MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

HANDS ON Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη

Στο σεμινάριο αυτό της CWC PRO ,οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους και με την καθοδήγηση του  R&D Chef Λάζαρου Ράπτη
Τα Σύγχρονα Δημιουργικά κρεατοσκευάσματα που είναι η νέα τάση.
Τα κρεατοσκευάσματα  όλο και περισσότερο κερδίζουν χώρο στις προτιμήσεις των καταναλωτών και ανάλογα  στις βιτρίνες των κρεοπωλείων και των σύγχρονων εστιατορίων κρεατοφαγίας .
Ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει στη διάθεση του όλα τα υλικά ,εξοπλισμό ώστε να δημιουργήσει τις συνταγές και να τις πάρει μαζί του στο τέλος του σεμιναρίου.
Ο Λάζαρος Ράπτης θα μοιραστεί τα μυστικά της τέχνης του και θα δώσει συμβουλές για παραλλαγές των συνταγών και για προτάσεις για την τέλεια παρουσίαση .

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  1. Beef mosaic με πικάντικο μίγμα μπαχαρικών και άγρια μανιτάρια
  2. Χοιρινό με γαλάκτωμα πάπρικας -τομάτας
  3. Φωλιές χωριάτικου φύλλου με πολύχρωμη γκαλατίνα κοτόπουλου
  4. The art of meat cakes:Τεχνικές και συνδυασμοί υλικών για την δημιουργία των  φημισμένων πλέον τουρτών κρέατος
  5. *Τουλουμπάκια* με κιμά και φύλλο χοιρινού κρέατος
  6. Το πάντρεμα διαφορετικών υφών στο σύγχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα
  7. Κρούστες Dukkah:H σωστή χρήση και η ισορροπία των υλικών για την ετοιμασία των διάσημων κρουστών της ανατολής

 

Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης παντρεύοντας τεχνικές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και  αρτοποιίας δημιουργεί πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για το σύγχρονο Comfort food. Προσαρμοσμένες στην κάλυψη αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή διαμόρφωσε μια νέα τάση στην Ελληνική αγορά του κρέατος. Πτυχιούχος της Κρατικής σχολής επαγγελμάτων κρέατος και της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας  Θεσσαλονίκης. Προπονητής της πρώτης ομάδας νέων κρεοπωλών που συμμετείχε σε Διεθνή διαγωνισμό στη Ουτρέχτη  της Ολλανδίας αποκομίζει  τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα είναι R&D chef& σύμβουλος γαστρονομίας και ιδιωτεύει. Εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση την δημιουργία μοντέρνων  - καινοτόμων κρεατοσκευασμάτων και διακόσμησης βιτρίνας καθώς  επίσης και νέων τεχνικών μαγειρικής συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες της μαζικής εστίασης. Έιναι ενεργό μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ελλάδος και επίτιμο μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος.

Εξέδωσε και το βιβλίο με τίτλο *GourMeat onestep beyond* μία συλλογική δουλειά  που αποτελεί και την πρώτη παγκοσμίως στοχοποιημένη  εκδοτική προσέγγιση που έχει να κάνει αποκλειστικά με το κρέας και το σύγχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα!


Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << HANDS ON Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805270

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Λάζαρος Ράπτης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us