MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Story of an Irreducible Chef Diego Guerrero

Story of an Irreducible Chef Diego Guerrero

CWC PRO Master class "Story of an Irreducible" Chef Diego Guerrero

"Story of an Irreducible" Το CWC PRO Master Class σας συστήνει τον Chef Diego Guerrero, από την Μαδρίτη ,έναν πρωτοπόρο στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας. Αυτό το CWC PRO Master class είναι μια μοναδική ευκαιρία για σεφ, ιδιοκτήτες εστιατορίων και σπουδαστές μαγειρικής να μάθουν και να εξελιχθούν. Ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο εξαιρετικών μαγειρικών δεξιοτήτων που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, με επικεφαλής ένα από τα λαμπρότερα ονόματα στον κόσμο της μαγειρικής. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια νέα προοπτική και νέα πρότυπα στις μαγειρικές τέχνες!

ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ:

DSTAgE: Ξεκλειδώνοντας την εμπειρία DSTAgE
**1. Κατανόηση της έννοιας DSTAgE:
Το Μaster class εμβαθύνει στην προέλευση και την εξέλιξη του DSTAgE.
Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν ανεκτίμητες γνώσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της έννοιας, το βασικό επάγγελμα και το μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο που στηρίζει αυτό το γαστρονομικό καταφύγιο.

2. Απελευθερωμένη δημιουργικότητα στο DSPOT:
Το DSPOT, το δημιουργικό στούντιο, είναι το μέρος όπου η καινοτομία παίρνει ζωή. Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τη δημιουργική διαδικασία, από την έρευνα έως τις πρωτοποριακές ιδέες, παρακολουθώντας από πρώτο χέρι πώς ο σεφ Diego Guerrero και η ομάδα του επαναπροσδιορίζουν τα όρια της μαγειρικής τέχνης.

3. Κατακτώντας τις μαγειρικές τεχνικές:
Οι συμμετέχοντες θα βυθιστούν στον κόσμο των πρωτοποριακών τεχνικών μαγειρικής, ανακαλύπτοντας πώς εξελίχθηκε η κουζίνα του Guerrero με την πάροδο του χρόνου. Από τις ζυμώσεις μέχρι τις ενζυματικές διαδικασίες, θα αποκαλυφθεί κάθε πτυχή της μαγειρικής τέχνης.

Τα οφέλη από την παρακολούθηση του CWC PRO Master Class
Απαράμιλλη πρόσβαση στις μαγειρικές τέχνες
Η ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε άμεσα με έναν μαέστρο της μαγειρικής όπως ο Diego Guerrero είναι μια αξιοσημείωτη εμπειρία. Οι συμμετέχοντες όχι μόνο γίνονται μάρτυρες της τεχνογνωσίας του, αλλά και εμπλέκονται σε ουσιαστικές συζητήσεις, αποκτώντας γνώσεις που δεν μπορούν να βρεθούν στα βιβλία.

Καινοτομία και έμπνευση: Ο τρόπος μαγειρικής του Guerrero είναι πραγματικά διαφορετικός και συναρπαστικός. Συμμετέχοντας σε αυτό το μάθημα, θα βιώσετε ένα επίπεδο δημιουργικότητας και νέων ιδεών που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τη μαγειρική. Είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι νέο και να δείτε πού θα σας οδηγήσει.

Μέσα από ένα συνδυασμό ζωντανών επιδείξεων οι συμμετέχοντες θα πάρουν μια γεύση από το πώς είναι να δημιουργείς πιάτα που όχι μόνο απογειώνουν  τους γευστικούς κάλυκες αλλά και διευρύνουν τα όρια της μαγειρικής τέχνης.
Συνοψίζοντας, το CWC PRO Master Class "Story of an Irreducible" σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον εξαιρετικό γαστρονομικό κόσμο του Chef Diego Guerrero.

