Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα
Photo Gallery Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου
Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου
Η δημιουργική κουζίνα είναι μια τάση στην παγκόσμια γαστρονομία η οποία, αξιοποιεί με ιδιαίτερο τρόπο τα υλικά και ενώνει μεταξύ γαστρονομικούς πολιτισμούς. Εξελίσσεται καθημερινά και πολύ παραπάνω όταν έχει και ένα ιδιαίτερο μεσογειακό προφίλ.Σε αυτό το MasterClass της CWC PRO o Γιάννης Παρίκος, ένας από τους ειδικούς της Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας θα μοιραστεί με τους επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της κουζίνας του.
Οι πηγές των εμπνεύσεων του έχουν τις ρίζες τους στα βιώματα των παιδικών του χρόνων και στα μετέπειτα ταξίδια. Στην τεχνογνωσία που απέκτησε συνέβαλαν οι εμπειρίες μέσα από τις συνεργασίες και η διαρκή αναζήτηση της γνώσης.
Μετά τις σπουδές του η πρώτη του δουλειά ήταν στο Βαρούλκο που συμπεριλαμβανόταν μέσα στα καλύτερα εστιατόρια και έτσι πήρε δυνατές βάσεις.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
566
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα
DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα
CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα
CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε... Περισσότερα
CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα
CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα
Η Δημιουργική Κουζίνα SURF & TURF του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα
Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef Παναγιώτης Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef Παναγιώτης ... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα
CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα
HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα