HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Δια χειρός Γιάννη Παρίκου Session 2 LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class με τον Chef Γιάννη Παρίκο
Δια χειρός Γιάννη Παρίκου Session 2
LEVEL HIGH END GOURMET
Στο CWC PRO MasterClass ο Chef Γιάννης Παρίκος θα παρουσιάσει 4 πιάτα τα οποία τα χαρακτηρίζουν οι υφές τους
Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί και η αριστοτεχνική του έμπνευση στο να μπορεί να συνδυάζει με αρμονία τις πρώτες ύλες και να δημιουργεί νόστιμα και άκρως εντυπωσιακά πιάτα, είναι και ο λόγος που ο Γιάννης Παρίκος έχει κατακτήσει τον σεβασμό της γαστρονομικής κοινότητας και δικαία κατατάσσετε στην κατηγορία των κορυφαίων Ελλήνων σεφ.
Ο Γιάννης Παρίκος αποτελεί πηγή έμπνευσης για επαγγελματίες της εστίασης και κάθε φορά συγκεντρώνει κοινό από όλη την Ελλάδα που έρχονται για τα σοφιστικέ δημιουργήματα του.
Εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο τριάστερο εστιατόριο του Hotel Bristol στο Παρίσι στο πλάι του Eric Frechon και στο δυάστερο Sea Gril στις Βρυξέλλες με τον Yves Mattagne, στην Ελλάδα εργάστηκε σε αντίστοιχης αίγλης εστιατόρια, όπως το Βαρούλκο και η Σπονδή.
Τη σεζόν 2009-2010 ήταν chef στη Χύτρα, κερδίζοντας 1 αστέρι Michelin, επίσης διατέλεσε και ως executive chef στο εστιατόριο Water Restaurant του ξενοδοχείου Sani Asterias Suites. Το 2012, ήταν chef στο Life Gallery και το 2013 στο Cash. Έχει τιμηθεί με Χρυσό Σκούφο επί δέκα συναπτά έτη. Σήμερα είναι ο chef του Bαρούλκο στον Πειραιά με 1 αστέρι Michelin.
Ο Γιάννης Παρίκος κρατώντας τη βάση της Γαλλικής γκουρμέ κουζίνας προσθέτει στα πιάτα με αριστοτεχνία την ισορροπία και τα αρώματα της Μεσογείου
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Ψητό μπαρμπούνι με πικάντικη σούπα, τσιπς κινόα και κολοκύθι
- Τραγανά φιλέτα τσιπούρας με πουρέ αρακά και κρέμες από καρότο, ντομάτα και μελιτζάνα
- Ψητές καραβίδες με σούπα τοπιναμπουρ και πραλινας φουντουκιού
- Γαύρος μαρινάτος και τηγανιτος με ζελέ από νερό τομάτας, βασιλικό και αβοκάντο
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805356
1
Γιάννης Παρίκος
No