Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα
Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass
Η Δημιουργική Κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα.
Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Γιώργος Δόσπρας θα μοιραστεί, με τους επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας, η οποία είναι βασισμένη στα φρέσκα υλικά και σύγχρονες παρουσιάσεις , και επιφυλάσσει εκπλήξεις με τολμηρούς συνδυασμούς υλικών, θεαματική παρουσίαση και σερβίρισμα.
Ο Chef Γιώργος Δόσπρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, το 2000 αποφοίτησε από τη κρατική σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και χωρίς να χάσει χρόνο ξεκίνησε τη καριέρα του δουλεύοντας σε πολύ καλά εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα.
Πέρασε επίσης από πολύ σημαντικά εστιατόρια της παγκόσμιας γαστρονομίας όπως το ’LA BASTIDE SAINT-ANTOINE’’ με chef τον JACQUES CHIBOIS 1 MICHELIN STAR, ‘‘SKETCH’ στο Λονδίνο με Executive chef PIERE GAGNAIRE 2 MICHELIN STARS, ‘’LECTURE ROOM AND LIBRARY-PARLOUR’’ MODERN BISTRO με chef HERVE DEVILLE, ’ FLOCONS DE SEL’’ στη Γαλλία με Executive chef EMMANUEL RENAUT 3 MICHELIN STAR, και στο ’LASARTE’’ στη Βαρκελώνη 3 MICHELIN STAR με EX. CHEF PAOLO CASAGRANDE.
Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται ως Executive chef στο εστιατόριο “LAUDA” του ομίλου ΑDRONIS στη Σαντορίνη
Tο 2021 ,2022,2023 έλαβε βραβείο “Χρυσού Σκούφου” , και βραβείο FnL 3* 2021 , 3* 2022, 3* 2023.
Συνταγές και τεχνικές που θα παρουσιαστούν,
- Νιόκι Κολοκύθας με Ζωμό Σελινόριζας & Αγριοράπανο (vegetarian).
- Χταπόδιμε Μάραθο, Σαφράν & ΚόκκινοΚρασί (sousvide -pickles).
- Μυλοκόπι με Φύλλα Κάπαρης Μαριναρισμένο σε λάδι Βασιλικού στα Κάρβουνα, Αγιολί (sousvide -bbq- siphon).
- Κοτόπουλο Στήθος γεμισμένο με τα Μπούτια του και Σάλτσα Αμυγδάλου (sousvide- mousse).
- Αρνί (φιλέτο & λαιμός ) / Κρεμμύδι& Τάρτα με Φάβα Σαντορίνης, Εστραγκόν (sousvide- tart).
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728022505
1
Γιώργος Δόσπρας
No