CWC PRO

CWC RPO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES

Προγράμματα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

 

Τα Ειδικά σχεδιασμένα Προγράμματα Σπουδών της CWC PRO προσφέρουν Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης με Πιστοποίηση από την ACTA (Τεχνοβλαστός Πιστοποίησης του ΑΠΘ).
Τα προγράμματα της CWC PRO είναι η καθαρά Επαγγελματική λύση με έμφαση στην Εργαστηριακή-πρακτική Εκπαίδευση που απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν ένα βήμα αναβάθμισης της σχέσης τους με το επάγγελμα του Μάγειρα και να πιστοποιήσουν το επίπεδο της γνώσης τους με βάση τα ελληνικά και διεθνή πρότυπα .
Η πιστοποίηση αφορά κάθε εκπαιδευόμενο που, μετά το πέρας των μαθημάτων, έχει πλέον τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να δώσει εξετάσεις σύμφωνα με τα πρότυπα της ACTA και να λάβει δίπλωμα πιστοποίησης γνώσεων στον τομέα επιλογής του.

Τo Πρόγραμμα Ταχύρρυθμων Σπουδών

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 1 - BASIC

Το Level 1 - Basic, είναι ο κύκλος των διήμερων σεμιναρίων με διάρκεια στο σύνολο 130 ώρες  ( 100 ώρες εργαστήρια και 30 θεωρητικά μαθήματα ). Παρέχει την απολύτως απαραίτητη θεωρητική βάση στην οποία θα στηριχθούν και θα αναπτυχθούν οι δεξιότητες, τα ταλέντα και οι τεχνικές γνώσεις των επομένων σεμιναρίων των επιπέδων CWC PRO LEVEL ,2,3.

Περιλαμβάνει την ύλη (θεωρία + εργαστήρια) και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες που ήδη έχουν επαγγελματική εμπειρία και συνάφεια με το επάγγελμα να είναι προετοιμασμένοι να  δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση γνώσεων από την ACTA  (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) για τις ειδικότητες:

  • Certified Cook Chef Πιστοποιημένος Μάγειρας CCC
  • Certified Commis Chef, Πιστοποιημένος Βοηθός Μάγειρας CCCh

130 ώρες / 10 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα (ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ) /
7 διδακτικές ώρες ανά ημέρα (09:00 - 15:00)


ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 10/01/2022 έως 09/03/2022 ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ!

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/01/2022

Κόστος κύκλου Σεμιναρίων Level 1 - Basic: 1450.

VIDEO

VIDEO

Level 1 - Βasic 130 ώρες


Προσφορές και Παροχές CWC PRO

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.

LEVEL 1 BASIC

1450€

10 εβδομάδες / 140 ώρες

(110 ώρες εργαστήρια +30 ώρες θεωρία )

Παροχές
LEVEL 1 BASIC:

1 Chef Manual CWC PRO

1 βιβλίο Επαγγελματική κουζίνα

LEVEL 2 IMPROVER

1200€

2 μήνες / 125 ώρες

(115 ώρες εργαστήρια)


Παροχές
LEVEL 2 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL 3 INTERMEDIATE

1200€

2 μήνες / 125 ώρες

(115 ώρες εργαστήρια)


Παροχές
LEVEL 3 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL PLUS (1+2+3 )

Προσφορά

από 3850€

μόνο 2950€

390 ώρες

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :

1 Chef Manual  CWC PRO

1 βιβλίο επαγγελματική κουζίνα

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 2 IMPROVER

Το Level 2 - Improver, είναι ο κύκλος των διήμερων εργαστηριακών σεμιναρίων με διάρκεια στο σύνολο 115 ώρες .
Η θεωρία δίνει τη σκυτάλη στην πρακτική άσκηση. Πρόκειται για την απαραίτητη πρακτική τριβή που συμπληρώνει και αξιοποιεί την θεωρητική βάση του Level 1, όπου αναπτύσσονται επιμέρους κεφάλαια με εργαστηριακές εφαρμογές και ασκήσεις  υπό την καθοδήγηση των chef instructors σε περιβάλλον επαγγελματικής κουζίνας εστιατόριου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της CWC PRO.

Προσφέρει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες  να βρεθούν σε προσομοίωση επιχείρησης εστίασης όπου στόχος είναι να μπορέσουν να ενταχθούν σε συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος από τα πρώτα τους βήματα.

115 ώρες / 7 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα / 8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα


Κόστος κύκλου Σεμιναρίων Level 2 - Improver: 1200 euro

VIDEO

VIDEO

Level 2 - Improver 115 ώρες


Προσφορές και Παροχές CWC PRO

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.

LEVEL 1 BASIC

1450€

10 εβδομάδες / 140 ώρες

(110 ώρες εργαστήρια +30 ώρες θεωρία )

Παροχές
LEVEL 1 BASIC:

1 Chef Manual CWC PRO

1 βιβλίο Επαγγελματική κουζίνα

LEVEL 2 IMPROVER

1200€

2 μήνες / 125 ώρες

(115 ώρες εργαστήρια)


Παροχές
LEVEL 2 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL 3 INTERMEDIATE

1200€

2 μήνες / 125 ώρες

(115 ώρες εργαστήρια)


Παροχές
LEVEL 3 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL PLUS (1+2+3 )

Προσφορά

από 3850€

μόνο 2950€

390 ώρες

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :

1 Chef Manual  CWC PRO

1 βιβλίο επαγγελματική κουζίνα

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 3 INTERMEDIATE

To Level 3 – Intermediate  είναι ο κύκλος των διήμερων εργαστηριακών σεμιναρίων με διάρκεια στο σύνολο 115 ώρες.
Η άφιξη νέων πρώτων υλών, οι  νέες  τεχνολογίες στον χώρο των μηχανημάτων της εστίασης και η εξέλιξη των απαιτήσεων των επιχειρήσεων και των καταναλωτών μπορεί να οδηγήσει στην τροποποίηση των εργασιών και των ικανοτήτων του μάγειρα.
To Level 3 παρέχει εξειδικευμένη γνώση που ξεφεύγει από τα βασικά και αγγίζει τα πεδία των ειδικών παρασκευών και τεχνικών που αποτελούν τα μυστικά της επιτυχίας ενός καλού μάγειρα. Σε αυτό το επίπεδο παρουσιάζονται κλασικές και νέες τεχνικές στις βασικές κατηγορίες μαγειρέματος και διαχωρίζουν έναν «μάγειρα» από έναν «καλό μάγειρα» που έχει όλα τα εργαλεία για να αναπτύξει τη δημιουργικότητα, τις ειδικές γνώσεις ,το ταλέντο και τη φαντασία του.

115 ώρες /7 εβδομάδες / 2 ημέρες ανά εβδομάδα / 8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα


Κόστος κύκλου Σεμιναρίων Level 3 - Intermediate: 1200 euro

VIDEO

VIDEO

Level 3 - Intermediate 115 ώρες


Προσφορές και Παροχές CWC PRO

Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα που χρειάζεστε ή όλα μαζί στο LEVEL PLUS και κερδίστε από την προσφορά μας.

LEVEL 1 BASIC

1450€

10 εβδομάδες / 140 ώρες

(110 ώρες εργαστήρια +30 ώρες θεωρία )

Παροχές
LEVEL 1 BASIC:

1 Chef Manual CWC PRO

1 βιβλίο Επαγγελματική κουζίνα

LEVEL 2 IMPROVER

1200€

2 μήνες / 125 ώρες

(115 ώρες εργαστήρια)


Παροχές
LEVEL 2 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL 3 INTERMEDIATE

1200€

2 μήνες / 125 ώρες

(115 ώρες εργαστήρια)


Παροχές
LEVEL 3 :

1 Chef Manual CWC PRO

LEVEL PLUS (1+2+3 )

Προσφορά

από 3850€

μόνο 2950€

390 ώρες

Παροχές προς τους σπουδαστές του
LEVEL PLUS (1+2+3 ): :

1 Chef Manual  CWC PRO

1 βιβλίο επαγγελματική κουζίνα

2 Voucher για παρακολούθηση δύο Master class αξίας 240 ευρώ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

VIDEO

Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ
100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 24 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00


Το Level 4 Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON  MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η  CWC PRO, υπό  την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος  θα δημιουργήσει προσωπικά τις 24 διαφορετικές συνταγές  High end Gourmet που ανήκουν στην κατηγορία της Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας  20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα  με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 4 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό  την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την  ολοκλήρωση της κάθε  συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησιμάτος πιάτων  αλλά  και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες  να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την  κάθε μια από αυτές  ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις  εκτελέσει  σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis)  και ανάλυση της διατροφικής άξιας (Νutrition Facts).
Η CWC PRO  παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης  και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων  τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις  υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu  με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία των Ηigh end Gourmet Cuisine.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Ένα
«CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES - Κ.Δ.Β.Μ. 1»

50 ώρες/ 4 εβδομάδες /2 ημέρες ανά εβδομάδα / 8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα


ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!


4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00

Level 4 – Advanced Culinary Techniques 50 ώρες


1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ



2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ



3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ


4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ
100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 24 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00


Το Level 5  Μεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα - Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος θα δημιουργήσει προσωπικά τις 24 διαφορετικές συνταγές Μεσογειακής Δημιουργικής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας 20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 5 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την ολοκλήρωση της κάθε συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησίματος πιάτων αλλά και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την κάθε μια από αυτές ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις εκτελέσει σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis).
Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία Comfort Fine Cuisine.

.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Ένα
«CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES - Κ.Δ.Β.Μ. 1»

50 ώρες/ 4 εβδομάδες /2 ημέρες ανά εβδομάδα / 8 διδακτικές ώρες ανά ημέρα


ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!


4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00

Κόστος κύκλου Σεμιναρίων Level 5 – Advanced Culinary Techniques: 980 euro

Level 5 – Advanced Culinary Techniques, 50 ώρες Μεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα.


1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ



2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ



3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ


4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα προγράμματα Ταχύρρυθμων Σεμιναρίων

Συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων που σας ενδιαφέρουν.

Cooking workshop Consulting Πρόγραμμα Ταχύρρυθμης Εκπαίδευσης στη μαγειρική

LEVEL 6 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ
100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 24 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00


Το LEVEL 6 Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON  σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση, όπου ο κάθε μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος, με τον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό των εργαστηρίων της CWC PRO24 διαφορετικές συνταγές με 20 τεχνικές και παραλλαγές που θα  τον βοηθήσουν να εξελιχθεί  γαστρονομικά στον κλάδο της σύγχρονης εστίασης.
Στο LEVEL 6 Advanced Culinary Techniques  ο κάθε μάγειρας υπό  την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Σταύρου Ψωμόπουλου μαθαίνει βήμα βήμα πώς να εφαρμόζει και να κατανοεί την ολοκλήρωση της κάθε τεχνικής και συνταγής ως προς το τι χρειάζεται για την αρμονία, τις υφές αλλά  και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Η CWC PRO  παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης  τις ανάλογες γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις  υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος συνταγές και menu  με Μεσογειακό, Ελληνικό και HIGH END χαρακτήρα.

.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

50 ώρες/ 4 εβδομάδες /2 ημέρες ανά εβδομάδα / 6 διδακτικές ώρες ανά ημέρα


ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 12/1/2022 ΕΩΣ 3/2/2022 !
ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!


4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00

Level 6 – Advanced Culinary Techniques, 50 ώρες .


1η Eβδομάδα. Δημιουργική κουζίνα με Θαλασσινά



2η Εβδομάδα. Δημιουργική κουζίνα με κρέατα



3η Εβδομάδα. FoodStyling, Τεχνικές στησίματος γαστρονομικών πιάτων


4η Εβδομάδα. Superfoods – Healthy Life Style Eating


Cooking workshop Consulting

Για την εξειδίκευση σου επίλεξε την CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES. 
Γίνε ειδικός και μάθε τα μυστικά της Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης που θα σε κάνουν ξεχωριστό και χρήσιμο σε κάθε χώρο εστίασης.
Απόκτησε πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις στην Διεθνή και Ελληνική Επαγγελματική Κουζίνα!

CWC PRO The Expertise Culinary Network

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Brunch & All About Eggs MasterClass

BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 9... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής FOOD TRUCK street food

Σεμινάριο Μαγειρικής FOOD TRUCK street food 16 συνταγές για το απόλυτο ‘φαγητό του δρόμου’ Το street food αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα του Σταύρου Ψωμόπουλου

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClassΗ Δημιουργική Κουζίνα του Σταύρου Ψωμόπουλου Η Δημιουργική Κουζίνα είναι μια τάση στην... Περισσότερα


Σεμινάριο LEVEL 6 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

LEVEL 6 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES 12/1/2022 ΕΩΣ 3/2/2022 ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ 100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ CHEF INSTRUCTOR: ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου

Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου CWC PRO MasterClass Δια χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου Στο μοναδικό αυτό σεμινάριο, ο Chef Σωτήρης Ευαγγέλου θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργική κουζίνα με θαλασσινά του Γιάννη Μαρινόπουλου

Σεμινάριο Μαγειρικής, Δημιουργική κουζίνα με θαλασσινά του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο masterclass σεμινάριο της CWCPROo che fΓιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide

Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Σταύρο Ψωμόπουλο H τεχνική του Sous Vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Γιώργος Δόσπρας θα μοιραστεί, με τους ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου

Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου Η δημιουργική κουζίνα είναι μια τάση στην παγκόσμια  γαστρονομία η οποία,... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια