MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Art of Plating δια χειρός Παναγιώτη Δεληθανάση


Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων
Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων
Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Στο CWC PRO MasterClass αυτό ο chef του Afficionados  Παναγιώτης Δεληθανάσης θα μοιραστεί τις γνώσεις και τα μυστικά του με τους επαγγελματίες και σπουδαστές επάνω  σε ένα θέμα που απασχολεί όλους στην κουζίνα:  Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

 

  • Πως θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακά πιάτα χρησιμοποιώντας τα σωστά υλικά?
  • Πως θα δημιουργήσουμε υφές σε αρμονία με την βασική πρώτη ύλη?
  • Πως θα συνθέσουμε τα χρώματα με τις γεύσεις?
  • Τι θα πρέπει να αποφύγουμε για να μην κάνουμε λάθη?
  • Πότε ένα υλικό θα μας προβάλει την γεύση σωστά?
  • Ποιες είναι οι τεχνικές και τα μικροεργαλεία  που θα χρησιμοποιήσουμε?
  • Ποια είναι τα κατάλληλα σκεύη για να σερβίρουμε?
  • Πως θα κάνουμε σωστή  επιλογή των σκευών?
  • Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας ?
  • Πως θα διορθώσουμε τα τυχόν λάθη που έχουν γίνει ?
  • Πως το πιάτο μας θα δημιουργήσει εξαιρετική εντύπωση?
  • Είναι τα MicroGreens η νέα τάση ?
  • Ποια είναι τα τρικς  και τα τιπς που θα απογειώσουν την εικόνα ?

 


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280783

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Παναγιώτης Δεληθανάσης


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Ταχύρυθμο Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY

BURGER ACADEMY Τα πάντα για το πιο διάσημο sandwich του κόσμου από το chef Βασίλη Σπόρο Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την... Περισσότερα


Σεμινάριο NEW YORK BRUNCH

NEW YORK BRUNCH O chef Βασίλης Σπόρος είναι ένας από τους πρωτοπόρους που έφεραν την μόδα των Brunch στην πόλη της Αθήνας έχοντας τη θέση... Περισσότερα


Σεμινάριο Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων Art of Plating δια χειρός Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO MasterClass αυτό ο chef του Afficionados ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

-Φτιάχνετε πίτσα στο κατάστημα σας αλλά θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο της; Έχετε την εμπειρία αλλά σας λείπουν οι... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη μέσα από δημιουργικές τεχνικές και νέες τάσεις

CWC PRO MasterClass Αλέξανδρος Τσιοτίνης Ελληνική Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη μέσα από δημιουργικές τεχνικές και νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide

Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια παλιά τεχνική μαγειρέματος και... Περισσότερα


Σεμινάριο Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές

CWC PRO MasterClass Θόδωρος  Παπανικολάου “Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές” Στο CWC... Περισσότερα


Σεμινάριο Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine

CWC PRO MasterClass Μost Wanted Four Hands - Fusion Cuisine Χριστόφορος Πέσκιας & Χρόνης Δαμαλάς Στο  “Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine” Masterclass της CWC PRO οι... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ηλίας Μαμαλάκης, Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο Γαλλική δημιουργική κουζίνα  δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO MasterClass Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά Στο Masterclass αυτό ο Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας

CWC PRO MasterClass ¨Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Στο σεμινάριο αυτό ο Chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών ποικιλιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Διοργάνωσης Γευσιγνωσιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου από Ελληνικές Ποικιλίες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια