Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Τα μαγευτικά Éclair του Joakim Prat

thumb_417_58.jpg
thumb_417_58.jpg
thumb_417_64.jpg
thumb_417_64.jpg
thumb_417_11.jpg
thumb_417_11.jpg
thumb_417_1.jpg
thumb_417_1.jpg
thumb_417_2.jpg
thumb_417_2.jpg
thumb_417_3.jpg
thumb_417_3.jpg
thumb_417_4.jpg
thumb_417_4.jpg
thumb_417_5.jpg
thumb_417_5.jpg
thumb_417_6.jpg
thumb_417_6.jpg
thumb_417_7.jpg
thumb_417_7.jpg
thumb_417_8.jpg
thumb_417_8.jpg
thumb_417_9.jpg
thumb_417_9.jpg
thumb_417_10.jpg
thumb_417_10.jpg
thumb_417_12.jpg
thumb_417_12.jpg
thumb_417_13.jpg
thumb_417_13.jpg
thumb_417_14.jpg
thumb_417_14.jpg
thumb_417_15.jpg
thumb_417_15.jpg
thumb_417_16.jpg
thumb_417_16.jpg
thumb_417_17.jpg
thumb_417_17.jpg
thumb_417_18.jpg
thumb_417_18.jpg
thumb_417_19.jpg
thumb_417_19.jpg
thumb_417_20.jpg
thumb_417_20.jpg
thumb_417_21.jpg
thumb_417_21.jpg
thumb_417_22.jpg
thumb_417_22.jpg
thumb_417_23.jpg
thumb_417_23.jpg
thumb_417_24.jpg
thumb_417_24.jpg
thumb_417_25.jpg
thumb_417_25.jpg
thumb_417_26.jpg
thumb_417_26.jpg
thumb_417_27.jpg
thumb_417_27.jpg
thumb_417_28.jpg
thumb_417_28.jpg
thumb_417_29.jpg
thumb_417_29.jpg
thumb_417_30.jpg
thumb_417_30.jpg
thumb_417_31.jpg
thumb_417_31.jpg
thumb_417_32.jpg
thumb_417_32.jpg
thumb_417_33.jpg
thumb_417_33.jpg
thumb_417_34.jpg
thumb_417_34.jpg
thumb_417_35.jpg
thumb_417_35.jpg
thumb_417_36.jpg
thumb_417_36.jpg
thumb_417_37.jpg
thumb_417_37.jpg
thumb_417_38.jpg
thumb_417_38.jpg
thumb_417_39.jpg
thumb_417_39.jpg
thumb_417_40.jpg
thumb_417_40.jpg
thumb_417_41.jpg
thumb_417_41.jpg
thumb_417_42.jpg
thumb_417_42.jpg
thumb_417_43.jpg
thumb_417_43.jpg
thumb_417_44.jpg
thumb_417_44.jpg
thumb_417_45.jpg
thumb_417_45.jpg
thumb_417_46.jpg
thumb_417_46.jpg
thumb_417_47.jpg
thumb_417_47.jpg
thumb_417_48.jpg
thumb_417_48.jpg
thumb_417_49.jpg
thumb_417_49.jpg
thumb_417_50.jpg
thumb_417_50.jpg
thumb_417_51.jpg
thumb_417_51.jpg
thumb_417_52.jpg
thumb_417_52.jpg
thumb_417_53.jpg
thumb_417_53.jpg
thumb_417_54.jpg
thumb_417_54.jpg
thumb_417_55.jpg
thumb_417_55.jpg
thumb_417_56.jpg
thumb_417_56.jpg
thumb_417_57.jpg
thumb_417_57.jpg
thumb_417_59.jpg
thumb_417_59.jpg
thumb_417_60.jpg
thumb_417_60.jpg
thumb_417_61.jpg
thumb_417_61.jpg
thumb_417_62.jpg
thumb_417_62.jpg
thumb_417_63.jpg
thumb_417_63.jpg
thumb_417_65.jpg
thumb_417_65.jpg
thumb_417_66.jpg
thumb_417_66.jpg
thumb_417_67.jpg
thumb_417_67.jpg
thumb_417_68.jpg
thumb_417_68.jpg
thumb_417_69.jpg
thumb_417_69.jpg
thumb_417_70.jpg
thumb_417_70.jpg
thumb_417_71.jpg
thumb_417_71.jpg
thumb_417_72.jpg
thumb_417_72.jpg
thumb_417_73.jpg
thumb_417_73.jpg
thumb_417_74.jpg
thumb_417_74.jpg
thumb_417_75.jpg
thumb_417_75.jpg
thumb_417_76.jpg
thumb_417_76.jpg
thumb_417_77.jpg
thumb_417_77.jpg
thumb_417_78.jpg
thumb_417_78.jpg
thumb_417_79.jpg
thumb_417_79.jpg
thumb_417_80.jpg
thumb_417_80.jpg
thumb_417_81.jpg
thumb_417_81.jpg
thumb_417_82.jpg
thumb_417_82.jpg
thumb_417_83.jpg
thumb_417_83.jpg
thumb_417_84.jpg
thumb_417_84.jpg
thumb_417_85.jpg
thumb_417_85.jpg
thumb_417_86.jpg
thumb_417_86.jpg
thumb_417_87.jpg
thumb_417_87.jpg
Slideshow image


Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair

International MasterClass CWC PRO Joakim Prat

311


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Summer BBQ με δημιουργικά κρεατοσκευάσματα

Summer BBQ με δημιουργικά κρεατοσκευάσματα. Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη Στο MasterClass της CWC PRO o πρωτοπόρος στο είδος αυτό,  Λάζαρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Macarons

CWC PRO MasterClass Macarons Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Macarons με τον Γιάννη Γιάχο ( Executive Pastry Chef Instructor CWC PRO ,Pastry... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες

CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες. Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες με την άριστη... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Brunch & All About Eggs

BRUNCH & ALL ABOUT EGGS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το CWC PRO Masterclass, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch ... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγές Street Food

Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγέςStreet Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Το street food αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια