CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Αφροδισιακή Κουζίνα με την συγγραφέα Ειρήνη Χειρδάρη

Η συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη και ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης δημιουργούν ένα δείπνο που θα μαγέψει τον ουρανίσκο και (το σημαντικότερο) το μυαλό σας. Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην αφροδισιακή κουζίνα και ξεκλειδώστε τα μυστικά για τη δημιουργία ενός αισθησιακού γεύματος για δύο.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας μάθει πώς να προετοιμάσετε ένα αφροδισιακό μενού, ενώ η συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη θα σας αποκαλύψει τα μυστικά της επίδρασης του στην λίμπιντο. Ελάτε να ξυπνήσετε και τις πέντε αισθήσεις σας.
Σ’ αυτό το σεμινάριο θα γευτείτε τις εξής αφροδισιακές συνταγές για να δημιουργήσετε ένα μενού με γεύσεις ρομαντισμού και πάθους που θα περιλαμβάνει τα παρακάτω πιάτα:
- Μούς γαρίδας με καρδιές μαρουλιού και κουκουνάρι
- Γκουακαμόλε με καραβίδες και μοσχολέμονο
- Κρέμα γκοργκονζόλα με σέλερυ και άρωμα λεμονιού
- Καβουροσαλάτα με καλαμπόκι, μουστάρδα Ντιζόν και μπριός
- Σαλάτα ρόκα με κουκουνάρι, πεκορίνο και βινεγκρέτ σαγκουίνι
- Κρέμα κόκκινης πιπεριάς με μοτσαρέλλα και ψητές ελιές
- Όστρακα αχνιστά φλαμπέ με ερωτική σάλσα Τζιντζερ τσίλι
Κοχύλια με αχνιστά μύδια, γαρίδες, τζίντζερ και λεμονόχορτο - Ψητός σολομός με σπαγγέτι από κολοκυθάκια, δυόσμο και σάλτσα σταφύλι
- Χαλβάς σεμιφρέντο με πέρλες σοκολάτας
- Μούς γιαουρτιού με φράουλες αρωματισμένες με ρούμι και βασιλικό
- Φράουλα με σοκολάτα Valrhona
Οι συνταγές, τις οποίες μας διέθεσε ο Σταύρος Δεδούκος υπεύθυνος προγράμματος σπουδών του I.A.F.A. (International Aerobic and Fitness Association) College, επιμελήθηκαν η συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη σε συνεργασία με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών του σεμιναρίου και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου. Επιπλέον, δύο ποτήρια κρασί και ένα ποτήρι σαμπάνια θα συνοδεύσουν την γευσιγνωσία.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804430
1
Ειρήνη Χειρδάρη, Παναγιώτης Δεληθανάσης
No