Είτε είστε ένας επίδοξος σεφ, ένας καινοτόμος ιδιοκτήτης εστιατορίου ή ένας αφοσιωμένος σπουδαστής μαγειρικής που αναζητά μια μεταμορφωτική εμπειρία, αυτό το CWC PRO Master Class ξεκλειδώνει την πόρτα σε υψηλού επιπέδου μαγειρικές τέχνες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Diego Guerrero, DSTAgETο σεφ,
Γεννήθηκε στη Βιτόρια (Ισπανία) το 1975 και εκπαιδεύτηκε σε γνωστά εστιατόρια όπως το αρχηγείο του Martín Berasategui στο Lasarte (Guipúzcoa, Ισπανία).
Έχει βραβευτεί με δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο El Club Allard με έδρα τη Μαδρίτη, όπου εργάστηκε για 12 χρόνια.
Το DSTAgE άνοιξε την 1η Ιουλίου 2014.
Γεννήθηκε για να τα σπάσει όλα και να ξεκινήσει από την αρχή. Το DSTAgE απέκτησε δύο αστέρια Michelin σε χρόνο ρεκόρ.
Το DSTAgE μοιάζει περισσότερο με μια προσωπική αντίληψη ενός concept υψηλής γαστρονομίας απαλλαγμένο από πολλούς περιορισμούς, όπου η πραγματική πολυτέλεια βρίσκεται στην εγγύτητα, στα μικρά πράγματα, απαλλαγμένο από περιορισμούς και κλισέ. Βρίσκεται στην τέχνη της φιλοξενίας και στην πράξη της έκφρασης.
Από τότε που άνοιξε, προσθέτει αρκετές διακρίσεις. Μία από αυτές είναι τα ήδη αναφερθέντα δύο αστέρια Michlin Stars, το πρώτο που επιτεύχθηκε μόλις τέσσερις μήνες μετά το άνοιγμα τον Νοέμβριο του 2014, που σχετίζεται με την έκδοση του γαλλικού οδηγού του 2015.
Η δεύτερη από τον Νοέμβριο του 2016 αφορούσε τη δεύτερη έκδοση του 2017. Επιπλέον, ο Guerrero υποδέχτηκε επίσης τρία "soles" από τον οδηγό Repsol "EME" από τον οδηγό Metrópoli (δημοσιεύεται στην εφημερίδα El Mundo), το Premio Metrópoli 2015 "Restaurenterevelación" (βραβείο Metrópoli σε εστιατόριο revelation) και μια τιμητική αναφορά ως "Εστιατόριο της χρονιάς" που χορηγείται από το εν λόγω περιοδικό, ως καλύτερος σεφ και καλύτερο εστιατόριο που επιλέχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Gourmet.
Βραβείο Foreground Gentleman 2016, βραβείο ELLE Gourmet 2017 και το φρέσκο "Hombre GQ " (GQ Man of the year 2018).
Το 2019 κέρδισε το βραβείο "Chef of the year" από την La Razón.
Τον Σεπτέμβριο του 2016, δύο χρόνια μετά το άνοιγμα του DSTAgE, παρουσιάστηκε ο νέος δημιουργικός χώρος, που δημιούργησε και διευθύνει ο Diego Guerrero με το όνομα DSPOT.
Το στούντιο επικεντρώθηκε στη δημιουργικότητα γύρω από τη γαστρονομία και όλες τις πτυχές που την περιβάλλουν, όπως ο σχεδιασμός, οι τεχνικές, τα προϊόντα και το mise-en-scene. Το DSPOT, καταλαμβάνει έναν χώρο 370 m2 κατανεμημένο τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν ιδιωτικές και αποκλειστικές εκδηλώσεις αναζητώντας πάντα την τελειότητα και τη διαφοροποίηση.
Βρίσκεται επίσης στη συνοικία των Salesas στη Μαδρίτη και εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο.Τέλος τον Νοέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Diego Guerrero με τίτλο "Irreductible" από τον εκδοτικό οίκο Montagud Editores.
Αφηγείται όλη την εξελικτική και δημιουργική διαδικασία που τον οδήγησε στη δημιουργία ενός έργου όπως το DSTAgE. "Το Irreductible αποκαλύπτει την ουσία, τη φυσικότητα, και τα υλικά τόσο καθαρά όσο μια παγκόσμια γλώσσα.
Δημιούργησε άθελά του μια μοναδική γαστρονομική έννοια στην οποία κάθε πτυχή (αντικειμενική και υποκειμενική) αθροίζεται για να σχηματίσει ένα μοναδικό σύνολο.

Στο DSTAgE, η πραγματική πολυτέλεια βρίσκεται στην εγγύτητα, στα μικρά πράγματα, απαλλαγμένα από περιορισμούς και κλισέ. Βρίσκεται στην τέχνη της φιλοξενίας και στην πράξη της έκφρασης". Ο Diego Guerrero συνεχίζει να εξελίσσεται ακολουθώντας τη γραμμή που έχει αναπτύξει με την κουζίνα του τα τελευταία χρόνια (η οποία βαφτίστηκε "ήσυχη επανάσταση"), στο πλαίσιο μιας "έννοιας υψηλής γαστρονομίας απαλλαγμένης από πολλούς περιορισμούς", όπως εξηγεί ο σεφ.
Έτσι, ενώ διατηρεί το γαστρονομικό του στυλ (που βασίζεται σε έναν συνδυασμό δημιουργικότητας, σύγχρονων τεχνικών, τελειομανίας στην εκτέλεσή του και μιας φροντισμένης αισθητικής), προσεγγίζει μια νέα μορφή, όπου οι μάγειρες θα βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους πελάτες και όπου θα εξαλειφθούν ορισμένα από τα κλισέ που συνηθίζονται στην κλασική γαστρονομία. "Πιστεύω ότι σήμερα ο πελάτης ενός γαστρονομικού χώρου επιδιώκει να βρεθεί κοντά στον μάγειρα, να του μιλήσει και σχεδόν να τον αγγίξει.
Αυτός είναι ο λόγος για να φέρουμε την κουζίνα έξω στην τραπεζαρία και για να είμαστε ευέλικτοι και να ξεφεύγουμε από άκαμπτες ιδέες", υποστηρίζει ο Guerrero. Με βάση αυτό το επιχείρημα, φιλοδοξεί να επιτύχει έναν στόχο: "Να προσφέρω μια κερδοφόρα υψηλή κουζίνα, κάτι που θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο στόχος κάθε σεφ στις μέρες μας".
"Είναι αυτό το σκηνικό που αναπτύσσεται σε αυτό το συγκεκριμένο στάδιο που δικαιολογεί κατά κάποιον τρόπο το όνομα του εστιατορίου, το οποίο μάλιστα περικλείει ένα κρίσιμο λογοπαίγνιο για τον σεφ.
Το DSTAgE προκύπτει από ένα σύνολο μηνυμάτων: "Days to Smell Taste Amaze Grow & Enjoy"- το όνομα του έργου προέρχεται από τα αρχικά αυτών των ρημάτων και ταυτόχρονα το DSTAgE αντιπροσωπεύει τα αρχικά του σεφ (DG)".

"Story of an Irreducible" ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ :

  • ΤΙ  ΕΊΝΑΙ ΤΟ DSTAGE;
  • Προέλευση DSTAGE CONCEPT
  • Χρονοδιάγραμμα του DSTAgE CONCEPT
  • Επάγγελμα και επιχειρηματικό μοντέλο
  • Εξοπλισμός και διαδικασίες εργασίας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

  • DSPOT, δημιουργικό στούντιο
  • Η ροή της δημιουργικής διαδικασίας
  • Έρευνα και καινοτομία

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΚΗΣ DSTAgE

  • Εισαγωγή στις τεχνικές μαγειρικής στο DSTAgE
  • Εξέλιξη της κουζίνας στο DSTAgE
  • Τρέχουσες τεχνικές που εφαρμόζονται στην κουζίνα της DSTAgE

"Βρείτε τη δική σας ουσία και το δικό σας στυλ"

  • Ζυμώσεις
  • Ενζυματικές διεργασίες
  • Λειτουργικότητα των προϊόντων

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ
Πρακτική εμπειρία
Βίντεο και τεχνικές

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα γίνεται μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα.

CWC PRO Master class “Story of an Irreducible"Chef Diego Guerrero

Story of an Irreducible" CWC PRO Master Class introduces you to Chef Diego Guerrero, a pioneer in the world of high-end cuisine. This CWC PRO Master class is a unique chance for chefs, restaurant owners, and culinary students to learn and grow. It opens the door to a world of outstanding culinary skills that go beyond the usual, led by one of the brightest names in the culinary world. Don't miss out on this opportunity for a fresh perspective and new standards in culinary arts!

ΜΑSTER CLASS CONTENT:

Unlocking the DSTAgE Experience
**1. Understanding the DSTAgE Concept:
The master class delves deep into the origins and evolution of DSTAgE.
Participants will gain invaluable insights into the concept's timeline, its core vocation, and the unique business model that underpins this culinary haven.
2. Creativity Unleashed at DSPOT:
DSPOT, the creative studio, is where innovation comes to life. Attendees will explore the creative process, from research to groundbreaking ideas, witnessing firsthand how Chef Diego Guerrero and his team redefine the boundaries of culinary art.
3. Mastering Culinary Techniques:
This is where the magic happens. Participants will be immersed in the world of cutting-edge cooking techniques, discovering how Guerrero's cuisine has evolved over time. From fermentations to enzymatic processes, every aspect of the culinary craft will be laid bare.

The Benefits of Attending the CWC PRO Master Class
Unparalleled Access to Culinary Arts
Having the opportunity to interact directly with a culinary maestro like Diego Guerrero is a remarkable experience. Attendees not only witness his expertise but also engage in meaningful conversations, gaining insights that can't be found in textbooks.

Innovation and Inspiration: Guerrero's way of cooking is really different and exciting. By joining this class, you'll experience a level of creativity and new ideas that can change how you approach cooking. It's a chance to try something new and see where it takes you.

Through a combination of live demonstrations attendees will get a taste of what it's like to create dishes that not only tantalize the taste buds but also push the boundaries of culinary art.
In summary, the "Story of an Irreducible" CWC PRO Master Class offers you the chance to dive into Chef Diego Guerrero's extraordinary culinary world.
Whether you're an aspiring chef, an innovative restaurant owner, or a committed culinary student in search of a transformative experience, this master class unlocks the door to high-level culinary arts.

BIOGRAPHY:Diego Guerrero, DSTAgEThe chef,
born in Vitoria (Spain) in 1975, and trained at well-known restaurants such as Martín Berasategui’s headquarters in Lasarte (Guipúzcoa, Spain).
He has been awarded two Michelin Stars at the Madrid-based restaurant El Club Allard, where he worked for 12 years.
DSTAgE has been opened the 1st of July 2014.
Born to broke with everything and start over.
Now DSTAgE has two Michelin stars in record time.
DSTAgE is more like a personal conception of a high gastronomy concept exempt from many restraints where the true luxury lies in closeness, in the small things, exempt from restraints and clichés. It lies in the art of hosting and the act of expressing.
Since it’s opening, it’s adding several honors. One of them are the already mentioned two Michlin Stars, the first one achieved only four months after the 2014 November opening, related to the 2015 French guide edition.
The second one from november 2016 related to the 2017 second edition. Moreover Guerrero also welcomed three “soles” from Repsol guide and the “EME” from Metrópoli guide (El Mundo newspaper published), Premio Metrópoli 2015 “Restaurenterevelación” (Metrópoli prize to revelation restaurant) and a mention of honor as “Restaurant of the year” granted by this magazine, as well prize as Best Chef and Better Restaurant selected by the Gourmet magazine readers.
Foreground Gentleman 2016 Award, ELLE Gourmet Award 2017 and the fresh “Hombre GQ del año” (GQ Man of the year 2018).
On 2019 he gained the award “Chef of the year” from La Razón.
Inseptember 2016, two years after the opening of the DSTAgE, was introduced the new creative space, created and leaded by Diego Guerrero under the DSPOT name.
Studio focused on creativity around the gastronomy and all the aspects that surround it, such as the design, the techniques, the products and the mise-en-scene. DSPOT, occupies a space of 370 m2 distributed in both interior and exterior areas, where private and exclusive events can be celebrated always searching for excellence and differentiation
It is also located in the district of the Salesas in Madrid, inaugurated in September Finally, in November 2016 the first book by Diego Guerrero called "Irreductible" was published by MontagudEditores.
It tells the whole evolutionary and creative process that has led him to create a project like DSTAgE. “Irreductible reveals the essence, the naturalness, that exposed brick, and materials as pure as a universal language.
He has unintentionally created a singular gastronomic concept in which every aspect (objective and subjective) adds up to form a unique whole.
At DSTAgE, true luxury lies in closeness, in the small things, exempt from restraints and clichés. It lies in the art of hosting and the act of expressing.” Diego Guerrero continues to evolve following the line developed with his cuisine in the last years (which was baptised as the “Quiet Revolution”), under a “high gastronomy concept exempt from many restraints”, as the chef explains.
So, while he maintains his culinary style (based on a combination of creativity, state-of-the-art techniques, perfectionism in its execution and a cared after aesthetic), he approaches a new format, where cooks will be in direct contact with customers and where some of the clichés common to the classic gastronomy will be eliminated. “I believe that nowadays the customer of a gastronomic space seeks to be close to the cook, talk to him and almost touch him.
This is the reason for bringing the kitchen out to the dinning room and for being flexible and escape from rigid ideas”, Guerrero argues. Based on this argument, he aspires to meet an objective: “Offer a profitable high cuisine, something I consider should be the aim of any chef these days”.
“It is this scene that develops at this particular stage that justifies somehow the name of the restaurant, which, in fact, encloses a crucial wordplay for the chef.
DSTAgE arises from a sum of messages: “Days to Smell Taste Amaze Grow & Enjoy”;the name of the project comes after the initials of these verbs, and at the same time DSTAgE represent the chef’s initials (DG).” Magazine

SEMINAR TITLE: “STORY OF AN IRREDUCIBLE” CONTENT :

  • WHAT THE F@@K IS DSTAGE?
  • Origin DSTAgE CONCEPT
  • DSTAgE CONCEPT timeline
  • Vocation and business model
  • Equipment and work processes

CREATIVITY

  • DSPOT, creative studio
  • The flow of the creative process
  • Research and innovation

KITCHEN

  • Introduction to cooking techniques in DSTAgE
  • Evolution of cuisine in DSTAgE
  • Current techniques applied to DSTAgE cuisine

“Find your own essence and style”

  • Fermentations
  • Enzymatic processes
  • Product functionality

METHODOLOGY
Practical experience
Videos and techniques

 

  • The seminar will be conducted in the English language.
  • Participants will receive a Certificate of attendance by CWC PROFESSIONAL CULINARY STUDIES // Master Class DIEGO GUERRERO

Seminar starting time: 17:00-22:00

Thuesday 27th, of FEB 2024

Ticket price 440€ - Early Bird 320€ - Students/Unemployed: 280€



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Story of an Irreducible Chef Diego Guerrero >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011468

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

CWC PRO Master class "Story of an Irreducible" Chef Diego Guerrero

"Story of an Irreducible" Το CWC PRO Master Class σας συστήνει τον Chef Diego Guerrero, από την Μαδρίτη ,έναν πρωτοπόρο στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας. Αυτό το CWC PRO Master class είναι μια μοναδική ευκαιρία για σεφ, ιδιοκτήτες εστιατορίων και σπουδαστές μαγειρικής να μάθουν και να εξελιχθούν. Ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο εξαιρετικών μαγειρικών δεξιοτήτων που ξεπερνούν τα συνηθισμένα, με επικεφαλής ένα από τα λαμπρότερα ονόματα στον κόσμο της μαγειρικής. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για μια νέα προοπτική και νέα πρότυπα στις μαγειρικές τέχνες!

ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ:

DSTAgE: Ξεκλειδώνοντας την εμπειρία DSTAgE
**1. Κατανόηση της έννοιας DSTAgE:
Το Μaster class εμβαθύνει στην προέλευση και την εξέλιξη του DSTAgE.
Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν ανεκτίμητες γνώσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της έννοιας, το βασικό επάγγελμα και το μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο που στηρίζει αυτό το γαστρονομικό καταφύγιο.

2. Απελευθερωμένη δημιουργικότητα στο DSPOT:
Το DSPOT, το δημιουργικό στούντιο, είναι το μέρος όπου η καινοτομία παίρνει ζωή. Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν τη δημιουργική διαδικασία, από την έρευνα έως τις πρωτοποριακές ιδέες, παρακολουθώντας από πρώτο χέρι πώς ο σεφ Diego Guerrero και η ομάδα του επαναπροσδιορίζουν τα όρια της μαγειρικής τέχνης.

3. Κατακτώντας τις μαγειρικές τεχνικές:
Οι συμμετέχοντες θα βυθιστούν στον κόσμο των πρωτοποριακών τεχνικών μαγειρικής, ανακαλύπτοντας πώς εξελίχθηκε η κουζίνα του Guerrero με την πάροδο του χρόνου. Από τις ζυμώσεις μέχρι τις ενζυματικές διαδικασίες, θα αποκαλυφθεί κάθε πτυχή της μαγειρικής τέχνης.

Τα οφέλη από την παρακολούθηση του CWC PRO Master Class
Απαράμιλλη πρόσβαση στις μαγειρικές τέχνες
Η ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε άμεσα με έναν μαέστρο της μαγειρικής όπως ο Diego Guerrero είναι μια αξιοσημείωτη εμπειρία. Οι συμμετέχοντες όχι μόνο γίνονται μάρτυρες της τεχνογνωσίας του, αλλά και εμπλέκονται σε ουσιαστικές συζητήσεις, αποκτώντας γνώσεις που δεν μπορούν να βρεθούν στα βιβλία.

Καινοτομία και έμπνευση: Ο τρόπος μαγειρικής του Guerrero είναι πραγματικά διαφορετικός και συναρπαστικός. Συμμετέχοντας σε αυτό το μάθημα, θα βιώσετε ένα επίπεδο δημιουργικότητας και νέων ιδεών που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τη μαγειρική. Είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι νέο και να δείτε πού θα σας οδηγήσει.

Μέσα από ένα συνδυασμό ζωντανών επιδείξεων οι συμμετέχοντες θα πάρουν μια γεύση από το πώς είναι να δημιουργείς πιάτα που όχι μόνο απογειώνουν  τους γευστικούς κάλυκες αλλά και διευρύνουν τα όρια της μαγειρικής τέχνης.
Συνοψίζοντας, το CWC PRO Master Class "Story of an Irreducible" σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον εξαιρετικό γαστρονομικό κόσμο του Chef Diego Guerrero.

Είτε είστε ένας επίδοξος σεφ, ένας καινοτόμος ιδιοκτήτης εστιατορίου ή ένας αφοσιωμένος σπουδαστής μαγειρικής που αναζητά μια μεταμορφωτική εμπειρία, αυτό το CWC PRO Master Class ξεκλειδώνει την πόρτα σε υψηλού επιπέδου μαγειρικές τέχνες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Diego Guerrero, DSTAgETο σεφ,
Γεννήθηκε στη Βιτόρια (Ισπανία) το 1975 και εκπαιδεύτηκε σε γνωστά εστιατόρια όπως το αρχηγείο του Martín Berasategui στο Lasarte (Guipúzcoa, Ισπανία).
Έχει βραβευτεί με δύο αστέρια Michelin στο εστιατόριο El Club Allard με έδρα τη Μαδρίτη, όπου εργάστηκε για 12 χρόνια.
Το DSTAgE άνοιξε την 1η Ιουλίου 2014.
Γεννήθηκε για να τα σπάσει όλα και να ξεκινήσει από την αρχή. Το DSTAgE απέκτησε δύο αστέρια Michelin σε χρόνο ρεκόρ.
Το DSTAgE μοιάζει περισσότερο με μια προσωπική αντίληψη ενός concept υψηλής γαστρονομίας απαλλαγμένο από πολλούς περιορισμούς, όπου η πραγματική πολυτέλεια βρίσκεται στην εγγύτητα, στα μικρά πράγματα, απαλλαγμένο από περιορισμούς και κλισέ. Βρίσκεται στην τέχνη της φιλοξενίας και στην πράξη της έκφρασης.
Από τότε που άνοιξε, προσθέτει αρκετές διακρίσεις. Μία από αυτές είναι τα ήδη αναφερθέντα δύο αστέρια Michlin Stars, το πρώτο που επιτεύχθηκε μόλις τέσσερις μήνες μετά το άνοιγμα τον Νοέμβριο του 2014, που σχετίζεται με την έκδοση του γαλλικού οδηγού του 2015.
Η δεύτερη από τον Νοέμβριο του 2016 αφορούσε τη δεύτερη έκδοση του 2017. Επιπλέον, ο Guerrero υποδέχτηκε επίσης τρία "soles" από τον οδηγό Repsol "EME" από τον οδηγό Metrópoli (δημοσιεύεται στην εφημερίδα El Mundo), το Premio Metrópoli 2015 "Restaurenterevelación" (βραβείο Metrópoli σε εστιατόριο revelation) και μια τιμητική αναφορά ως "Εστιατόριο της χρονιάς" που χορηγείται από το εν λόγω περιοδικό, ως καλύτερος σεφ και καλύτερο εστιατόριο που επιλέχθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού Gourmet.
Βραβείο Foreground Gentleman 2016, βραβείο ELLE Gourmet 2017 και το φρέσκο "Hombre GQ " (GQ Man of the year 2018).
Το 2019 κέρδισε το βραβείο "Chef of the year" από την La Razón.
Τον Σεπτέμβριο του 2016, δύο χρόνια μετά το άνοιγμα του DSTAgE, παρουσιάστηκε ο νέος δημιουργικός χώρος, που δημιούργησε και διευθύνει ο Diego Guerrero με το όνομα DSPOT.
Το στούντιο επικεντρώθηκε στη δημιουργικότητα γύρω από τη γαστρονομία και όλες τις πτυχές που την περιβάλλουν, όπως ο σχεδιασμός, οι τεχνικές, τα προϊόντα και το mise-en-scene. Το DSPOT, καταλαμβάνει έναν χώρο 370 m2 κατανεμημένο τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν ιδιωτικές και αποκλειστικές εκδηλώσεις αναζητώντας πάντα την τελειότητα και τη διαφοροποίηση.
Βρίσκεται επίσης στη συνοικία των Salesas στη Μαδρίτη και εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο.Τέλος τον Νοέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Diego Guerrero με τίτλο "Irreductible" από τον εκδοτικό οίκο Montagud Editores.
Αφηγείται όλη την εξελικτική και δημιουργική διαδικασία που τον οδήγησε στη δημιουργία ενός έργου όπως το DSTAgE. "Το Irreductible αποκαλύπτει την ουσία, τη φυσικότητα, και τα υλικά τόσο καθαρά όσο μια παγκόσμια γλώσσα.
Δημιούργησε άθελά του μια μοναδική γαστρονομική έννοια στην οποία κάθε πτυχή (αντικειμενική και υποκειμενική) αθροίζεται για να σχηματίσει ένα μοναδικό σύνολο.

Στο DSTAgE, η πραγματική πολυτέλεια βρίσκεται στην εγγύτητα, στα μικρά πράγματα, απαλλαγμένα από περιορισμούς και κλισέ. Βρίσκεται στην τέχνη της φιλοξενίας και στην πράξη της έκφρασης". Ο Diego Guerrero συνεχίζει να εξελίσσεται ακολουθώντας τη γραμμή που έχει αναπτύξει με την κουζίνα του τα τελευταία χρόνια (η οποία βαφτίστηκε "ήσυχη επανάσταση"), στο πλαίσιο μιας "έννοιας υψηλής γαστρονομίας απαλλαγμένης από πολλούς περιορισμούς", όπως εξηγεί ο σεφ.
Έτσι, ενώ διατηρεί το γαστρονομικό του στυλ (που βασίζεται σε έναν συνδυασμό δημιουργικότητας, σύγχρονων τεχνικών, τελειομανίας στην εκτέλεσή του και μιας φροντισμένης αισθητικής), προσεγγίζει μια νέα μορφή, όπου οι μάγειρες θα βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους πελάτες και όπου θα εξαλειφθούν ορισμένα από τα κλισέ που συνηθίζονται στην κλασική γαστρονομία. "Πιστεύω ότι σήμερα ο πελάτης ενός γαστρονομικού χώρου επιδιώκει να βρεθεί κοντά στον μάγειρα, να του μιλήσει και σχεδόν να τον αγγίξει.
Αυτός είναι ο λόγος για να φέρουμε την κουζίνα έξω στην τραπεζαρία και για να είμαστε ευέλικτοι και να ξεφεύγουμε από άκαμπτες ιδέες", υποστηρίζει ο Guerrero. Με βάση αυτό το επιχείρημα, φιλοδοξεί να επιτύχει έναν στόχο: "Να προσφέρω μια κερδοφόρα υψηλή κουζίνα, κάτι που θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο στόχος κάθε σεφ στις μέρες μας".
"Είναι αυτό το σκηνικό που αναπτύσσεται σε αυτό το συγκεκριμένο στάδιο που δικαιολογεί κατά κάποιον τρόπο το όνομα του εστιατορίου, το οποίο μάλιστα περικλείει ένα κρίσιμο λογοπαίγνιο για τον σεφ.
Το DSTAgE προκύπτει από ένα σύνολο μηνυμάτων: "Days to Smell Taste Amaze Grow & Enjoy"- το όνομα του έργου προέρχεται από τα αρχικά αυτών των ρημάτων και ταυτόχρονα το DSTAgE αντιπροσωπεύει τα αρχικά του σεφ (DG)".

