MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και σπουδαστές,  τεχνικές και συνταγές από το tailor made menu που θα παρουσιάσει ως τιμώμενος σεφ,  για 350 καλεσμένους στη βραδιά των  Βραβείων  Ελληνικής Γαστρονομίας που διοργανώνει το Αθηνόραμα για το 2020.
Ο Θάνος  Φέσκος  Assistant Head Chef του  Geranium ( Τρία αστέρια Michelin ) είναι  ένας  από τους ανερχόμενους Έλληνες σεφ της νέας γενιάς  με λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό.

Ο Θάνος  σπούδασε  οικονομικά και τίποτα δεν έδειχνε  ότι θα εργαζόταν σε κουζίνες μέχρι που ήρθε η στιγμή να κάνει τη στρατιωτική του θητεία  ..Εκεί του γεννήθηκε η έμπνευση ακούγοντας τα θετικά σχόλια από τους συναδέλφους του .
Έμελλε αυτή του η απόφαση να του ανοίξει νέους δρόμους !
Ανακαλύπτοντας τα πάθη του ήταν η στιγμή που αποφάσισε να τελειοποιήσει την τέχνη της μαγειρικής.

Οι μαγειρικές σπουδές και ορισμένες θέσεις εργασίας στα τοπικά εστιατόρια τελείωσαν με πρακτική άσκηση σε ένα εστιατόριο που στόχευε  να κερδίσει ένα αστέρι Michelin.
Τότε σε ένα  διαγωνισμό γλυπτικής   σοκολάτας  κέρδισε και την 3η θέση παγκοσμίως.
Μετά από ένα ταξίδι στην Ευρώπη και την Αμερική όπου και έλαβε σημαντικές εργασιακές εμπειρίες σε αρκετά βραβευμένα εστιατόρια, σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να εργαστεί σε εστιατόριο που έχει βραβευτεί με αστέρια Michelin και αφού έστειλε πολλές αιτήσεις πήρε την πρώτη του δουλειά στο  Geranium  της Κοπεγχάγης όπου παρέμεινε για τρία χρόνια δουλεύοντας σε διάφορα πόστα της κουζίνας, συμπεριλαμβανομένου και του ζαχαροπλαστείου.

Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην Αθήνα, όπου εργάστηκε στο εστιατόριο Hytra, δεν μπορούσε να αντισταθεί στην προσφορά του Rasmus Kofoed να επιστρέψει στο Geranium ( Τρία αστέρια Michelin )ως Assistant Head Chef  όπου είναι μέχρι τώρα.

Περιεχόμενο Μasterclass:
Μενού με αναβαθμισμένες τεχνικές που εξυπηρετούν 350 κουβέρ και λύσεις για την τέλεια εφαρμογή του.

Τάρτα σπανακόρυζο:
Τεχνικές:

  • Κρέμα, πολύ ωραία τάρτα και πώς να διαχειριστούμε τα βότανα

Μανιταρόσουπα
Τεχνικές:

  • Νερό μανιταριών,  infussions, πλούσια γεύση, αυγού ορτυκιού

Λαυράκι, καπνιστό ζωμό, καρδιά αρνιού ωρίμανσης:
Τεχνικές:

  • Ωρίμανση, κάπνισμα, φυσικό κάπνισμα, αρωματισμένα έλαια

Mπακαλιάρος  "scordalia"
Τεχνικές:

  • Συνδυασμός πιάτου, σε ένα στοιχείο,  βρώσιμα λουλούδια

Χοιρινό στο φούρνο με πατάτες:
Τεχνικές:

  • Αφροί, sous vide, blow toarching, leathers, τέλεια sauce.

Αμυγδαλωτό αχλάδι:
Τεχνικές:

  • Χρησιμοποιώντας  άγλυκα  υλικά σε επιδόρπια, υγρό Άζωτο

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802672

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Θάνος Φέσκος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια