Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

The Creative Ecosystem of Mugaritz

The Creative Ecosystem of  Mugaritz

CWC PRO MasterClass “The Creative Ecosystem of Mugaritz”⭐⭐ 2 Αστέρια Michelin
Η Cooking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef ANDONI LUIS ADURIZ

Η Cooking Workshop PRO έχει την τιμή να παρουσιάσει ένα μοναδικό CWC PRO Master Class με τον Chef Andoni Luis Aduriz — έναν από τους μεγαλύτερους οραματιστές και επιδραστικούς σεφ της σύγχρονης γαστρονομίας.
Ιδρυτής και επικεφαλής του Mugaritz στη Χώρα των Βάσκων, ο Aduriz έχει μεταμορφώσει το εστιατόριο σε ένα δημιουργικό οικοσύστημα, όπου η γαστρονομία λειτουργεί ως μέσο έρευνας και διαλόγου ανάμεσα στην επιστήμη, την τέχνη, τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό.
Με δύο αστέρια Michelin και 14 συνεχόμενες χρονιές ανάμεσα στα 10 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου (The World’s 50 Best Restaurants), ο Aduriz θεωρείται πρωτοπόρος της παγκόσμιας δημιουργικής κουζίνας. Το 2023 τιμήθηκε με το Icon Award για τη συμβολή του στη διεθνή γαστρονομία, ενώ το Forbes τον κατέταξε ανάμεσα στους 100 πιο δημιουργικούς ανθρώπους στον κόσμο.
Βιογραφία του Chef Andoni Luis Aduriz
Γεννημένος στο Σαν Σεμπαστιάν το 1971, ο Andoni Luis Aduriz ηγείται του Mugaritz από το 1998, περιγράφοντάς το ως ένα δημιουργικό οικοσύστημα, όπου το φαγητό αποτελεί πρόσχημα για διεπιστημονική αναζήτηση και εξερεύνηση.
Η προσέγγισή του ενώνει τη γαστρονομία με τη νευροεπιστήμη, τη φιλοσοφία, την τέχνη και τον σχεδιασμό, επαναπροσδιορίζοντας τα όρια της γεύσης και της εμπειρίας.
Ως συγγραφέας περισσότερων από δώδεκα βιβλίων, πολλά εκ των οποίων σε συνεργασία με επιστήμονες και στοχαστές, ο Aduriz έχει παρουσιάσει τις ιδέες του σε κορυφαία ιδρύματα όπως το Harvard University, το MIT και το Basque Culinary Center. Από το 2013, αρθρογραφεί εβδομαδιαία στο El País Semanal, μεταφέροντας τη φιλοσοφική και κριτική του ματιά για τη γαστρονομία.
Στη διάρκεια της καριέρας του έχει λάβει πολυάριθμες διακρίσεις, ανάμεσα στις οποίες:

  • National Gastronomy Prize (Ισπανία)
  • Chef’s Choice Award από τη S. Pellegrino
  • Eckart Witzigmann Award
  • Healthy Gastronomy Award από τη Royal Academy of Gastronomy
  • National Hospitality Award (Best Chef–Entrepreneur) από την Hostelería de España

Πρόσφατα τιμήθηκε ως Goodwill Ambassador of Japanese Cuisine από το Υπουργείο Γεωργίας, Δασών και Αλιείας της Ιαπωνίας, ενώ απέσπασε και το Best Chef Science Award από τα The Best Chef Awards.
Το 2024 έλαβε το Creativity Award στα Fuera de Serie Gourmet Awards και ανακηρύχθηκε “Άνδρας της Χρονιάς στη Γαστρονομία” από το περιοδικό Esquire.
Το 2025, τιμήθηκε με το Diamond Award for Excellence (κατηγορία Chef & Restaurant) από την Spanish Luxury Association, καθώς και με το Special Award της La Vanguardia.
Mugaritz: Εκεί όπου η Δημιουργία συναντά την Περιέργεια
Το Mugaritz, που βρίσκεται στα σύνορα των πόλεων Errentería και Astigarraga, δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο· είναι ένα εργαστήριο ιδεών, ένας χώρος όπου η γαστρονομία μετατρέπεται σε γλώσσα αναζήτησης, περιέργειας και συγκίνησης.
Κάθε χρόνο, η ομάδα αφιερώνει έξι μήνες αποκλειστικά στη δημιουργική έρευνα και πειραματισμό, αναπτύσσοντας περισσότερες από 100 νέες ιδέες, εκ των οποίων 25–30 διαμορφώνουν το μενού κάθε σεζόν.
Το θέμα της σεζόν 2025, “Transparency” (Διαφάνεια), ερευνά αυτό που βρίσκεται πέρα από το προφανές — την ουσία που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της γεύσης, της αίσθησης και της σκέψης.
Μέσα από πρωτοβουλίες όπως το Diálogos de Cocina (Kitchen Dialogues) και το Mugaritz Creativity Program στο Madrid Culinary Campus, ο Aduriz συνεχίζει να εμπνέει νέες γενιές δημιουργών, βλέποντας τη γαστρονομία ως εργαλείο έμπνευσης, φιλοσοφίας και αλλαγής.
CWC PRO Master Class — “The Creative Ecosystem of Mugaritz”
Σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, ο Chef Andoni Luis Aduriz θα αποκαλύψει το δημιουργικό σύστημα του Mugaritz — έναν τρόπο σκέψης που συνδυάζει την περιέργεια, την πειραματική διάθεση και τη συναισθητική εμπειρία για να επαναπροσδιορίσει τη γαστρονομία.



Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να:

  • Ανακαλύψουν πώς γεννιούνται οι ιδέες στο Mugaritz και πώς μετατρέπονται σε πιάτα.
  • Κατανοήσουν πώς η διεπιστημονικότητα και η φαντασία γίνονται εργαλεία δημιουργίας.
  • Δουν στην πράξη 4 συνταγές, που θα παρουσιαστούν αποκλειστικά για το κοινό του Master Class.
  • Συμμετάσχουν σε γευστική εμπειρία (tasting), για να βιώσουν τις γεύσεις, τις υφές και τα συναισθήματα που χαρακτηρίζουν τη φιλοσοφία του Mugaritz.
  • Ενταχθούν σε μια κοινότητα ανθρώπων που θέλουν να ανοίξουν το μυαλό τους, να σκεφτούν διαφορετικά και να εμπνευστούν από νέες μορφές δημιουργίας.


ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, η ομάδα του Mugaritz θα παρουσιάσει μια σειρά από 4 χαρακτηριστικά πιάτα που εκφράζουν τη φιλοσοφία του εστιατορίου και τη σύνδεση της γαστρονομίας με την επιστήμη, την τέχνη και την ποίηση. Κάθε πιάτο αντιπροσωπεύει έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και προσέγγισης στη σύγχρονη κουζίνα, εστιάζοντας σε υλικά, τεχνικές και συναισθήματα.

  • Nemesis

Το πιάτο «Nemesis» αποτελεί ένα παράδειγμα δημιουργικής χρήσης της τεχνολογίας και των συμβόλων στην κουζίνα. Παρουσιάζεται μέσα σε ένα δοχείο σε σχήμα κόκκαλου, κατασκευασμένο από μαννιτόλη, μη βρώσιμη ουσία που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παρουσίαση. Το πιάτο συνοδεύεται από ένα κέικ σοκολάτας χωρίς αλεύρι, στο οποίο το λίπος από ιβηρικό χαμόν αντικαθιστά το βούτυρο, προσδίδοντας μοναδική υφή και βάθος γεύσης.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα κατασκευαστεί ένα μόνο «κόκκαλο» προκειμένου να αναδειχθεί η τεχνική χρήσης καλουπιών και πολυαλκοολών, ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει το κέικ.

  • Counterbalance

Το «Counterbalance» εστιάζει στην καθαρότητα των υλικών και στην ακρίβεια της τεχνικής. Πρόκειται για έναν αφρό φτιαγμένο αποκλειστικά από καλαμάρι και νερό, χωρίς καμία προσθήκη άλλων συστατικών. Η παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ζωντανά, προκειμένου οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν τη διαδικασία και να κατανοήσουν τις αρχές που διέπουν τη δημιουργία ενός τέτοιου αφρού. Αν και δεν θα παρασκευαστεί η συνοδευτική σάλτσα – καθώς απαιτεί πολυήμερη προετοιμασία – θα παρουσιαστεί αναλυτικά η τεχνική και η λογική πίσω από τη δημιουργία του αφρού, με επαρκή ποσότητα για δοκιμή από όλους.

  • Soap

Το πιάτο «Soap» εκφράζει τη παιχνιδιάρικη και ποιητική πλευρά της κουζίνας του Mugaritz. Πρόκειται για ένα βρώσιμο “σαπούνι”, φτιαγμένο από γύρη και βούτυρο κακάο, το οποίο συνοδεύεται από φυσαλίδες μελιού. Στο σεμινάριο θα διανεμηθούν μπάρες από το Mugaritz, ώστε οι συμμετέχοντες να το δοκιμάσουν, ενώ θα πραγματοποιηθεί ζωντανή επίδειξη της δημιουργίας των φυσαλίδων. Μέσα από αυτήν την παρουσίαση, θα αναλυθούν έννοιες όπως οι αφροί, οι φυσαλίδες και η επιφανειακή τάση, καθώς και ο ρόλος τους στη σύγχρονη γαστρονομική έρευνα.

  • Ama

Το πιάτο «Ama» αποτελεί ένα έργο που ενσωματώνει συμβολισμό, τεχνική και συναίσθημα. Πρόκειται για μια δημιουργία σε σχήμα στήθους, φτιαγμένη με διάφορους πηκτικούς παράγοντες, καφέ και γάλα, που στο εσωτερικό της κρύβει έναν πυρήνα γάλακτος σχεδιασμένο ώστε να «ρουφιέται». Μέσα από αυτό το πιάτο, η ομάδα του Mugaritz αναδεικνύει την ποιητική διάσταση της κουζίνας, τη μοντέρνα προσέγγιση σε παραδοσιακές τεχνικές, και τη δημιουργική αξιοποίηση των πηκτικών υλικών ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης.
Περισσότερο από ένα απλό σεμινάριο, το Master Class του Andoni Luis Aduriz αποτελεί μια συνάντηση δημιουργικών πνευμάτων, μια ευκαιρία δικτύωσης με επαγγελματίες της γαστρονομίας από όλο τον κόσμο, και ένα παράθυρο προς τον διεθνή χώρο της σύγχρονης γαστρονομίας.
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσημη βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. CWC PROFESSIONAL CULNARY STUDIES του σεμιναρίου:
«THE CREATIVE ECOSYSTEM OF MUGARITZ — By Chef ANDONI LUIS ADURIZ ⭐⭐ Michelin»
Χρησιμοποίησε τη βεβαίωση στο βιογραφικό σου και αναδείξε τη δέσμευσή σου για καινοτομία, δημιουργικότητα και επαγγελματική αριστεία στον χώρο της γαστρονομίας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα ισπανικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.





Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << The Creative Ecosystem of Mugaritz >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280182

Andoni Luis Aduriz

📌 The Creative Ecosystem of Mugaritz

💥 Αγοράστε και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης αξίας 10€
E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting
👩🏼‍🍳 Polo - T-Shirt - Ποδίες - Καπέλα Chef Μάγειρα με κέντημα ή τύπωμα ,

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη και αυτή που αυτοπροσδιορίζεται ως η παραδοσιακή αμερικάνικη κουζίνα, μας έχει δώσει εκτός από τις πιο γευστικές συνταγές που έχουμε γευτεί, το βασιλιά του καπνιστού κρέατος, το... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

💥 Το σεμινάριο αυτό είναι Sold Out. Δείτε το Νέο τμήμα σε Νέα Ημερομηνία από εδώ 🍳 Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH BRUNCH  DESSERTS EGG TECHNIQUES

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH DESSERTS / EGG TECHNIQUESChef Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 24-26/11/2025 Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες). Video1 Video2 Μάθε την Τέχνη του Αερόφυλλου Μπουγάτσας από τον Master... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO Master class «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη 1* Michelin» Μεταφέροντας την παράδοση στο CTC / Σύγχρονοι τρόποι παρουσίασης, μοντέρνες τεχνικές και ωδή στην Α ύλη Στο CWC PRO MasterClass «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (1-4/12/2025) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ)   Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση. Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Roots through Nature

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Roots through Nature Με έμπνευση από τις ρίζες της Ελληνικής κουζίνας, τις πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές συνταγές Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Aλέξανδρος Xαραλαμπόπουλος θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο CURE and CRAFT

CWC PRO MasterClass CURE & CRAFT: Modern Curing, Brining & Preservation Techniques από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «CURE & CRAFT», Σε αυτό το αποκλειστικό σεμινάριο, ο Chef Θάνος Φέσκος θα αποκαλύψει τις τεχνικές που διαμόρφωσαν τη βραβευμένη μαγειρική του καριέρα. Πρόκειται... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and Sauces. Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς. Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά στο σεμινάριο CWC PRO MasterClass, όπου θα βουτήξετε βαθιά στην τέχνη και την επιστήμη του jus και των σαλτσών. Ο σεφ Κοσκινάς, μια διακεκριμένη... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά ✅ Νέο σεμινάριο Νέες συνταγές. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας. Αυτό το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική κλασσική κουζίνα με σύγχρονη εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου

Ελληνική κλασσική κουζίνα με σύγχρονη εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας. Αυτό το σεμινάριο είναι ειδικά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ιταλική Κουζίνα με Φρέσκα Ζυμαρικά

CWC PRO Master class Ιταλική Κουζίνα με Φρέσκα Ζυμαρικά από το Βορρά ως το Νότο chef Pasquale Lembo Στο σεμινάριο μαγειρικής της CWC PRO, ο Ιταλός chef Pasquale Lembo θα μας μυήσει στην τέχνη των φρέσκων ζυμαρικών και των αυθεντικών σαλτσών που προέρχονται από τις τοπικές κουζίνες της Ιταλίας – από... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO Νέο Τμήμα

✅ Νέο σεμινάριο, Νέο Τμήμα, Νέα Ημερομηνία 26-30/01/2026. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO  MasterClass «Greek Fusion Cuisine» με τον chef  Άνταμ Κοντοβά

CWC PRO MasterClass «Greek Fusion Cuisine» με τον chef  Άνταμ Κοντοβά Στο CWC PRO MasterClass «Greek Fusion Cuisine» με τον σεφ Άνταμ Κοντοβά, οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τεχνικές, τις υφές και τις εμπνεύσεις που χαρακτηρίζουν τη μαγειρική του, καθώς και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The Creative Ecosystem of  Mugaritz

CWC PRO MasterClass “The Creative Ecosystem of Mugaritz”⭐⭐ 2 Αστέρια Michelin Η Cooking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef ANDONI LUIS ADURIZ Η Cooking Workshop PRO έχει την τιμή να παρουσιάσει ένα μοναδικό CWC PRO Master Class με τον Chef Andoni Luis Aduriz — έναν από τους μεγαλύτερους οραματιστές και επιδραστικούς σεφ της σύγχρονης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

CWC PRO MasterClass 2 DAYS ADVANCED CULINARY TECHNIQUES TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS / ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ Chef Instructor Martin Lippo Στη συνέχεια της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μοναδικό demonstration CWC PRO MasterClass ADVANCED... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us