MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET

High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Δαμαλάς Χρόνης


High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET

Στην τρίτη χρονιά της συνεργασίας  μας ο μοναδικός Chef Χρόνης Δαμαλάς γνώστης και λάτρης της Ιαπωνέζικης κουζίνας όσο κανένας στην Ελλάδα θα μοιραστεί τις γνώσεις και τα μυστικά  του που θα αποτελέσουν πολύτιμη βάση για όσους το παρακολουθήσουν και θέλουν να μυηθούν σε μια από τις σπουδαιότερες  κουζίνες που είναι η πιο αναγνωρισμένη και διαδεδομένη κουζίνα παγκόσμιος με την Γαλλική και την Ιταλική.  Δεν είναι τυχαίο ότι από τα τέλη του 20ου αιώνα που έκανε δειλά δειλά την εμφάνιση της σε άλλες χώρες κατέληξε να γίνει ένα παγκόσμιο trend και να επηρεάζει και τις άλλες κουζίνες
Η φιλοσοφία της απλότητας, της ισορροπίας των γεύσεων και της ανάδειξης των υλικών είναι η βάση της γιαπωνέζικης κουζίνας. Η μαγεία της είναι το πόσο νόστιμο είναι το φαγητό ενώ παράλληλα είναι και ελαφρύ.
Στο  CWC PRO Master class High End Japanese Cuisine  θα γνωρίσουμε τις υψηλού επίπεδου τεχνικές και τις αστείρευτες γνώσεις του Χρόνη Δαμαλά για την Γιαπωνέζικη High end κουζίνα

Ο πολυβραβευμένος Χρόνης Δαμαλάς ξεκίνησε την μαγειρική του πορεία το 1998, από την κορυφαία σχολή μαγειρικής στον κόσμο Culinary Institute of America, Με θητεία στα NOBU  της Νέας Υόρκης και Matsuhisa Mykonos. Έχοντας κάνει περάσματα από διάφορες χώρες και κουζίνες στον κόσμο (Γαλλία Le Moulinde Mougin ** , Ισπανία Berasategui *** , Arzak***, Ιταλία La Via Romana*, Αραβικά Εμιράτα Zuma Dubai, και στην Ισλανδία), επέστρεψε στην Ελλάδα και συνεργάστηκε με σεφ όπως, ο Χριστόφορος Πέσκιας στο 48, Χρύσανθο Καραμελέγκο στο Απλά Αριστερά Δεξιά, και τον Λευτέρη Λάζαρου στο Βαρούλκο.
Το 2007 ανέλαβε το SEA YOU, του Σάνι Resort στην Χαλκιδική, κάνοντας το προορισμό για το φαγητό του.
Το 2010 ανέλαβε και το γνωστό KIKU στο Κολωνάκι. Για τα δύο μαγαζιά βραβεύτηκε με Χρυσούς Σκούφους ,και Βραβεία Gourmet.
Ήταν επίσης υποψήφιος σεφ της χρονιάς για τρία συναπτά έτη (09', 10, 11'). Το 2011 ανέλαβε την κουζίνα του επίσης του βραβευμένου GASPAR στο Νέο Ψυχικό. Το 2012 επέστρεψε στο αγαπημένο του SEA YOU που τον ανέδειξε. Από το 2013  ανάλαβε πάλι τα KIKU της Αθήνας και της Μυκόνου όπως επίσης και το πεντάστερο ξενοδοχείο Cavo Tagoo. Τo 2014 πρόσθεσε άλλο ένα KIKU υπό την επίβλεψη του στη Βουλιαγμένη, ολοκληρώνοντας τον κύκλο του το 2015 με το KIKU στο Νεο Ψυχικό. Στις αρχές του 2016 άνοιξε και το “ IZAKAYA  food & sake”  στο Κολωνάκι που πλέον έχει γίνει ένα από τα Hot spot της Αθήνας. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου ανέλαβε και το ολοκαίνουργιο CAVO TAGOO στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης όπου ανέπτυξε και το καινούργιο του concept που παρουσιάζει μέσα από το εστιατόριο OVAC μέχρι και σήμερα  καθώς και με την ομάδα του είναι ο Executive chef και υπεύθυνος της  λειτουργίας των  CAVO TAGOO στη Μύκονο και του  Ναός στην Οία.
Τα εγχειρήματα του βραβεύτηκαν από τον καινούργιο οδηγό FNL GUIDE

High End Japanese Cuisine

Συνταγές

  • Μαύρος μπακαλιάρος με κάσιους Miso και πίκλα ρέβας
  • Gyoza μανιτάρια Shitake,τρούφα και κινέζικο λάχανο
  • Λαυράκι αχνιστό με κόμπου ,ζωμό ντάσι και ριζότο φαγόπυρου
  • Μαγίατικο με ζελέ Ponzu και γρανίτα κόλιανδρου
  • Μάυρα φύκια με χταπόδι Ιαπωνέζικο λεμονι Yuzu και τσίλι

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807007

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Χρόνης Δαμαλάς

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη με Fine Dining προσέγγιση Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών υλικών

CWC PRO Master class “Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη με FineDining προσέγγιση Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών υλικών “ Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us