Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα
Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής
Ιταλική Κουζίνα με Φρέσκα Ζυμαρικά

CWC PRO Master class Ιταλική Κουζίνα με Φρέσκα Ζυμαρικά από το Βορρά ως το Νότο
chef Pasquale Lembo
Στο σεμινάριο μαγειρικής της CWC PRO, ο Ιταλός chef Pasquale Lembo θα μας μυήσει στην τέχνη των φρέσκων ζυμαρικών και των αυθεντικών σαλτσών που προέρχονται από τις τοπικές κουζίνες της Ιταλίας – από τον Βορρά ως τον Νότο!
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο demonstration (παρακολούθησης) θα αποκτήσουν ουσιαστικές και εξειδικευμένες γνώσεις ώστε να δημιουργούν γνήσια ιταλικά πιάτα στις δικές τους κουζίνες.
Περιεχόμενο σεμιναρίου:
- Πρώτες ύλες – τροφογνωσία και προετοιμασία υλικών για ζυμαρικά & σάλτσες
- Διάκριση ποιότητας πρώτων υλών
- Μέθοδοι παρασκευής ζύμης για φρέσκα ζυμαρικά
- Τεχνικές για Pasta con Semola (με σιμιγδάλι) & Pasta all’Uovo (με αυγά)
- Σωστό βράσιμο ζυμαρικών
- Παρασκευή αυθεντικών ιταλικών σαλτσών
- Παραδοσιακές συνταγές και γευστικοί συνδυασμοί
Γιατί να παρακολουθήσετε αυτό το MasterClass
- Επεκτείνετε τη μαγειρική σας δημιουργικότητα – Μάθετε από τον Pasquale Lembo παραδοσιακές αλλά και πρωτοποριακές τεχνικές που θα απογειώσουν τη δουλειά σας.
- Δημιουργία αυθεντικών ιταλικών πιάτων – Από τα φρέσκα ζυμαρικά έως τις σάλτσες, θα αποκτήσετε πρακτικές γνώσεις που εφαρμόζονται άμεσα στην επαγγελματική ή προσωπική κουζίνα.
- Ανακαλύψτε νέες γεύσεις & συνδυασμούς – Μυστικά για ισορροπία γεύσεων και παρουσίαση πιάτων που εντυπωσιάζουν.
- Δικτύωση με επαγγελματίες της γαστρονομίας – Ανταλλαγή εμπειριών και δημιουργία επαφών με σεφ, σπουδαστές και food lovers.
- Πιστοποιητικό Παρακολούθησης ΚΔΒΜ – Ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό που ενισχύει το βιογραφικό σας και αποδεικνύει τη δέσμευσή σας στη συνεχή εξέλιξη.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
PASTA FRESCA CON SEMOLA – Φρέσκα ζυμαρικά με σιμιγδάλι
Παρασκευές: Orecchiette, Strascinati, Maccheroni al ferretto, Fusilli
Συνταγές:
- Orecchiette ai broccoli (Βρούβες ή μπρόκολο)
- Strascinate alla Barese con braciole (Μοσχαρίσια ρολά σε σάλτσα ντομάτας)
- Pasta con pesto alla Trapanese (Πέστο με αμύγδαλα & ντομάτες)
- Pasta con pere e gorgonzola (Ζυμαρικά με αχλάδι & γκοργκοντζόλα)
PASTA FRESCA ALL’UOVO – Φρέσκα ζυμαρικά με αυγά
Παρασκευές: Tagliolini, Tagliatelle, Pappardelle, Pasta alla Chitarra, Garganelli
- Tagliolini gamberi & asparagi al tartufo (Γαρίδες & σπαράγγια με τρούφα
- Spaghetti al frutti di mare (Με θαλασσινά)
- Pappardelle ai funghi trifolati (Με μανιτάρια)
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
Yes
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280331