Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy

thumb_581_2.jpg
thumb_581_2.jpg
thumb_581_1.jpg
thumb_581_1.jpg
thumb_581_3.jpg
thumb_581_3.jpg
thumb_581_4.jpg
thumb_581_4.jpg
thumb_581_5.jpg
thumb_581_5.jpg
thumb_581_6.jpg
thumb_581_6.jpg
thumb_581_8.jpg
thumb_581_8.jpg
thumb_581_13.jpg
thumb_581_13.jpg
thumb_581_14.jpg
thumb_581_14.jpg
thumb_581_15.jpg
thumb_581_15.jpg
thumb_581_16.jpg
thumb_581_16.jpg
thumb_581_17.jpg
thumb_581_17.jpg
thumb_581_7.jpg
thumb_581_7.jpg
thumb_581_9.jpg
thumb_581_9.jpg
thumb_581_10.jpg
thumb_581_10.jpg
thumb_581_11.jpg
thumb_581_11.jpg
thumb_581_12.jpg
thumb_581_12.jpg
thumb_581_18.jpg
thumb_581_18.jpg
thumb_581_19.jpg
thumb_581_19.jpg
Slideshow image

CWC PRO MasrerClass Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy
Με τον Chef Aλέξανδρο Τσιοτίνη

Η λέξη Bistronomy προέρχεται από τις λέξεις Bistrot και Gastronomy και θεωρείται επανάσταση στο χώρο της εστίασης.

Η «μπιστρονομία» γεννήθηκε στο Παρίσι τη δεκαετία του 90 και χαρακτηριστικό της είναι η απόλαυση ποιοτικών υλικών μαγειρεμένα με υψηλές προδιαγραφές, σε ζεστούς και φιλόξενους συμποσιακούς χώρους σε πιο χαμηλές τιμές.

Πολλοί διάσημοι chefs απομακρύνθηκαν από τον χώρο της υψηλής γαστρονομίας ανοίγοντας δικά τους εστιατόρια  Bistrot οπού εκεί καλλιτεχνούσαν στις κουζίνες τους  χωρίς το άγχος των διακρίσεων.

Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO με τον διακεκριμένο chef  Aλέξανδρο Τσιοτίνη οι σπουδαστές και επαγγελματίες του χώρου θα κατανοήσουν και θα μάθουν:

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


2413

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής CWC PRO MasterClass Hands-on Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us