"Story of an Irreducible" ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ :

  • ΤΙ  ΕΊΝΑΙ ΤΟ DSTAGE;
  • Προέλευση DSTAGE CONCEPT
  • Χρονοδιάγραμμα του DSTAgE CONCEPT
  • Επάγγελμα και επιχειρηματικό μοντέλο
  • Εξοπλισμός και διαδικασίες εργασίας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

  • DSPOT, δημιουργικό στούντιο
  • Η ροή της δημιουργικής διαδικασίας
  • Έρευνα και καινοτομία

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΚΗΣ DSTAgE

  • Εισαγωγή στις τεχνικές μαγειρικής στο DSTAgE
  • Εξέλιξη της κουζίνας στο DSTAgE
  • Τρέχουσες τεχνικές που εφαρμόζονται στην κουζίνα της DSTAgE

"Βρείτε τη δική σας ουσία και το δικό σας στυλ"

  • Ζυμώσεις
  • Ενζυματικές διεργασίες
  • Λειτουργικότητα των προϊόντων

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ
Πρακτική εμπειρία
Βίντεο και τεχνικές

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα γίνεται μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα.

CWC PRO Master class “Story of an Irreducible"Chef Diego Guerrero

Story of an Irreducible" CWC PRO Master Class introduces you to Chef Diego Guerrero, a pioneer in the world of high-end cuisine. This CWC PRO Master class is a unique chance for chefs, restaurant owners, and culinary students to learn and grow. It opens the door to a world of outstanding culinary skills that go beyond the usual, led by one of the brightest names in the culinary world. Don't miss out on this opportunity for a fresh perspective and new standards in culinary arts!

ΜΑSTER CLASS CONTENT:

Unlocking the DSTAgE Experience
**1. Understanding the DSTAgE Concept:
The master class delves deep into the origins and evolution of DSTAgE.
Participants will gain invaluable insights into the concept's timeline, its core vocation, and the unique business model that underpins this culinary haven.
2. Creativity Unleashed at DSPOT:
DSPOT, the creative studio, is where innovation comes to life. Attendees will explore the creative process, from research to groundbreaking ideas, witnessing firsthand how Chef Diego Guerrero and his team redefine the boundaries of culinary art.
3. Mastering Culinary Techniques:
This is where the magic happens. Participants will be immersed in the world of cutting-edge cooking techniques, discovering how Guerrero's cuisine has evolved over time. From fermentations to enzymatic processes, every aspect of the culinary craft will be laid bare.

The Benefits of Attending the CWC PRO Master Class
Unparalleled Access to Culinary Arts
Having the opportunity to interact directly with a culinary maestro like Diego Guerrero is a remarkable experience. Attendees not only witness his expertise but also engage in meaningful conversations, gaining insights that can't be found in textbooks.

Innovation and Inspiration: Guerrero's way of cooking is really different and exciting. By joining this class, you'll experience a level of creativity and new ideas that can change how you approach cooking. It's a chance to try something new and see where it takes you.

Through a combination of live demonstrations attendees will get a taste of what it's like to create dishes that not only tantalize the taste buds but also push the boundaries of culinary art.
In summary, the "Story of an Irreducible" CWC PRO Master Class offers you the chance to dive into Chef Diego Guerrero's extraordinary culinary world.
Whether you're an aspiring chef, an innovative restaurant owner, or a committed culinary student in search of a transformative experience, this master class unlocks the door to high-level culinary arts.

BIOGRAPHY:Diego Guerrero, DSTAgEThe chef,
born in Vitoria (Spain) in 1975, and trained at well-known restaurants such as Martín Berasategui’s headquarters in Lasarte (Guipúzcoa, Spain).
He has been awarded two Michelin Stars at the Madrid-based restaurant El Club Allard, where he worked for 12 years.
DSTAgE has been opened the 1st of July 2014.
Born to broke with everything and start over.
Now DSTAgE has two Michelin stars in record time.
DSTAgE is more like a personal conception of a high gastronomy concept exempt from many restraints where the true luxury lies in closeness, in the small things, exempt from restraints and clichés. It lies in the art of hosting and the act of expressing.
Since it’s opening, it’s adding several honors. One of them are the already mentioned two Michlin Stars, the first one achieved only four months after the 2014 November opening, related to the 2015 French guide edition.
The second one from november 2016 related to the 2017 second edition. Moreover Guerrero also welcomed three “soles” from Repsol guide and the “EME” from Metrópoli guide (El Mundo newspaper published), Premio Metrópoli 2015 “Restaurenterevelación” (Metrópoli prize to revelation restaurant) and a mention of honor as “Restaurant of the year” granted by this magazine, as well prize as Best Chef and Better Restaurant selected by the Gourmet magazine readers.
Foreground Gentleman 2016 Award, ELLE Gourmet Award 2017 and the fresh “Hombre GQ del año” (GQ Man of the year 2018).
On 2019 he gained the award “Chef of the year” from La Razón.
Inseptember 2016, two years after the opening of the DSTAgE, was introduced the new creative space, created and leaded by Diego Guerrero under the DSPOT name.
Studio focused on creativity around the gastronomy and all the aspects that surround it, such as the design, the techniques, the products and the mise-en-scene. DSPOT, occupies a space of 370 m2 distributed in both interior and exterior areas, where private and exclusive events can be celebrated always searching for excellence and differentiation
It is also located in the district of the Salesas in Madrid, inaugurated in September Finally, in November 2016 the first book by Diego Guerrero called "Irreductible" was published by MontagudEditores.
It tells the whole evolutionary and creative process that has led him to create a project like DSTAgE. “Irreductible reveals the essence, the naturalness, that exposed brick, and materials as pure as a universal language.
He has unintentionally created a singular gastronomic concept in which every aspect (objective and subjective) adds up to form a unique whole.
At DSTAgE, true luxury lies in closeness, in the small things, exempt from restraints and clichés. It lies in the art of hosting and the act of expressing.” Diego Guerrero continues to evolve following the line developed with his cuisine in the last years (which was baptised as the “Quiet Revolution”), under a “high gastronomy concept exempt from many restraints”, as the chef explains.
So, while he maintains his culinary style (based on a combination of creativity, state-of-the-art techniques, perfectionism in its execution and a cared after aesthetic), he approaches a new format, where cooks will be in direct contact with customers and where some of the clichés common to the classic gastronomy will be eliminated. “I believe that nowadays the customer of a gastronomic space seeks to be close to the cook, talk to him and almost touch him.
This is the reason for bringing the kitchen out to the dinning room and for being flexible and escape from rigid ideas”, Guerrero argues. Based on this argument, he aspires to meet an objective: “Offer a profitable high cuisine, something I consider should be the aim of any chef these days”.
“It is this scene that develops at this particular stage that justifies somehow the name of the restaurant, which, in fact, encloses a crucial wordplay for the chef.
DSTAgE arises from a sum of messages: “Days to Smell Taste Amaze Grow & Enjoy”;the name of the project comes after the initials of these verbs, and at the same time DSTAgE represent the chef’s initials (DG).” Magazine

SEMINAR TITLE: “STORY OF AN IRREDUCIBLE” CONTENT :

  • WHAT THE F@@K IS DSTAGE?
  • Origin DSTAgE CONCEPT
  • DSTAgE CONCEPT timeline
  • Vocation and business model
  • Equipment and work processes

CREATIVITY

  • DSPOT, creative studio
  • The flow of the creative process
  • Research and innovation

KITCHEN

  • Introduction to cooking techniques in DSTAgE
  • Evolution of cuisine in DSTAgE
  • Current techniques applied to DSTAgE cuisine

“Find your own essence and style”

  • Fermentations
  • Enzymatic processes
  • Product functionality

METHODOLOGY
Practical experience
Videos and techniques

 

  • The seminar will be conducted in the English language.
  • Participants will receive a Certificate of attendance by CWC PROFESSIONAL CULINARY STUDIES // Master Class DIEGO GUERRERO

Seminar starting time: 17:00-22:00

Thuesday 27th, of FEB 2024

Ticket price 440€ - Early Bird 320€ - Students/Unemployed: 280€



-->

Diego Guerrero

OnLine Master Class CWC PRO Cooking Workshop Consulting

OnLine Master Class.

Παρακολουθήστε τα On Line σεμινάρια της CWC PRO σε Video τις ώρες που σας βολεύουν!!

OnLine Master Class CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Η Βιβλιοθήκη Μαθημάτων σας στο Cloud.

Kατεβάστε τα Αρχεία του Μαθήματος:
ΕΝΤΥΠΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ, NUTRITION FACTS, FOOD COST TOOL, EXTRA TIPS.
Εξασκηθείτε στην κατανόηση του μαθήματος απαντώντας σε ερωτήσεις.
Αποκτήστε την ονομαστική Βεβαίωση Παρακολούθησης.
Δημιουργήστε την δική σας βιβλιοθήκη στο Cloud με σεμινάρια, συνταγές και επαγγελματικά βοηθήματα!

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

CWC PRO LEVEL 4
ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

Σχολή Μαγειρικής CWC PRO LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩ͝

ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ
100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 24 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us