HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Επανάληψη Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά

Επανάληψη Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά
Με τον Pastry Chef Joseph Azzam
O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και εμπειρία 30 ετών έχει εξειδίκευσή στη Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, λόγω και της καταγωγής του και είναι ειδικός στην παρασκευή χειροποίητου φύλλου Βηρυτού. Διατηρεί την δική του επιχείρηση στην Αθήνα Joseph patisserie και ασχολείται παράλληλα με την εκπαίδευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες .
Σε αυτό το σεμινάριο για επαγγελματίες και σπουδαστές θα δημιουργήσει γλυκά της πατρίδας του και όχι μόνο. Θα μας δείξει τον τροπο για το τέλειο ψήσιμο, & σιροπιασμα .
Το σεμινάριο Hands-on θα διαρκέσει 2 ημέρες από 5 ώρες (17:00-22:00) και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν και να εξασκηθούν στα βασικά βήματα ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις συνταγές για τα μενού & τα καταστήματα τους αλλά και για το portfolio τους .
Συνταγές
- Εσμαλιέ με κρέμα καϊμάκι αρωματισμένο με Ανθόνερο
- Μπακλαβά μερίδα με φιστίκι
- Κανταιφάκι με ολόκληρο καρύδι
- Δάχτυλα με κάσιους
- Μαντηλάκια με κάσιους
- Κολουσκόρ με κάσιους
- Μπρασελέ με ολόκληρα καραμελωμένα Αιγίνης
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728014821
1
Joseph Azzam
No