MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.

Ο Chef Βασίλης Σπόρος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα σεμινάριο για το πως να παράγουμε πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας στην κουζίνα μας, με υλικά που μέχρι τώρα τα αγνοούσαμε ή τα πετάγαμε.

Μάγουλα, γλυκάδια, μεδούλι, αμελέτητα, μυαλό, καρδιά, αυτιά και κεφάλια πρωταγωνιστούν σε μία σειρά από συνταγές που θα σας εκπλήξουν και θα αναθεωρήσουν ότι ξέρατε μέχρι τώρα ενώ μπλέκουμε υλικά από όλες τις κουζίνες του κόσμου.

Πιο αναλυτικά οι συνταγές μας

1. Steak από κουνουπίδι tom yum, με risotto σπανάκι, παρμεζάνα Reggiano και μαύρη τρούφα.

Ετοιμάζουμε ένα πολύ γευστικό πιάτο όπου τη θέση του βοδινού steak παίρνει το κουνουπίδι και το τελειώνουμε με ένα κλασικό συνδυασμό με risotto σπανάκι, παρμεζάνα και μαύρη τρούφα.

2. Χουνκιάρ Μπεγιεντί με σιγοψημένα βοδινά μάγουλα, καπνιστή μελιτζάνα και ξινόγαλο.

Δείχνουμε μια παραλλαγή από το κλασικό και αγαπημένο Χουνκιάρ, όπου σιγοψήνουμε τα βοδινά μάγουλα μέχρι κυριολεκτικά να λιώσουν και καπνίζουμε και μαγειρεύουμε τις μελιτζάνες με ξινόγαλο.

3. Buttermilk Fried Sweetbreads (τραγανά τηγανητά βοδινά γλυκάδια) με sauce tartare και πουρέ γλυκοπατάτας.

Η κλασική και αγαπημένη συνταγή του αμερικανικού Νότου για τραγανό τηγανητό κοτόπουλο συναντάει τα βοδινά γλυκάδια, που μαζί με τη sauce tartare και τον πουρέ γλυκοπατάτες δημιουργούν ένα συνδυασμό που θα αγαπήσουν όλοι αμέσως.

4. Shakshouka με αρνίσια μυαλά ποσέ, γαλλικό κατσικίσιο τυρί, harissa και φρέσκο κόλιανδρο.

Η μαροκινή πικάντικη συνταγή για πρωινό, συναντάει τα αρνίσια μυαλά σε ένα πολύ θρεπτικό και αρωματικό πιάτο.

5. Rocky Mountain Oysters - Αρνίσια αμελέτητα tempura, με wasabi - blue cheese mayo.

Δεν τα λένε τυχαία, στρείδια του βουνού, τα αρνίσια αμελέτητα προετοιμάζονται σχολαστικά και συνδυάζονται απόλυτα με τη μαγιονέζα wasabi - blue cheese.

6. Bulgogi χοιρινή καρδιά με kimchi και sticky rice.

H πιο γνωστή συνταγή για κορέατικο barbecue, χρησιμοποιείτε για να μαρινάρουμε τρυφερές καρδιές γουρουνιού και τις σερβίρουμε με kimchi και sticky rice.

7. Σαλάτα με Tραγανά αυτιά γουρουνιού, mesclun, ρόδι και κατίκι δομοκού.

Μια διαφορετική σαλάτα που την τραγανότητα την παίρνουμε από τα αυτιά γουρουνιού, όπου μαθαίνουμε τη σχολαστική διαδικασία για την προετοιμασία τους.

8. Βιετναμέζικη σούπα με κεφάλια σολομού και noodles ρυζιού.

Ένας πιο κλασικός συνδυασμός, όπου η αγαπημένη βιετναμέζικη σούπα προετοιμάζεται από ζωμό με τα κεφάλια σολομού, με λιπαρή και πλούσια γεύση και σερβίρεται παραδοσιακά με noodles ρυζιού.

Plus Tasting Plate - Βοδινό μεδούλι στις φλόγες με προζυμένιο ψωμί, και μαιντανό.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280795

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Βασίλης Σπόρος


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Asian Street Food

CWC PRO MasterClass  Asian Street Foodμε τον chef Δημήτρη Κατριβέση O chef Δημήτρης Κατριβέσης θα μυήσει τους επαγγελματίες και σπουδαστές στον... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων Art of Plating δια χειρός Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO MasterClass αυτό ο chef του Afficionados ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass BARBEQUE - ROASTER ACADEMY 2

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy 2 Με τον Chef Βασίλη Σπόρο. Στο σεμινάριο  BARBEQUE - ROASTER ACADEMY 2 , o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τις... Περισσότερα


Σεμινάριο CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές Με τον Chef Βασίλη Σπόρο. Ο Chef Βασίλης Σπόρος παρουσιάζει για πρώτη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Hands on-Food Carving Η τέχνη του σκαλίσματος.

CWC PRO MasterClass Hands on-Food Carving Η τέχνη του σκαλίσματος. Στο σεμινάριο αυτό ο Νίκος Γεωργιάδης με την μέθοδο  Hands on θα μυήσει τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

“Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ’’ Στο masterclass σεμινάριο της  CWC PRO o chef Βασίλης Μουρατίδης θα μοιραστεί, με... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/04/2019 Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο 20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο   Στο MasterClass αυτό ο Chef Αντώνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο Στο CWC PRO Masterclass Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο oι... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMOSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMOSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια