MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Γιορτινές προτάσεις με κρεατοσκευάσματα Gourmeat

Σεμινάριο Μαγειρικής Γιορτινές προτάσεις με κρεατοσκευάσματα Gourmeat

CWC PRO MasterClass Γιορτινές προτάσεις με κρεατοσκευάσματα ‘Gourmeat’
δια χειρός R&D Chef Λάζαρου Ράπτη

 

Το κρέας σε κάθε γιορτινό τραπέζι έχει τον ρόλο του πρωταγωνιστή, αυτό γίνετε όμως ακόμα πιο δημιουργικό και  πιο ενδιαφέρον  όταν το κρέας μετατρέπεται σε έργο τέχνης.
Στο σεμινάριο Μasterclass της CWCPROο ειδικός του είδους αυτού, chefΛάζαρος Ράπτης θα μυήσει τους ενδιαφερόμενους,  σε μυστικά, συνταγές και τεχνικές ώστε να δημιουργήσουν μόνοι τους αυτά τα ευφάνταστα κρεατοσκευάσματα.

  • Θα δούμε με ποιους τρόπους στήνουμε τα κρεατοσκευάσματα  έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα  μετά το ψήσιμο.
  • Θα μάθουμε ποια υλικά και πώς τα χρησιμοποιούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.
  • Θα ενημερωθούμε ως προς το τι χρειάζεται να αποφεύγουμε  ανάλογα με το κρεατοσκέυασμα που δημιουργούμε.
  • Με ποιόν τρόπο  επιλέγουμε τα κατάλληλα χρώματα και σκεύη για να είναι πιο όμορφο και ελκυστικό το σκεύασμα μας.
  • Θα μάθουμε μυστικά της τέχνης για των κρεατοσκευασμάτων έτσι ώστε να πετύχουμε τη καλύτερη δυνατή γεύση και εικόνα.

Ο r&d Chef Λάζαρος Ράπτης παντρεύοντας τεχνικές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και  αρτοποιίας δημιουργεί πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για το σύγχρονο Comfort food. Προσαρμοσμένες στην κάλυψη αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή διαμόρφωσε μια νέα τάση στήν Ελληνική αγορά του κρέατος. Πτυχιούχος της Κρατικής σχολής επαγγελμάτων κρέατος και της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας  Θεσσαλονίκης. Προπονητής της πρώτης ομάδας νέων κρεοπωλών που συμμετείχε σε Διεθνή διαγωνισμό στη Ουτρέχτη  της Ολλανδίας αποκομίζει  τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα είναι R&D chef & σύμβουλος γαστρονομίας και ιδιωτεύει. Εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση την δημιουργία μοντέρνων  - καινοτόμων κρεατοσκευασμάτων και διακόσμησης βιτρίνας καθώς  επίσης και νέων τεχνικών μαγειρικής συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες της μαζικής εστίασης. Είναι ενεργό μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων β.Ελλάδος και επίτιμο μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος.
Εξέδωσε και το βιβλίο με τίτλο *GourMeat onestep beyond* μία συλλογική δουλειά  που αποτελεί και την πρώτη παγκοσμίως στοχοποιημένη  εκδοτική προσέγγιση που έχει να κάνει αποκλειστικά με το κρέας και το σύγχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ:

  • PROSCIUTO WRAPPED ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
  • ΚΟΡΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.
  • ΚΑΤΑΙΦΑΚΙΑ- ΜΠΕΡΓΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ MOZZARELLA CRANBERRIES KAI ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ.
  • ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ.
  • ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ESPRESSO GLAZE- ANANA KAI ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ.
  • CHRISTMAS MEAT BELL.
  • ROAST BEEF MΕ AΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΟΥΤYΡΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
  • ΟLD STYLE CHICKEN PARMANTIER .
  • EOΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΕΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩN.
  • CHRISTMAS ROSES MEAT TART.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Γιορτινές προτάσεις με κρεατοσκευάσματα Gourmeat >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802363

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Λάζαρος Ράπτης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια