Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα
Photo Gallery Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClass, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες
Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες
✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Συνταγές. ✔️
Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση
Στο MasterClass αυτό ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα δημιουργήσει 12 Νέες προτάσεις με Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες.
Ο συνδυασμός από ετερογενή υλικά και από ένα dressing ή σάλτσα, μας προσδίδουν μια σαλάτα.
Όμως ,ο συνδυασμός των πρώτων υλών με δεξιοτεχνία μπορούν να προσδώσουν σε μια σαλάτα την γευστική αίσθηση ενός υπέροχου πιάτου και να αναβαθμίσουν την εικόνα ενός μενού. Αυτό θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν οι επαγγελματίες και σπουδαστές στο σεμινάριο της CWC PRO.
Στις βασικές κατηγορίες που χωρίζονται οι σαλάτες θα αναπτύξουμε 12 Νέες διαφορετικές συνταγές και θα μάθουμε όλα τα μυστικά, τις λεπτομέρειες και τα τιπς για να φτιάχνουμε δημιουργικές σαλάτες με ραφινάτες παρουσιάσεις.
ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ:
- Ανάμεικτη σαλάτα με γαρίδες, μάνγκο, τσίλι και βινεγκρέτ passionfruit
- Ντομάτες με βασιλικό, σταφύλι πηχτόγαλο και γρανίτα ντομάτα
- Buratta με καρπούζι και δυόσμο
- Πατατοσαλάτα με τσιμιτσούρι, τσορίθο και γαύρο μαρινάτο
- Σαλάτα με καλαμπόκι, αβοκάντο, ταρτάρ τόνου και dressingσόγια
- Ρόκα με ταλιάτα μόσχου, νεκταρίνια και gorgonzola
- Iceberg με μαριναρισμένο σολομό, τηγανιτή κάπαρη και λεμόνι τουρσί
- Σαλάτα pico de gallo
- Κινόα με καβούρι και εσπεριδοειδή
- Ταμπουλέ με πράσινο μήλο, αγγούρι και καλαμάρι
- Πράσινη σαλάτα με καπνιστά μύδια τουρσί και βινεγκρέτ τζατζίκι
- Σαλάτα BLT με αγγινάρες
Ο Δεληθανάσης Παναγιώτης είναι chef και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ‘Ρίζες’ στην Νικήτη Χαλκιδικής.
Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην σχόλη του Alain Ducasse στο Παρίσι και έχει κάνει stage στο βραβευμένο με 1* Michelin Galvin la Chappelle στο Λονδίνο.
Δραστηριοποιείτε στον χώρο της γαστρονομίας από το 1999 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία όπως το Sani, το Danai beach resort, το Makedonia Palace και το Ekiesαλλά και σαν private chef σε πολυτελείς βίλλες καθώς και με σημαντικά εστιατόρια όπως ο Μανδραγόρας, το Garcon brasserie και το Marea.
Από το 2014 συνεργάζεται με το CWC PRO όπου διδάσκει την μαγειρική τέχνη και παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες. Aπό τον Μάρτιο του 2022 είναι Executive chef στο Akti Dovil.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
664
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα
DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα
CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα
CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε... Περισσότερα
CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα
CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα
Η Δημιουργική Κουζίνα SURF & TURF του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα
Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef Παναγιώτης Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef Παναγιώτης ... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα
CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα
HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα