Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες

CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες.

Pastry Chef Γιάννης Γιάχος

Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες με την άριστη καθοδήγηση του Γιάννη Γιάχου ( Executive Pastry Chef Instructor CWC PRO ,Pastry Chef Sani Beach 5*,Sani Resort 5*).θα μάθουν όλα τα βήματα για τη σωστή δημιουργία της Μοντέρνας Τάρτας και θα κατανοήσουν πως να δημιουργούν ραφινάτα γλυκά με την διαδικασία της μαζικής παραγωγής καθώς θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα δικά τους μενού-προτάσεις για να τα χρησιμοποιήσουν σε Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering

 

Η τάρτα είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης μεταξύ «ζύμης» και «γέμισης».

Τις συναντάμε άλλοτε γλυκιές και άλλοτε αλμυρές χάρη σε αυτές οι ζαχαροπλάστες αλλά και μάγειροι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν επίδειξη της τέχνης τους και να παρουσιάζουν περίτεχνα και χρωματιστά πιάτα. Οι συνδυασμοί και οι γεύσεις ποικίλουν .

Στην εποχή του Σαίξπηρ στην Αγγλία οι γλυκές τάρτες με μήλο και εσπεριδοειδή γίνονται μόδα στα τραπέζια των ευγενών της εποχής.

Από τότε έως και σήμερα οι τάσεις έχουν αναδείξει πρωταγωνίστριες διάφορες τάρτες όπως η τάρτα με σοκολάτα ή η τάρτα με λεμόνι και ιταλική μαρέγκα.


 

Συνταγές:

  • Τάρτα σοκολάτας με τραγανή γέμιση.
  • Τάρτα σοκολάτας με βατόμουρα και σφαίρες σοκολάτας.
  • Τάρτα λεμόνι με μαρέγκα και stick lemon.
  • Τάρτα με καρύδι pekan και φουντούκια με γέμιση αμυγδάλου.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804348

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιάννης Γιάχος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια