HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες

CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες.
Pastry Chef Γιάννης Γιάχος
Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες με την άριστη καθοδήγηση του Γιάννη Γιάχου ( Executive Pastry Chef Instructor CWC PRO ,Pastry Chef Sani Beach 5*,Sani Resort 5*).θα μάθουν όλα τα βήματα για τη σωστή δημιουργία της Μοντέρνας Τάρτας και θα κατανοήσουν πως να δημιουργούν ραφινάτα γλυκά με την διαδικασία της μαζικής παραγωγής καθώς θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τα δικά τους μενού-προτάσεις για να τα χρησιμοποιήσουν σε Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering
Η τάρτα είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης μεταξύ «ζύμης» και «γέμισης».
Τις συναντάμε άλλοτε γλυκιές και άλλοτε αλμυρές χάρη σε αυτές οι ζαχαροπλάστες αλλά και μάγειροι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν επίδειξη της τέχνης τους και να παρουσιάζουν περίτεχνα και χρωματιστά πιάτα. Οι συνδυασμοί και οι γεύσεις ποικίλουν .
Στην εποχή του Σαίξπηρ στην Αγγλία οι γλυκές τάρτες με μήλο και εσπεριδοειδή γίνονται μόδα στα τραπέζια των ευγενών της εποχής.
Από τότε έως και σήμερα οι τάσεις έχουν αναδείξει πρωταγωνίστριες διάφορες τάρτες όπως η τάρτα με σοκολάτα ή η τάρτα με λεμόνι και ιταλική μαρέγκα.
Συνταγές:
- Τάρτα σοκολάτας με τραγανή γέμιση.
- Τάρτα σοκολάτας με βατόμουρα και σφαίρες σοκολάτας.
- Τάρτα λεμόνι με μαρέγκα και stick lemon.
- Τάρτα με καρύδι pekan και φουντούκια με γέμιση αμυγδάλου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808851
1
Γιάννης Γιάχος
No