HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Μακροβιοτική διατροφή με την Θεοδώρα Καλογεράκου

Παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής με την διαιτολόγο Θεοδώρα Καλογεράκου και τον σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση, για την μακροβιοτική διατροφή. Μια εναλλακτική προσέγγιση στην ευεξία, που εστιάζει στην εξισορρόπηση της φυσικής και συναισθηματικής κατάστασης του ατόμου με τη κατανάλωση τροφών οι οποίες είναι ισορροπημένες ενεργειακά και διατροφικά.
Η μακροβιοτική συνδυάζει τους διατροφικούς στόχους που συχνά διδάσκονται στα μαθήματα διατροφής και γυμναστικής - υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, χαμηλά λιπαρά, πολλά λαχανικά και δημητριακά, φυτικές πρωτεΐνες, και περιορισμένη λήψη κρέατος με τις αρχές που συναντάς στην Μεσογειακή διατροφή.
Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε να εξισορροπούμε την ενεργειακή δομή του φαγητού με νόστιμες και έξυπνες συνταγές που θα μας υποδείξουν η διαιτολόγος Θεοδώρα Καλογεράκου και ο σεφ Παναγιώτης Δεληθανάσης. Μαζί θα μαγειρέψουν ένα μενού γεμάτο ομορφιά και ευεξία ενώ θα μας παρέχουν πολύτιμες συμβουλές και πρακτική γνώση για να μεταμορφώσουμε ολοκληρωτικά το σώμα, το νου και την υγεία μας, μέσω μιας ολοκληρωμένης και ισορροπημένης διατροφής.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805867
1
Θεοδώρα Καλογεράκου, Παναγιώτης Δεληθανάσης
No