Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Τα μαγευτικά Éclair του Joakim Prat

thumb_417_58.jpg
thumb_417_58.jpg
thumb_417_64.jpg
thumb_417_64.jpg
thumb_417_11.jpg
thumb_417_11.jpg
thumb_417_1.jpg
thumb_417_1.jpg
thumb_417_2.jpg
thumb_417_2.jpg
thumb_417_3.jpg
thumb_417_3.jpg
thumb_417_4.jpg
thumb_417_4.jpg
thumb_417_5.jpg
thumb_417_5.jpg
thumb_417_6.jpg
thumb_417_6.jpg
thumb_417_7.jpg
thumb_417_7.jpg
thumb_417_8.jpg
thumb_417_8.jpg
thumb_417_9.jpg
thumb_417_9.jpg
thumb_417_10.jpg
thumb_417_10.jpg
thumb_417_12.jpg
thumb_417_12.jpg
thumb_417_13.jpg
thumb_417_13.jpg
thumb_417_14.jpg
thumb_417_14.jpg
thumb_417_15.jpg
thumb_417_15.jpg
thumb_417_16.jpg
thumb_417_16.jpg
thumb_417_17.jpg
thumb_417_17.jpg
thumb_417_18.jpg
thumb_417_18.jpg
thumb_417_19.jpg
thumb_417_19.jpg
thumb_417_20.jpg
thumb_417_20.jpg
thumb_417_21.jpg
thumb_417_21.jpg
thumb_417_22.jpg
thumb_417_22.jpg
thumb_417_23.jpg
thumb_417_23.jpg
thumb_417_24.jpg
thumb_417_24.jpg
thumb_417_25.jpg
thumb_417_25.jpg
thumb_417_26.jpg
thumb_417_26.jpg
thumb_417_27.jpg
thumb_417_27.jpg
thumb_417_28.jpg
thumb_417_28.jpg
thumb_417_29.jpg
thumb_417_29.jpg
thumb_417_30.jpg
thumb_417_30.jpg
thumb_417_31.jpg
thumb_417_31.jpg
thumb_417_32.jpg
thumb_417_32.jpg
thumb_417_33.jpg
thumb_417_33.jpg
thumb_417_34.jpg
thumb_417_34.jpg
thumb_417_35.jpg
thumb_417_35.jpg
thumb_417_36.jpg
thumb_417_36.jpg
thumb_417_37.jpg
thumb_417_37.jpg
thumb_417_38.jpg
thumb_417_38.jpg
thumb_417_39.jpg
thumb_417_39.jpg
thumb_417_40.jpg
thumb_417_40.jpg
thumb_417_41.jpg
thumb_417_41.jpg
thumb_417_42.jpg
thumb_417_42.jpg
thumb_417_43.jpg
thumb_417_43.jpg
thumb_417_44.jpg
thumb_417_44.jpg
thumb_417_45.jpg
thumb_417_45.jpg
thumb_417_46.jpg
thumb_417_46.jpg
thumb_417_47.jpg
thumb_417_47.jpg
thumb_417_48.jpg
thumb_417_48.jpg
thumb_417_49.jpg
thumb_417_49.jpg
thumb_417_50.jpg
thumb_417_50.jpg
thumb_417_51.jpg
thumb_417_51.jpg
thumb_417_52.jpg
thumb_417_52.jpg
thumb_417_53.jpg
thumb_417_53.jpg
thumb_417_54.jpg
thumb_417_54.jpg
thumb_417_55.jpg
thumb_417_55.jpg
thumb_417_56.jpg
thumb_417_56.jpg
thumb_417_57.jpg
thumb_417_57.jpg
thumb_417_59.jpg
thumb_417_59.jpg
thumb_417_60.jpg
thumb_417_60.jpg
thumb_417_61.jpg
thumb_417_61.jpg
thumb_417_62.jpg
thumb_417_62.jpg
thumb_417_63.jpg
thumb_417_63.jpg
thumb_417_65.jpg
thumb_417_65.jpg
thumb_417_66.jpg
thumb_417_66.jpg
thumb_417_67.jpg
thumb_417_67.jpg
thumb_417_68.jpg
thumb_417_68.jpg
thumb_417_69.jpg
thumb_417_69.jpg
thumb_417_70.jpg
thumb_417_70.jpg
thumb_417_71.jpg
thumb_417_71.jpg
thumb_417_72.jpg
thumb_417_72.jpg
thumb_417_73.jpg
thumb_417_73.jpg
thumb_417_74.jpg
thumb_417_74.jpg
thumb_417_75.jpg
thumb_417_75.jpg
thumb_417_76.jpg
thumb_417_76.jpg
thumb_417_77.jpg
thumb_417_77.jpg
thumb_417_78.jpg
thumb_417_78.jpg
thumb_417_79.jpg
thumb_417_79.jpg
thumb_417_80.jpg
thumb_417_80.jpg
thumb_417_81.jpg
thumb_417_81.jpg
thumb_417_82.jpg
thumb_417_82.jpg
thumb_417_83.jpg
thumb_417_83.jpg
thumb_417_84.jpg
thumb_417_84.jpg
thumb_417_85.jpg
thumb_417_85.jpg
thumb_417_86.jpg
thumb_417_86.jpg
thumb_417_87.jpg
thumb_417_87.jpg
Slideshow image


Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair

International MasterClass CWC PRO Joakim Prat

143


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Ταχύρυθμο Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY

BURGER ACADEMY Τα πάντα για το πιο διάσημο sandwich του κόσμου από το chef Βασίλη Σπόρο Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την... Περισσότερα


Σεμινάριο NEW YORK BRUNCH

NEW YORK BRUNCH O chef Βασίλης Σπόρος είναι ένας από τους πρωτοπόρους που έφεραν την μόδα των Brunch στην πόλη της Αθήνας έχοντας τη θέση... Περισσότερα


Σεμινάριο Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων Art of Plating δια χειρός Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO MasterClass αυτό ο chef του Afficionados ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

-Φτιάχνετε πίτσα στο κατάστημα σας αλλά θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο της; Έχετε την εμπειρία αλλά σας λείπουν οι... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη μέσα από δημιουργικές τεχνικές και νέες τάσεις

CWC PRO MasterClass Αλέξανδρος Τσιοτίνης Ελληνική Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη μέσα από δημιουργικές τεχνικές και νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide

Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια παλιά τεχνική μαγειρέματος και... Περισσότερα


Σεμινάριο Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές

CWC PRO MasterClass Θόδωρος  Παπανικολάου “Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές” Στο CWC... Περισσότερα


Σεμινάριο Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine

CWC PRO MasterClass Μost Wanted Four Hands - Fusion Cuisine Χριστόφορος Πέσκιας & Χρόνης Δαμαλάς Στο  “Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine” Masterclass της CWC PRO οι... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ηλίας Μαμαλάκης, Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο Γαλλική δημιουργική κουζίνα  δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO MasterClass Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά Στο Masterclass αυτό ο Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας

CWC PRO MasterClass ¨Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Στο σεμινάριο αυτό ο Chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών ποικιλιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Διοργάνωσης Γευσιγνωσιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου από Ελληνικές Ποικιλίες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια