HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
HANDS ON Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

HANDS ON Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων
Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
Στο σεμινάριο αυτό της CWC PRO ,οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους και με την καθοδήγηση του R&D Chef Λάζαρου Ράπτη
Τα Σύγχρονα Δημιουργικά κρεατοσκευάσματα που είναι η νέα τάση.
Τα κρεατοσκευάσματα όλο και περισσότερο κερδίζουν χώρο στις προτιμήσεις των καταναλωτών και ανάλογα στις βιτρίνες των κρεοπωλείων και των σύγχρονων εστιατορίων κρεατοφαγίας .
Ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει στη διάθεση του όλα τα υλικά ,εξοπλισμό ώστε να δημιουργήσει τις συνταγές και να τις πάρει μαζί του στο τέλος του σεμιναρίου.
Ο Λάζαρος Ράπτης θα μοιραστεί τα μυστικά της τέχνης του και θα δώσει συμβουλές για παραλλαγές των συνταγών και για προτάσεις για την τέλεια παρουσίαση .
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Beef mosaic με πικάντικο μίγμα μπαχαρικών και άγρια μανιτάρια
- Χοιρινό με γαλάκτωμα πάπρικας -τομάτας
- Φωλιές χωριάτικου φύλλου με πολύχρωμη γκαλατίνα κοτόπουλου
- The art of meat cakes:Τεχνικές και συνδυασμοί υλικών για την δημιουργία των φημισμένων πλέον τουρτών κρέατος
- *Τουλουμπάκια* με κιμά και φύλλο χοιρινού κρέατος
- Το πάντρεμα διαφορετικών υφών στο σύγχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα
- Κρούστες Dukkah:H σωστή χρήση και η ισορροπία των υλικών για την ετοιμασία των διάσημων κρουστών της ανατολής
Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης παντρεύοντας τεχνικές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας δημιουργεί πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για το σύγχρονο Comfort food. Προσαρμοσμένες στην κάλυψη αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή διαμόρφωσε μια νέα τάση στην Ελληνική αγορά του κρέατος. Πτυχιούχος της Κρατικής σχολής επαγγελμάτων κρέατος και της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας Θεσσαλονίκης. Προπονητής της πρώτης ομάδας νέων κρεοπωλών που συμμετείχε σε Διεθνή διαγωνισμό στη Ουτρέχτη της Ολλανδίας αποκομίζει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα είναι R&D chef& σύμβουλος γαστρονομίας και ιδιωτεύει. Εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση την δημιουργία μοντέρνων - καινοτόμων κρεατοσκευασμάτων και διακόσμησης βιτρίνας καθώς επίσης και νέων τεχνικών μαγειρικής συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες της μαζικής εστίασης. Έιναι ενεργό μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ελλάδος και επίτιμο μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος.
Εξέδωσε και το βιβλίο με τίτλο *GourMeat onestep beyond* μία συλλογική δουλειά που αποτελεί και την πρώτη παγκοσμίως στοχοποιημένη εκδοτική προσέγγιση που έχει να κάνει αποκλειστικά με το κρέας και το σύγχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα!
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806051
1
Λάζαρος Ράπτης
No