Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης
Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef Παναγιώτης Δεληθανάσης
Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης που χαρακτηρίζεται για την δημιουργική του ικανότητα και τιν εξαιρετικό συνδυασμό των μεσογειακών και ελληνικών γεύσεων θα μοιραστεί τις καινοτόμες τεχνικές, τις μυστικές συνταγές και τη μαγειρική του φιλοσοφία, παρέχοντάς σας ανεκτίμητες γνώσεις που δεν μπορείτε να βρείτε σε βιβλία μαγειρικής. Στο Masterclass “Best of Sea Food”, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα δημιουργήσει ένα μενού δημιουργικής κουζίνας μέσα από το δικό του δυναμικό στυλ, το οποίο επιτρέπει ευρηματικούς συνδυασμούς με άρτια τεχνική και επιλεγμένες πρώτες ύλες.
Επεκτείνετε τη μαγειρική σας δημιουργικότητα
Εξερευνώντας τη μεσογειακή κουζίνα του chef Παναγιώτη Δεληθανάση θα αποκτήσετε έμπνευση και νέες ιδέες που θα πυροδοτήσουν τη μαγειρική σας δημιουργικότητα. Μάθετε πώς να συνδυάζετε διαφορετικές γεύσεις και τεχνικές για να δημιουργήσετε πιάτα που δεν είναι μόνο νόστιμα αλλά και οπτικά εντυπωσιακά.
Δικτύωση με επαγγελματίες της γαστρονομίας.
Αυτό το Master Class παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους λάτρεις της μαγειρικής, επαγγελματίες σεφ και σπουδαστές. Μοιραστείτε εμπειρίες, ανταλλάξτε ιδέες και δημιουργήστε ένα δίκτυο ομοϊδεατών που μοιράζονται το πάθος σας για τη μαγειρική.
Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ
Με την ολοκλήρωση του Master Class, θα λάβετε ένα Πιστοποιητικό παρακολούθησης ΚΔΒΜ, το οποίο θα αναγνωρίζει τη συμμετοχή σας και τις νέες δεξιότητές σας. Αυτό το πιστοποιητικό θα ενισχύσει το βιογραφικό σας, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή σας για συνεχή μάθηση και μαγειρική αριστεία.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Δεληθανάσης Παναγιώτης είναι head chef instructor στην CWC PRO και Executive Chef στα εστιατόρια ‘Ακτή Ντοβίλ’ και ‘Garcon brasserie’ . Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην σχόλη του Alain Ducasse στο Παρίσι και έχει κάνει stage στο βραβευμένο με 1* Michelin Galvin la Chappelle στο Λονδίνο. Δραστηριοποιείτε στον χώρο της γαστρονομίας από το 1999 και έχει εργαστεί σε κορυφαία ξενοδοχεία όπως το Sani, το Danai beach resort, το Makedonia Palace και το Ekies, αλλά και σαν private chef σε πολυτελείς βίλλες. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες.
Συνταγές του Σεμιναρίου:
- Ριζότο με καρπάτσιο τσιπούρας
- Ριζότο με ψητό καλαμάρι, ταραμά, σπαράγγια και αβγοτάραχο
- Κριθαράκι με σουπιά και δαμάσκηνα και σαλάμι Λευκάδος
- Τραγανός μπακαλιάρος με κρέμα πατάτας και μαύρο σκόρδο
- Ψήμα με κεφάλι ψαριού
- Ροφός φρικασέ
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
Yes
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803461
LAST
Π. Δεληθανάσης
Yes