MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές,

Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές,

Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη
Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές

Στο CWC PRO Masterclass ο Chef Γρηγόρης Χέλμης θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους επαγγελματίες και σπουδαστές, για τον τρόπο του να μαγειρεύεις νόστιμους και σύγχρονους μεζέδες από ένα ολόκληρο Μυλοκόπι, καθώς θα μας μεταφέρει την φιλοσοφία του μεζέ.
Η έννοια του μεζέ είναι διφορούμενη: Να συμπληρώσει και να εμπλουτίσει τη γεύση του ποτού που είναι συνήθως κρασί, ούζο και ρακή και να συμβάλει στη δημιουργία κοινωνικών συγκεντρώσεων». Τα πολλά μικρά πιάτα φέρνουν στο τραπέζι ποικιλία γεύσεων και επιλογών, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν στους συνδαιτυμόνες ένα μοναδικό κλίμα χαράς.
Οι συμμετέχοντες θα εμπνευστούν και θα μπορέσουν να εντάξουν νέους Καλοκαιρινούς δημιουργικούς μεζέδες στα μενού τους εκπλήσσοντας το πελατολόγιο τους, με σύγχρονες δημιουργίες και φιλοσοφία πολλών ετών.

Ο Γρηγόρης Χέλμης γεννήθηκε το 1973 και η πρώτη του επαφή με την κουζίνα ήταν το 1989 στο Intercontinental στην Αθήνα. Το 1995 ξεκίνησε να δουλεύει στο ίδιο ξενοδοχείο πλέον σαν επαγγελματίας, και το 2002 ανέλαβε το ξενοδοχείο Avaris στο Καρπενήσι. Το 2006 μετακόμισε στον Βόλο , αναλαμβάνοντας την κουζίνα του Domotel Xenia Volou, και το 2011 ανέλαβε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου Domotel ως executive chef. Παράλληλα από το 2013 συνδημιουργεί και συμμετέχει στην Orexis team, μια γαστρονομική ομάδα έρευνας και πειραματισμού πάνω στην Ελληνική γαστροκουλτούρα.
Το Νοέμβριο του 2013, ανοίγει μαζί με τον συνεργάτη του από την Domotel Ανδρέα Διακοδημήτρη το Μεζέν στον Βόλο, και πλέον αφοσιώνεται στην εξέλιξη του μεζέ, ειδικευόμενος πάνω στα χειροποίητα αλίπαστα και αλλαντικά.

Συνταγές:

Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές

Φιλέτο
Ceviche πρασοσέλινο
Carpaccio Αθηναική
Λουκάνικα από μυλοκόπι Σπετζοφάι

Ουρά
Kebab με τζατζίκι  horseradish,

Γιακάδες
Παιδάκια σχάρας με τηγανητές γλυκοπατάτες και μουστάρδα μανταρίνι

Κοιλιά
Bacon– guacamole αρακά – σάλτσα τομάτας

Εντόσθια - γλώσσα
Πατσάς

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές, >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801550

Γρηγόρης Χέλμης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου Η δημιουργική κουζίνα είναι μια τάση στην... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές,

Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές Στο CWC PRO Masterclass ο Chef Γρηγόρης Χέλμης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO MasterClass «Η κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, μέσα από Ελληνικές επιρροές, δημιουργικά στησίματα, μοντέρνες τεχνικές » Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Ιταλική Κουζίνα Secondi Piatti – Δεύτερα πιάτα

Ιταλική Κουζίνα Secondi Piatti – Δεύτερα πιάτα Demonstration ( Σεμινάριο παρακολούθησης) Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Ιταλική Κουζίνα Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά

Ιταλική Κουζίνα Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά HANDS ON 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Ιαπωνική Τεχνική Ζύμωσης και Συντήρησης με Koji

Σεμινάριο Μαγειρικής Ιαπωνική Τεχνική Ζύμωσης & Συντήρησης με «Koji» Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Δημήτρης Κατριβέσης... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass HANDS ON Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 100% HANDS ON Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers και Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου

Classic Burgers & Sandwiches Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές.✔ Νέο σεμινάριο.✔ Νέες Συνταγές. O chef Βασίλης Σπόρος,... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH - ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ BRUNCH - TEXNIKEΣ ΓΙΑ ABΓΑ

BRUNCH ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ BRUNCH ,TEXNIKEΣ ΓΙΑ ABΓΑ CWC PRO MasterClass ✔ Νέο σεμινάριο. Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΔΕΥΤΕΡΑ 27 & ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 2 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 2 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWCPRO Masterclass  Με τον Chef  Άγγελο Ριμάδη ✔ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο Masterclass... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Συνταγές. ✔️ Με τον Chef Παναγιώτη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us