MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης

Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

 

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα παρουσιάσει σύγχρονες τεχνικές& υφές σε πιάτα με πρωτεΐνες  της νέας δημιουργικής  Ελληνικής Κουζίνας

Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα μπορέσουν να μάθουν τεχνικές υφές που  θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στα μενού τους και θα κατανοήσουν τις  βασικές αρχές της δημιουργικής Ελληνικής κουζίνας από τα χέρια του head chef της CWC PRO

Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

Μοσχαρίσια ουρά

Κρέμα πατάτας, αποξηραμένος κρόκος, φρέσκια τρούφα

Τεχνικές

Ζεστός αφρός/αποξηραμένος κρόκος/κλασσικό μπρεζέ

 

Αρνάκι φρικασέ

Μαρούλι, αβγολέμονο, λαχανικά

Τεχνικές

Αφρός αβγολέμονο/κλασσικό ψητό/μπαλοτίνα

 

Χοιρινά μάγουλα

λάχανο τουρσί, καπνιστή πάπρικα, πουρές κρεμμύδι, πράσινο μήλο

Τεχνικές

τουρσί/πουρές/κλασσικό μπρεζέ

 

Κουνέλι στιφάδο

Κρεμμύδια τουρσί, ντοματίνια κονφί

Τεχνικές

Τουρσί/κονφί/τηγανιτό κουνέλι


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803581

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Παναγιώτης Δεληθανάσης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο ΗΑNDS ON FRESH PASTA WORKSHOP

Στο οκτάωρο HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, για τέλεια... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια