MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική γεύση και εικονικότητα

Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική γεύση και εικονικότητα

Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική γεύση και εικονικότητα!!!

Στο CWC PRO MasterClass ο chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα παρουσιάσει ένα άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο με τίτλο «Eλληνική γεύση και εικονικότητα»  όπου η Ελληνική κουζίνα μεταμορφώνεται αριστουργηματικά σε έργο τέχνης High end Gourmet μέσα από την μάτια και το ταλέντο του chef .

 

Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν πως οι νέες τεχνικές και η σωστή επιλογή και χρήση της πρώτης ύλης μπορούν να μεταλλάξουν μια συνταγή σε ένα μοντέρνο εκλεπτυσμένο πιάτο υψηλών προδιαγραφών.

O Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι Πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου, με σπουδές στην Ξενοδοχειακή-Εστιατορική τεχνική και στη Μαγειρική Τέχνη. Από το Τμήμα Μαγειρικής – και μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης - πήρε υποτροφία για την Γαλλική ακαδημία μαγειρικής Le Cordon Bleu του Λονδίνου. Έχει εργαστεί σε Ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια της Ελλάδος και του Λονδίνου.

Έχει διατελέσει Chef de cuisine στα εστιατόρια: Οlive Garden του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, Kastri Bistro του ξενοδοχείου DOMOTEL KASTRI (δύο αστέρια FNL BRA Awards και βραβείο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος) και SENSE Restaurant του ξενοδοχείου AthensWas (επίσης δύο αστέρια FNL BRA Awards, TOP NOTCH και βραβειο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος) όπου  έλαβε πριν 3 χρόνια και τη διάκριση Michelin Plate από τον παγκοσμίου φήμης οδηγό Guide  Michelin.

Αυτή την περίοδο, βρίσκεται στη θέση του Ex. Chef της ANEMI HOTELS (AthensWas και Anemi  Hotel – SENSE restaurants) και παράλληλα είναι ο FoodStyling Chef της τηλεοπτικής  εκπομπής Master Chef Greece και ο Consulting Chef των εστιατορίων THEION στο Λονδίνο και  CARNE στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, ενώ έχει υπάρξει στην ίδια θέση και επι σειρά ετών στα  εστιατόρια MAZI στο Λονδίνο και Jolly Joker στη Λευκωσία.  Tα τελευταία 14 χρόνια εργάζεται επίσης ως εκπαιδευτής σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.  Είναι συν-συγγραφέας του βιβλίου επαγγελματικής μαγειρικής SENSES; (εκδόσεις SOLD OUT), του βιβλίου MAZI-Modern Greek Food (εκδόσεις Mitchell Beazley) και του εκπαιδευτικού εγχειριδίου των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης του Ι.Ι.Ε.Κ. Praxis, ενώ ήδη κυκλοφόρησε ή πρώτη του προσωπική εξ’ ολοκλήρου συγγραφική προσπάθεια με το βιβλίο επαγγελματικής μαγειρικής “ γεῦσις” των εκδόσεων Gastronomy Essentials.

 

Ελληνική γεύση και εικονικότητα!!!

Καλωσόρισμα

  • Εικονική τομάτα παγωτό Ελληνικής σαλάτας

Crispyελιά, Αρωματικά ψίχουλα ψωμιού, κρέμα φέτας

Ορεκτικό

  • Γαρίδα ταρτάρ σαγανάκι

Κρέμα ψητής σφέλας, αφρός σαγανάκι, λάδι πάπρικας, εικονικό κοράλι

Κυρίως πιάτο

  • Χοιρινό με λαδολέμονο

Καπνιστή πανσέτα,πανακότα γραβιέρας, “λαδολέμονο” απο κρέμα ελαιολάδου και πέρλες λεμόνι, εικονικό κάρβουνο και στάχτη

Mignardise

  • Εικονική ελιά με μους ελαιολάδου και λευκή σοκολάτα


Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική γεύση και εικονικότητα >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803588

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us