CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Η Τέχνη Του Ριζότο, με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, μας αποκαλύπτει τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο με συνταγές για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας και λαχανικά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804257
1
Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης
No