Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη
CWC PRO Master Class Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη
Βυθιστείτε στον κόσμο των μεζέδων:
Ξεκλειδώστε τα μυστικά της δημιουργίας νόστιμων και σύγχρονων μεζέδων με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη στο επερχόμενο CWC PRO Master Class. Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί τόσο για επαγγελματίες της μαγειρικής όσο και για επίδοξους σπουδαστές που επιθυμούν να εντρυφήσουν στη μοναδική προσέγγιση του Chef Γρηγόρη Χέλμη στη μαγειρική και στη φιλοσοφία του για την τέχνη των μεζέδων.
Η φιλοσοφία του μεζέ: Μια γαστρονομική συμφωνία
Ο μεζές, ένας όρος με διττή σημασία, χρησιμεύει για να συμπληρώσει και να εμπλουτίσει τις γεύσεις των παραδοσιακών ποτών, όπως το κρασί, το ούζο και η ρακή. Πέρα από αυτό, προάγει τις κοινωνικές συναθροίσεις, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα χαράς γύρω από το τραπέζι. Η αφθονία των μικρών πιάτων φέρνει μια ποικιλία γεύσεων και επιλογών στο τραπέζι, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να βιώσουν μια γαστρονομική συμφωνία.
Κατά τη διάρκεια του master class, οι συμμετέχοντες θα αντλήσουν έμπνευση από τον Γρηγόρη Χέλμη για να ενσωματώσουν νέους και δημιουργικούς καλοκαιρινούς μεζέδες στο μενού τους. Θα είναι σε θέση να εκπλήξουν την πελατεία τους με σύγχρονες δημιουργίες και μια φιλοσοφία που καλλιεργήθηκε επί σειρά ετών.
Ο σεφ Γρηγόρης Χέλμης:
Γεννημένος το 1973, το γαστρονομικό ταξίδι του σεφ Γρηγόρη Χέλμη ξεκίνησε το 1989 στο Intercontinental στην Αθήνα. Μεταβαίνοντας σε επαγγελματικό ρόλο το 1995, συνέχισε να τελειοποιεί τις δεξιότητές του. Το 2002, ανέλαβε την ευθύνη του ξενοδοχείου Avaris στο Καρπενήσι, ενώ το 2006 ακολούθησε η μετακίνησή του στο Βόλο, όπου ανέλαβε την κουζίνα του Domotel Xenia Volou. Μέχρι το 2011, έγινε εκτελεστικός σεφ για όλα τα ξενοδοχεία Domotel.
Παράλληλα, από το 2013, ο σεφ Χέλμης είναι βασικός συντελεστής της Orexis Team, μιας ομάδας γαστρονομικής έρευνας και πειραματισμού με επίκεντρο την ελληνική γαστρονομία. Τον Νοέμβριο του 2013, άνοιξε το Mezen στον Βόλο με τον συνεργάτη του από την Domotel, Ανδρέα Διακοδημήτρη, αφιερώνοντας τον εαυτό του στην εξέλιξη των μεζέδων, ιδιαίτερα στα χειροποίητα αλλαντικά.
Master Class Γαστρονομικές απολαύσεις
Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν να μάθουν και να δημιουργήσουν καινοτόμους μεζέδες, όπως:
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- KIMCHI ΤΖΑΤΖΙΚΙ
- CEVICHE ΦΑΓΚΡΙ ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ
- VITELO TONATO ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ
- SUSHI ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
- BRATWURST ΜΥΛΟΚΟΠΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑ
- ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΥΛΟΚΟΠΙ- ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ -
- OSSOBUCO ΜΥΛΟΚΟΠΙ
- ΠΑΛΑΜΙΔΑ AU POIVREΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ
- ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ BECHAMEL ΤΑΡΑΜΑ
- ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΣΟΥΠΙΑΣ
Οφέλη από τα επαγγελματικά μαθήματα μαγειρικής CWC PRO Master Classes
Μαγειρική καινοτομία: Τα επαγγελματικά master classes μαγειρικής ανοίγουν μια πύλη στη μαγειρική καινοτομία. Οι σεφ και οι σπουδαστές μαγειρικής αποκτούν πρακτική εμπειρία με νέες τεχνικές και υλικά, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και διευρύνοντας τα όρια των παραδοσιακών κουζινών.
Δικτύωση στον κλάδο: Αυτά τα master classes παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία σε επαγγελματίες και σπουδαστές να δικτυωθούν με καταξιωμένους σεφ όπως ο Γρηγόρης Χέλμης. Η οικοδόμηση δεσμών στη μαγειρική βιομηχανία μπορεί να οδηγήσει σε ευκαιρίες καθοδήγησης, συνεργασίες και βαθύτερη κατανόηση των σύγχρονων τάσεων.
Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να τελειοποιήσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες και να διευρύνετε το ρεπερτόριο των μεζέδων σας με τον σεφ Γρηγόρη Τσελμή. Πάρτε μέρος στο CWC PRO Master Class για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους μεζέδες στην κουζίνα σας!
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728010774
1
Γρηγόρης Χέλμης
No