CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου

Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου
CWC PRO MasterClass Δια χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου
Στο μοναδικό αυτό σεμινάριο, ο Chef Σωτήρης Ευαγγέλου θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους επαγγελματίες και σπουδαστές, για τον τρόπο του να μαγειρεύεις νόστιμα πιάτα, καθώς θα μας μεταφέρει τις εμπειρίες και την κοσμοπολίτικη διάθεση του.
Η Ελληνική γαστρονομική κοινότητα αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Σωτήρη Ευαγγέλου, την τεράστια συνεισφορά για την ανάδειξη της Ελληνικής γαστρονομία και τον κατατάσσει στις υψηλότερες θέσεις .
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου γεννήθηκε στην Τύρναβο το 1967. Αποφοίτησε από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων το 1985. Μαθήτευσε στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι και στη συνέχεια επιλέχθηκε να εργαστεί σε εστιατόρια του ομίλου στο Μονακό, στη Μασσαλία, στη Προβηγκία, στο Παρίσι στο Plaza Athenee κ.α. Στην Ελλάδα εργάστηκε ως Executive chef σε κορυφαία ξενοδοχεία, ξεκινώντας από το Makedonia Palace και στη συνέχεια τη Μεγάλη Βρετανία, το King George και το Athenaeum InterContinental. Πρόσφατα τον ξανακέρδισε το Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη, όπου και ανέλαβε ως Executive Chef του ανακαινισμένου ξενοδοχείου. Για τη δουλειά του έχει βραβευτεί.
Συνταγές:
- Carpaccio λαβράκι με vinaigrette εσπεριδοειδών.
- Αιγαιοπελαγίτικη ψαρόσουπα.
- Μπαρμπούνι, κάπαρη, ελιές, τομάτα και πορτοκάλι.
- Σφυρίδα με αγγινάρες, πράσο και sauce λεμονιού.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728012038
1
Σωτήρης Ευαγγέλου
No