Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ- ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ

O διάσημος chef θα σας μοιραστεί τις γνώσεις του σε ένα Master class για
επαγγελματίες και σπουδαστές με θέμα:
ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ- ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ
(διάρκεια 3,5 ώρες)
Ο Χριστόφορος Πέσκιας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Σπούδασε διοίκηση
επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης, μαζί όμως με τη φοιτητική ζωή,
ανακάλυψε και το πάθος του για τη μαγειρική. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές
του, ήρθε στην Ελλάδα και εργάστηκε για τρία χρόνια ως chef στο εστιατόριο
Dash, στην Κηφισιά. Το 1992, επέστρεψε στην Αμερική για να μαθητεύσει δίπλα
στους chef Charlie Trotter και Jackie Pluton, στο Σικάγο, εξερευνώντας τον
κόσμο των υλικών και των τεχνικών της υψηλής γαστρονομίας. Από το 1997 έως
το 2002 έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στις κουζίνες των εστιατορίων
Puerto Colina, Rock n’ Roll και Balthazar, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε στην
Ευρώπη, για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του δίπλα στους Ferran Adria, Mark
Menaux και ]oel Robuchon. Το 2003 ανέλαβε το εστιατόριο 48, όπου και
παρέμεινε μέχρι το 2008, ανεβάζοντάς το γρήγορα στην top-100 λίστα του
περιοδικού ‘Restaurant Magazine’, μαζί με τα καλύτερα εστιατόρια του
κόσμου. Τον Φεβρουάριο του 2010 άνοιξε το πρώτο Πbox, στην Κηφισιά, ενώ
μόλις εγκαινιάστηκε και δεύτερο Πbox, στο ξενοδοχείο Periscope, στο
Κολωνάκι. Ο Χριστόφορος Πέσκιας συνεργάζεται επίσης σε εβδομαδιαία βάση με
το περιοδικό Γαστρονόμος, της εφημερίδας Καθημερινή. Το Πbox Cookery είναι
η νέα ιδέα του concept Πbox.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ:
- BEEF WELLINGTON
- BLANQUETTE DE VEAU
- ΣΠΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΒΡΑΣΜΈΝΗ ΚΑΙ ΑΥΓΟΚΟΜΜΕΝΗ
- BRASATO DI GUANCIALE DI MANZO CON BAROLO
- COTOLETTA ALA MILANESE
- FLANK/SKIRT STEAK ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ SOY SAUCE, ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ LIME
- ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και το έντυπο υλικό όλου του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728014620
1
Χριστόφορος Πέσκιας
No