HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Μεσογειακή Κουζίνα & Διατροφή με την Θ. Καλογεράκου και τον Π. Δεληθανάση

Παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό σεμινάριο μαγειρικής με την διαιτολόγο Θεοδώρα Καλογεράκου και τον σεφ Παναγιώτη Δεληθανάση, για την Μεσογειακή διατροφή.
Η Μεσογειακή κουζίνα, κρύβει μέσα της μια φιλοσοφία ζωής, όπου το φαγητό περικλείει όλους τους πολιτισμούς της λεκάνης της Μεσογείου. Είναι μια διατροφή υγιεινή και γευστική, με συνταγές που φτάνουν στις μέρες μας από τα βάθη των αιώνων αλλά και με σύγχρονες δημιουργικές παρεμβάσεις και αναγνωρίζεται από την διεθνή επιστημονική κοινότητα σαν το πλέον αντιπροσωπευτικό και ποιοτικό παράδειγμα σωστής και ισορροπημένης διατροφής.
Ποιο είναι όμως το μυστικό της Μεσογειακής διατροφής; Την απάντηση θα σας δώσει η διατροφολόγος Θεοδώρα Καλογεράκου, ενώ ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα ετοιμάσει για εσάς ένα γευστικό μενού με τα προϊόντα της Μεσογείου.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση παρακολούθησης, που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802612
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No