HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής Γιορτινές προτάσεις με κρεατοσκευάσματα Gourmeat

CWC PRO MasterClass Γιορτινές προτάσεις με κρεατοσκευάσματα ‘Gourmeat’
δια χειρός R&D Chef Λάζαρου Ράπτη
Το κρέας σε κάθε γιορτινό τραπέζι έχει τον ρόλο του πρωταγωνιστή, αυτό γίνετε όμως ακόμα πιο δημιουργικό και πιο ενδιαφέρον όταν το κρέας μετατρέπεται σε έργο τέχνης.
Στο σεμινάριο Μasterclass της CWCPROο ειδικός του είδους αυτού, chefΛάζαρος Ράπτης θα μυήσει τους ενδιαφερόμενους, σε μυστικά, συνταγές και τεχνικές ώστε να δημιουργήσουν μόνοι τους αυτά τα ευφάνταστα κρεατοσκευάσματα.
- Θα δούμε με ποιους τρόπους στήνουμε τα κρεατοσκευάσματα έτσι ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα μετά το ψήσιμο.
- Θα μάθουμε ποια υλικά και πώς τα χρησιμοποιούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα.
- Θα ενημερωθούμε ως προς το τι χρειάζεται να αποφεύγουμε ανάλογα με το κρεατοσκέυασμα που δημιουργούμε.
- Με ποιόν τρόπο επιλέγουμε τα κατάλληλα χρώματα και σκεύη για να είναι πιο όμορφο και ελκυστικό το σκεύασμα μας.
- Θα μάθουμε μυστικά της τέχνης για των κρεατοσκευασμάτων έτσι ώστε να πετύχουμε τη καλύτερη δυνατή γεύση και εικόνα.
Ο r&d Chef Λάζαρος Ράπτης παντρεύοντας τεχνικές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας δημιουργεί πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για το σύγχρονο Comfort food. Προσαρμοσμένες στην κάλυψη αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή διαμόρφωσε μια νέα τάση στήν Ελληνική αγορά του κρέατος. Πτυχιούχος της Κρατικής σχολής επαγγελμάτων κρέατος και της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας Θεσσαλονίκης. Προπονητής της πρώτης ομάδας νέων κρεοπωλών που συμμετείχε σε Διεθνή διαγωνισμό στη Ουτρέχτη της Ολλανδίας αποκομίζει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα είναι R&D chef & σύμβουλος γαστρονομίας και ιδιωτεύει. Εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση την δημιουργία μοντέρνων - καινοτόμων κρεατοσκευασμάτων και διακόσμησης βιτρίνας καθώς επίσης και νέων τεχνικών μαγειρικής συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες της μαζικής εστίασης. Είναι ενεργό μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων β.Ελλάδος και επίτιμο μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος.
Εξέδωσε και το βιβλίο με τίτλο *GourMeat onestep beyond* μία συλλογική δουλειά που αποτελεί και την πρώτη παγκοσμίως στοχοποιημένη εκδοτική προσέγγιση που έχει να κάνει αποκλειστικά με το κρέας και το σύγχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ:
- PROSCIUTO WRAPPED ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
- ΚΟΡΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.
- ΚΑΤΑΙΦΑΚΙΑ- ΜΠΕΡΓΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ MOZZARELLA CRANBERRIES KAI ΦΥΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ.
- ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ.
- ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ESPRESSO GLAZE- ANANA KAI ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ.
- CHRISTMAS MEAT BELL.
- ROAST BEEF MΕ AΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΟΥΤYΡΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΩΝ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ.
- ΟLD STYLE CHICKEN PARMANTIER .
- EOΡΤΑΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΜΕ ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΕΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩN.
- CHRISTMAS ROSES MEAT TART.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805856
1
Λάζαρος Ράπτης
No