MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin

Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin

CWC PRO Master Class “Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin”

Ετοιμαστείτε για μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία, "Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin" .
Αυτή η μοναδική ευκαιρία επιτρέπει σε επαγγελματίες και σπουδαστές μαγειρικής να παρακολουθήσουν την τέχνη του αναγνωρισμένου και βραβευμένου  σεφ με 1* Michelin Παύλου Κυριάκη μέσα από μια συναρπαστική επίδειξη. Ελάτε μαζί μας για να εξερευνήσουμε τις τεχνικές, τις υφές και τις τάσεις που έχουν χαρίσει στον σεφ διεθνή αναγνώριση.
Chef Παύλος Κυριάκης
Ο σεφ Παύλος Κυριάκης ,απόφοιτος της σχολής μαγειρικής της Αθήνας, είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας με πλούσιο υπόβαθρο. Έχοντας εργαστεί σε ένα από τα  καλύτερα εστιατόριο της Ελλάδας, τη Σπονδή (2* Michelin), για έξι χρόνια, είχε το προνόμιο να μάθει από μεγάλα ονόματα  της μαγειρικής όπως οι Arnaud Bignon**, Eric Frechon***, William Mahi*** και Michel Del Burgo***.Το γαστρονομικό του ταξίδι συνεχίστηκε σε παγκόσμια κλίμακα, ως εργαζόμενος σε φημισμένα καταστήματα όπως το Pierre Gagnaire (3* Michelin) στο Παρίσι, το Benu (3* Michelin) στο Σαν Φρανσίσκο, το Azurmendi (3* Michelin) στο Μπιλμπάο, το Flocons De Sel (3* Michelin) στο Megeve και το Enoteca Pinchiorri (3* Michelin) στη Φλωρεντία.
Από το 2016, ο σεφ Παύλος Κυριάκης υπήρξε Εxecutive chef στο εστιατόριο Lycabettus στη Σαντορίνη. Το εστιατόριο λαμβάνει σταθερά διακρίσεις, όπως χρυσό σκούφο  από το Αθηνόραμα της Αθήνας και 2 αστέρια από τον οδηγό FNL. Το 2022, ο Παύλος Κυριάκης εξασφάλισε το πρώτο του αστέρι Michelin στο Zillers, με τον οδηγό Michelin να επιβεβαιώνει αυτή την αναγνώριση τον Οκτώβριο του 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Τι να περιμένετε από το CWC PRO Demonstration Master Class
Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO Demonstration Master Class θα παρακολουθήσουν τον σεφ Παύλο Κυριάκη εν δράσει, παρέχοντας μια σπάνια ευκαιρία να παρατηρήσουν και να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες της δημιουργικής του διαδικασίας. Η επίδειξη θα εμβαθύνει στις καινοτόμες τεχνικές και υφές που καθορίζουν την κουζίνα που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τελευταίες γαστρονομικές τάσεις, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις που μπορούν να απογειώσουν τις δικές τους γαστρονομικές προσπάθειες.

Τα οφέλη των επαγγελματικών CWC PRO Master Classes μαγειρικής
Τα Demonstartion master classes της CWC PRO προσφέρουν μια μοναδική οπτική εμπειρία μάθησης. Η παρακολούθηση ενός εξειδικευμένου σεφ παρέχει έμπνευση και βαθύτερη κατανόηση των καλλιτεχνικών πτυχών της μαγειρικής δημιουργίας. Τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι σπουδαστές μπορούν να αντλήσουν έμπνευση από τις τεχνικές του σεφ και να τις ενσωματώσουν στο δικό τους μαγειρικό ρεπερτόριο.
Ερωτήσεις και απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο και αλληλεπίδραση: Ο διαδραστικός χαρακτήρας των master classes επίδειξης επιτρέπει ερωτήσεις και απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον σεφ Παύλου Κυριάκη, ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με τις τεχνικές, αποκτώντας εμπιστευτικές συμβουλές και καλλιεργώντας μια άμεση σχέση με τον ειδικό της μαγειρικής. Αυτή η διαδραστική δυναμική ενισχύει τη μαθησιακή εμπειρία και ενθαρρύνει μια συνεργατική προσέγγιση στη μαγειρική μαεστρία.
Εν κατακλείδι, το CWC PRO Demonstration Master Class με τον σεφ Παύλο Κυριάκη δεν είναι απλώς ένα σεμινάριο- είναι ένα καθηλωτικό ταξίδι στην καρδιά της γαστρονομικής αριστείας. Εξασφαλίστε τη θέση σας σήμερα για να παρακολουθήσετε τη μαγεία να ξεδιπλώνεται και να αποκτήσετε γνώσεις που αναμφίβολα θα διαμορφώσουν το γαστρονομικό σας μέλλον. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να μάθετε από τους καλύτερους του χώρου!

ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ
Αγκινάρα  Vegetarian πιάτο με 4 διαφορετικές συνταγές

  • Αγκινάρες κονφί και τηγανιτές
  • Αυγολέμονο Σιφόν το οποίο μαγειρεύεται sous vide
  • Πουρές Σελινόριζας
  • Πούδρα τρούφας

Μοσχάρι ταρτάρ πιάτο κρεατικών με 4 συνταγές

  • Παγωτό μπερ μπλανκ
  • Τουιλ παρμεζάνας με φύλλο κρούστας
  • Πίκλες λαχανικών
  • Λάδι αρωματικών

Mπακαλιάρος  ψημένος σε αλάτι  με 4 συνταγές

  • Ποσέ βουτύρου
  • Fermende κίτρινα και κόκκινα παντζάρια
  • Αφρός από παρμεζάνα
  • Σκορδαλιά μαιντανού


Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Η Δημιουργική Κουζίνα του Παύλου Κυριάκη με Τεχνικές Εστιατορίου * Michelin >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772809502

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Παύλος Κυριάκης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us