Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα
Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής
Μaster class με τον Chef Βασίλη Μουρατίδη

Μaster class με τον Chef Βασίλη Μουρατίδη
Δημιουργική Γαλλική & Μεσογειακή κουζίνα.
Συνταγές
- Λαβράκι με υφές από κουνουπίδι, σύκα και σάλτσα από ραβέντι.
- Χριστόψαρο με παντζαρια, βαντουβάν με αυγολέμονο.
- Χτένια με γιάουρτι, ταιλανδέζικο βασιλικό και λεμόνι καλαμάνσι.
- Μύδια καπνιστά με παρμεζάνα ,γκρέιπφρουτ, κρέμα σπαράγγι και καφέ.
Ο Βασίλης Μουρατίδης από την αρχή της καριέρας του μαθήτεψε πλάι σε εξαιρετικούς chef όπως ο Dennis Van Golberdine και εργάστηκε σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού απ' όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες (La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam), κατόπιν ως sous chef στο Da Vinci στο Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato όπου στη συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της δύσκολης και απαιτητικής κουζίνας και ως chef Executive μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις . Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship
Η κουζίνα του, βασισμένη στη φίνα γαλλική τεχνική, επιφυλάσσει εκπλήξεις με τολμηρούς συνδυασμούς υλικών και θεαματική παρουσίαση και σερβίρισμα, με στόχο φυσικά τη γευστική απόλαυση.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και το έντυπο υλικό όλου του σεμιναρίου.
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011758
1
Βασίλης Μουρατίδης
📌 Μaster class με τον Chef Βασίλη Μουρατίδη
No