Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin

Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin

CWC PRO Master Class “Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin”

Ετοιμαστείτε για μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία, "Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin" .
Αυτή η μοναδική ευκαιρία επιτρέπει σε επαγγελματίες και σπουδαστές μαγειρικής να παρακολουθήσουν την τέχνη του αναγνωρισμένου και βραβευμένου  σεφ με 1* Michelin Παύλου Κυριάκη μέσα από μια συναρπαστική επίδειξη. Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσουμε τις τεχνικές, τις υφές και τις τάσεις που έχουν χαρίσει στον σεφ διεθνή αναγνώριση.
Chef Παύλος Κυριάκης
Ο σεφ Παύλος Κυριάκης ,απόφοιτος της σχολής μαγειρικής της Αθήνας, είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με πλούσιο υπόβαθρο. Έχοντας εργαστεί σε ένα από τα  καλύτερα εστιατόριο της Ελλάδας, τη Σπονδή (2* Michelin), για έξι χρόνια, είχε το προνόμιο να μάθει από μεγάλα ονόματα  της μαγειρικής όπως οι Arnaud Bignon**, Eric Frechon***, William Mahi*** και Michel Del Burgo***.Το γαστρονομικό του ταξίδι συνεχίστηκε σε παγκόσμια κλίμακα, ως εργαζόμενος σε φημισμένα καταστήματα όπως το Pierre Gagnaire (3* Michelin) στο Παρίσι, το Benu (3* Michelin) στο Σαν Φρανσίσκο, το Azurmendi (3* Michelin) στο Μπιλμπάο, το Flocons De Sel (3* Michelin) στο Megeve και το Enoteca Pinchiorri (3* Michelin) στη Φλωρεντία.
Από το 2016, ο σεφ Παύλος Κυριάκης υπήρξε Εxecutive chef στο εστιατόριο Lycabettus στη Σαντορίνη. Το εστιατόριο λαμβάνει σταθερά διακρίσεις, όπως χρυσό σκούφο  από το Αθηνόραμα της Αθήνας και 2 αστέρια από τον οδηγό FNL. Το 2022, ο Παύλος Κυριάκης εξασφάλισε το πρώτο του αστέρι Michelin στο Zillers, με τον οδηγό Michelin να επιβεβαιώνει αυτή την αναγνώριση τον Οκτώβριο του 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Τι να περιμένετε από το CWC PRO Demonstration Master Class
Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO Demonstration Master Class θα παρακολουθήσουν τον σεφ Παύλο Κυριάκη εν δράσει, παρέχοντας μια σπάνια ευκαιρία να παρατηρήσουν και να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες της δημιουργικής του διαδικασίας. Η επίδειξη θα εμβαθύνει στις καινοτόμες τεχνικές και υφές που καθορίζουν την κουζίνα που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να απογειώσουν τις δικές τους γαστρονομικές προσπάθειες.

Τα οφέλη των επαγγελματικών CWC PRO Master Classes μαγειρικής
Τα Demonstartion master classes της CWC PRO προσφέρουν μια μοναδική οπτική εμπειρία μάθησης. Η παρακολούθηση ενός εξειδικευμένου σεφ παρέχει έμπνευση και βαθύτερη κατανόηση των καλλιτεχνικών πτυχών της μαγειρικής δημιουργίας. Τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι σπουδαστές μπορούν να αντλήσουν έμπνευση από τις τεχνικές του σεφ και να τις ενσωματώσουν στο δικό τους μαγειρικό ρεπερτόριο.
Ερωτήσεις και απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο και αλληλεπίδραση: Ο διαδραστικός χαρακτήρας των master classes επίδειξης επιτρέπει ερωτήσεις και απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον σεφ Παύλου Κυριάκη, ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με τις τεχνικές, αποκτώντας εμπιστευτικές συμβουλές και καλλιεργώντας μια άμεση σχέση με τον ειδικό της μαγειρικής. Αυτή η διαδραστική δυναμική ενισχύει τη μαθησιακή εμπειρία και ενθαρρύνει μια συνεργατική προσέγγιση στη μαγειρική μαεστρία.
Εν κατακλείδι, το CWC PRO Demonstration Master Class με τον σεφ Παύλο Κυριάκη δεν είναι απλώς ένα σεμινάριο- είναι ένα καθηλωτικό ταξίδι στην καρδιά της γαστρονομικής αριστείας. Εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα για να παρακολουθήσετε τη μαγεία να ξεδιπλώνεται και να αποκτήσετε γνώσεις που αναμφίβολα θα διαμορφώσουν το γαστρονομικό σας μέλλον. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να μάθετε από τους καλύτερους του χώρου!

ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Αγκινάρα  Vegetarian πιάτο με 4 διαφορετικές συνταγές

  • Αγκινάρες κονφί και τηγανιτές
  • Αυγολέμονο Σιφόν το οποίο μαγειρεύεται sous vide
  • Πουρές Σελινόριζας
  • Πούδρα τρούφας

Μοσχάρι ταρτάρ πιάτο κρεατικών με 4 συνταγές

  • Παγωτό μπερ μπλανκ
  • Τουιλ παρμεζάνας με φύλλο κρούστας
  • Πίκλες λαχανικών
  • Λάδι αρωματικών

Mπακαλιάρος  ψημένος σε αλάτι  με 4 συνταγές

  • Ποσέ βουτύρου
  • Fermende κίτρινα και κόκκινα παντζάρια
  • Αφρός από παρμεζάνα
  • Σκορδαλιά μαιντανού




Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728010588

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Παύλος Κυριάκης

📌 Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH  DESSERTS / EGG TECHNIQUES

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH DESSERTS / EGG TECHNIQUESChef Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση. Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά χρησιμοποιώντας ... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us