Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα
Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής
Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO MasterClass Γαλλική δημιουργική κουζίνα
δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά
Στο Masterclass αυτό ο Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς θα αναλύσει σύγχρονες Γαλλικές συνταγές με τον μοναδικό του τρόπο που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για επαγγελματίες και σπουδαστές.
Ο Αλέξανδρος Κοσκινάς είναι Chef de cuisine στο Tudor hall του King George,
φοίτησε στη ΣΤΕ Κέρκυρας, και συνέχισε να εμπλουτίζει τις γνώσεις του μέχρι και σήμερα με σεμινάρια γαστρονομίας.
Έχοντας εργαστεί σε πεντάστερα resorts όπως το Corfu Imperial, αλλά και στα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας όπως Hilton (Athens) και Intercontinental γνωρίζει τι σημαίνει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Με σκοπό τον εμπλουτισμό των γνώσεων του, έχει παρακολουθήσει επίσης σεμινάρια από πασίγνωστα εστιατόρια όπως το ‘Café de la Paix’ στο Παρίσι.
Μάγειροι που τον επηρέασαν είναι πολλοί αλλά ξεχωρίζει για τον μοναδικό τρόπο που διαχειρίζονται τα υλικά τους, τους: Michael Bras και Alain Passard.
Του αρέσει να δίνει ένταση στα πιάτα του με μυρωδικά εποχής και μπαχαρικά και θα έλεγε πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα φρέσκα λαχανικά, ψάρια και θαλασσινά.
Συνταγές:
- Foie gras à la vapeur με αχλάδι και αγκινάρες Ιερουσαλήμ.
- Μοσχαρίσια γλυκάδια με παρμεζάνα, duxelle μανιταριών και αφρό σκόρδου.
- Ορτύκι μπούτι confit και στήθος ψητό με βινεγκρέτ απο το χυμό του και βύσσινο.
- Σφυρίδα poele με λαχανικά à la Grecque.
- Χτένια με μανιτάρια και τρούφα.
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805018
1
Αλέξανδρος Κοσκινάς
📌 Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά
No