Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασητέχνες.
Μακροβιοτική διατροφή με την Θεοδώρα Καλογεράκου

Παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής με την διαιτολόγο Θεοδώρα Καλογεράκου και τον σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση, για την μακροβιοτική διατροφή. Μια εναλλακτική προσέγγιση στην ευεξία, που εστιάζει στην εξισορρόπηση της φυσικής και συναισθηματικής κατάστασης του ατόμου με τη κατανάλωση τροφών οι οποίες είναι ισορροπημένες ενεργειακά και διατροφικά.
Η μακροβιοτική συνδυάζει τους διατροφικούς στόχους που συχνά διδάσκονται στα μαθήματα διατροφής και γυμναστικής - υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, χαμηλά λιπαρά, πολλά λαχανικά και δημητριακά, φυτικές πρωτεΐνες, και περιορισμένη λήψη κρέατος με τις αρχές που συναντάς στην Μεσογειακή διατροφή.
Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε να εξισορροπούμε την ενεργειακή δομή του φαγητού με νόστιμες και έξυπνες συνταγές που θα μας υποδείξουν η διαιτολόγος Θεοδώρα Καλογεράκου και ο σεφ Παναγιώτης Δεληθανάσης. Μαζί θα μαγειρέψουν ένα μενού γεμάτο ομορφιά και ευεξία ενώ θα μας παρέχουν πολύτιμες συμβουλές και πρακτική γνώση για να μεταμορφώσουμε ολοκληρωτικά το σώμα, το νου και την υγεία μας, μέσω μιας ολοκληρωμένης και ισορροπημένης διατροφής.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805961
1
Θεοδώρα Καλογεράκου, Παναγιώτης Δεληθανάσης
📌 Μακροβιοτική διατροφή με την Θεοδώρα Καλογεράκου
No