CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Η Τέχνη Του Ριζότο

Σ’ αυτή την ενότητα ανακαλύπτουμε τα μυστικά ενός τέλειου ριζότο. Μαθαίνουμε την βασική τεχνική και δημιουργούμε γευστικά πιάτα με κρέας, λαχανικά αλλά και θαλασσινά. Δοκιμάζουμε υπέροχα χυλωμένα ριζότο αλλά και ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο τραγανό ριζότο. Κόστος Συμμετοχής: 60€ Τμήμα 12 ατόμων. Στο κόστος συμμετοχής συπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται μετά το πέρας του σεμιναρίου όπως επίσης, δύο κοκτέιλ και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805021
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No