΟ,ΚΑΛΑΜΑΡΙ,ΣΟΥΠΙΕΣ,ΧΤΑΠΟΔΙ,ΚΟΥΤΣΟΜΟΥΡΑ,ΓΟΠΕΣ,ΚΟΛΙΟΥΣ,ΜΕΛΑΝΟΥΡΙΑ,ΦΑΓΚΡΙ,ΣΑΥΡΙΔΙΑ,
ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ:
Όταν κατέχεις τις γνώσεις για  το επαγγελματικό φιλετάρισμα ψαριών αυτό σου προσφέρει τα ακόλουθα οφέλη:
1) Βελτιώνει τη μαγειρική ακρίβεια και την παρουσίαση .Η σχολαστική διαδικασία φιλεταρίσματος ψαριών απαιτεί σταθερό χέρι, οξεία προσοχή στη λεπτομέρεια και βαθιά κατανόηση της ανατομίας του ψαριού.
Οι σεφ που κατέχουν αυτή την τέχνη μπορούν να παράγουν άψογα φιλεταρισμένα ψάρια με καθαρές, ακριβείς τομές.
Αυτό όχι μόνο ενισχύει την οπτική ελκυστικότητα του πιάτου, αλλά εξασφαλίζει επίσης ομοιόμορφο μαγείρεμα, με αποτέλεσμα μια πραγματικά εξαιρετική γευστική εμπειρία.
2) Μεγιστοποιεί την απόδοση και ελαχιστοποιεί τα απόβλητα
Η αποδοτικότητα στην κουζίνα είναι υψίστης σημασίας, και το ικανό φιλετάρισμα ψαριών αποτελεί απόδειξη αυτής της αρχής.
Όταν γίνεται σωστά, το φιλετάρισμα επιτρέπει στους σεφ να μεγιστοποιήσουν την απόδοση του χρήσιμου κρέατος ψαριού, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τη σπατάλη. Αυτό όχι μόνο συμβάλλει στην αποδοτικότητα του κόστους, αλλά αποδεικνύει επίσης τη δέσμευση για βιωσιμότητα - μια αξία που εκτιμάται όλο και περισσότερο στη μαγειρική βιομηχανία.
Επενδύοντας σto σεμινάριο μαγειρικής της CWC PRO με έμφαση στο φιλετάρισμα ψαριών, οι σεφ και οι ιδιοκτήτες εστιατορίων μπορούν να βελτιστοποιήσουν τους πόρους τους και να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.
3) Επεκτείνει το μαγειρικό ρεπερτόριο και την ευελιξία του μενού
Η ευελιξία ενός σεφ μετριέται συχνά από το εύρος των τεχνικών και των κουζινών που μπορεί να κατακτήσει.
Το φιλετάρισμα ψαριών είναι μια δεξιότητα που ανοίγει τις πόρτες σε ένα ευρύ φάσμα μαγειρικών δυνατοτήτων. Με αυτή την τεχνική στο ρεπερτόριό τους, οι σεφ μπορούν να ενσωματώσουν με αυτοπεποίθηση μια ποικιλία ψαριών στο μενού τους, διευρύνοντας τις γαστρονομικές προσφορές της επιχείρησής τους.
Η δεξιότητα να πραγματοποιεί κανείς το φιλετάρισμα διάφορων ειδών ψαριών εμπλουτίζει τη γκάμα και την πολυμορφία των μαγειρικών δεξιοτήτων ενός σεφ.
Εν κατακλείδι, το σεμινάριο μαγειρικής με τις τεχνικές φιλεταρίσματος ψαριών αναβαθμίζει την ακρίβεια και την παρουσίαση, μεγιστοποιεί την απόδοση, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τα απόβλητα, και διευρύνουν σημαντικά το μαγειρικό ρεπερτόριο ενός σεφ. Για τους σεφ, τους σπουδαστές μαγειρικής και τους ιδιοκτήτες εστιατορίων που έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν κορυφαίες γαστρονομικές εμπειρίες, η γνώση της τέχνης του φιλεταρίσματος ψαριών δεν είναι απλώς μια επιλογή - είναι μια επένδυση σε γνώσεις .
Συνοψίζοντας, η σωστή διαχείριση του ψαριού, από την επιλογή του μέχρι το φιλέταρισμα, αποτελεί κρίσιμη δεξιότητα για κάθε σεφ. Με την απόκτηση αυτών των γνώσεων, ο σεφ δεν απλά παράγει υψηλής ποιότητας πιάτα, αλλά επίσης ενισχύει την επαγγελματική του εμπειρία και την εμπιστοσύνη των πελατών.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης είναι Executive chef στο Akti Dovil και στο Garcon brasserie. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην σχόλη του Alain Ducasse στο Παρίσι και έχει κάνει stage στο βραβευμένο με 1* Michelin Galvin la Chappelle στο Λονδίνο. Δραστηριοποιείτε στον χώρο της γαστρονομίας από το 1999 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία όπως το Sani, το Danai beach resort, το Makedonia Palace και το Ekiesαλλά και σαν private chef σε πολυτελείς βίλλες καθώς και με σημαντικά εστιατόρια όπως οΜανδραγόρας, το Garcon brasserie και το Marea. Από το 2014 συνεργάζεται με το CWC PRO όπου διδάσκει την μαγειρική τέχνη και παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες
O Μιχάλης Δημητριάδης SeaFoodExpert του φημισμένου Θαλασσόκηπου είναι ο συνιδιοκτήτης μαζί με τον αδερφό του Ηλία  των καταστημάτων με θαλασσινά και φρέσκα ψάρια  «Θαλασσόκηπος» με 70 χρόνια παρουσία στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Η τεράστια φήμη της επιχείρησης όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται στο ήθος και  στην ειλικρίνεια του σωστού και τίμιου επαγγελματία που δίδαξε στη νέα γενιά ο πατέρας της οικογένειας κύριος Παναγιώτης, έτσι όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση είναι αγαπητή από πλήθος επαγγελματιών και απλών ανθρώπων της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών. >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802550

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Π. Δεληθανάσης Μ.Δημητριάδης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o... Περισσότερα


Σεμινάριο H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου

CWC PRO Master class  “H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου” Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική και Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO Master Class Ελληνική & Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Art  of Plating  4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

CWC PRO Master Class Art of Plating 4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων του Chef  Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της... Περισσότερα


Σεμινάριο H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη

H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη Στο CWC PRO MasterClass H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κρητική Κουζίνα του Μανώλη Παπουτσάκη

CWC PRO MasterClass "Η Κρητική Κουζίνα του Μανώλη Παπουτσάκη" Στο Masterclass Σεμινάριο της CWC Pro, ο Chef Μανώλης Παπουτσάκης αναδεικνύει τη... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου

Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star   Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα


Σεμινάριο Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ

CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα


Σεμινάριο EXCTRACTIONS and DELICATE SAUCES

CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου

CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us