HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
Video Cooking Workshop Consulting
Video CWC PRO LEVEL 5 Advanced Culinary Techniques
✅ CWC PRO LEVEL 5‼️ADVANCED CULINARY TECHNIQUES.
✅ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.
✅ ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ.
✅ 100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ.
✅ CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ.
✅ 20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 24 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ.
📅 ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
📅 ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 25/11/2020.
🕑 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00.
👉 Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα μας .......
👉 https://cooking-workshop.gr/Cooking-Seminars-Τα-προγράμματα-σεμιναρίων-18.html#tabs-p5
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
1819
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα